//

Error 1015

Error 1015 discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een klein probleempje, heb iOS 4.2.1 (custom) op mn iphone 3 Gs(oude bootrom) geinstalleerd..gejailbreaked met Redsn0w, alles goed gegaan vanmiddag had en unlock ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 04-12-10, 21:49
milan13 milan13 is offline
• iOS 17.3
• 12.4.8
• Besturingssysteem: OS X
 
Geregistreerd: May 2009
Locatie: aan de Zee
Berichten: 532
Standaard Error 1015

Ik heb een klein probleempje, heb iOS 4.2.1 (custom) op mn iphone 3 Gs(oude bootrom) geinstalleerd..gejailbreaked met Redsn0w, alles goed gegaan vanmiddag had en unlock (vodafone) totdat ik cydia opende en bepaalde dingen moest upgraden..sindsdien zit ik vast in de recovery mode en geeft iTunes constant error 1015.. Heb iReb, RecBoot en TinyUmbrella al geprobeerd,maar zonder resultaat.. Iemand mischien wel een oplossing voor mij!!!??
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 04-12-10, 23:55
milan13 milan13 is offline
• iOS 17.3
• 12.4.8
• Besturingssysteem: OS X
 
Geregistreerd: May 2009
Locatie: aan de Zee
Berichten: 532
Standaard

Is er niemand hier dit ook heeft of heeft meegemaakt?
Zit dus vast in de recovery mode op iOS 4.2.1 met de iPad baseband... En hij geeft me dus steeds die error.. t lijkt wel een baksteen hahaha... Kan door die baseband natuurlijk ook niet meer downgraden..
  #3  
Oud 06-12-10, 14:54
milan13 milan13 is offline
• iOS 17.3
• 12.4.8
• Besturingssysteem: OS X
 
Geregistreerd: May 2009
Locatie: aan de Zee
Berichten: 532
Standaard

Nou er kan een slotje op dit topic hoor,het is me uiteindelijk gelukt..
Alleen heb ik nu niet iOS 4.2.1 maar iOS 4.1... iig wel weer kunnen jailbreaken en mn telefoon doet t weer
  #4  
Oud 06-12-10, 17:10
alfastra alfastra is offline
• iOS 5.0.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Apr 2010
Locatie: Rotterdam
Berichten: 20
Standaard

Zou je dan stapsgewijs uit kunnen leggen hoe je dit hebt opgelost?
  #5  
Oud 06-12-10, 17:23
milan13 milan13 is offline
• iOS 17.3
• 12.4.8
• Besturingssysteem: OS X
 
Geregistreerd: May 2009
Locatie: aan de Zee
Berichten: 532
Standaard

Heb eerst een custom iOS 4.1 gedownload (dit is wel voor de 3Gs, dus niet voor de iPhone 4).. Die heb ik vervolgens hersteld in iTunes( en via iReb in de DFU mode gezet)..vervolgens gejailbreaked met ofwel Redsn0w (als je t met Redsn0w doet moet je ook ff een custom iOS 4.2.1 downloaden,want als ie vraagt 'browse', moet je die iOS kiezen, www.felixbruns.de)of LimeRa1n.. mocht ie daarna weer een error geven of in recovery mode blijft hangen, kan je m met iReb eruit halen.. Zo heb ik mn 3Gs wer aan de praat gekregen..
Hoor t wel als er nog dingen onbeantwoord zijn..
Succes
  #6  
Oud 06-12-10, 18:05
alfastra alfastra is offline
• iOS 5.0.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Apr 2010
Locatie: Rotterdam
Berichten: 20
Standaard

Ok, bedankt. Gaat het zo even op m'n gemak proberen.
  #7  
Oud 06-12-10, 18:16
alfastra alfastra is offline
• iOS 5.0.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Apr 2010
Locatie: Rotterdam
Berichten: 20
Standaard

Hey, perfect. Er zit weer leven in.

Ga zo verder met jailbreaken.

Bedankt
  #8  
Oud 06-12-10, 21:27
alfastra alfastra is offline
• iOS 5.0.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Apr 2010
Locatie: Rotterdam
Berichten: 20
Standaard

Hoi,

Nog even een vraag. De iPhone laat zien dat hij baseband 06.15 heeft en firmware 4.1. Ik moet hem eerst via itunes upgraden naar 4.2.1? Daarna de stappen herhalen met redsn0w. Dus na browse moet ik alleen Cydia aanvinken en stappen herhalen?
  #9  
Oud 07-12-10, 09:31
milan13 milan13 is offline
• iOS 17.3
• 12.4.8
• Besturingssysteem: OS X
 
Geregistreerd: May 2009
Locatie: aan de Zee
Berichten: 532
Standaard

Hey,

Beetje late reactie,maar was niet in de gelegenheid..
Weet niet of je je hierboven gevraagde vraag al heb geprobeerd uit te voeren..
Ik heb t iig nog niet gedaan, maar p de vraag wat je moet aanvinken is t alleen Cydia als ik me niet vergis,aangezien baseband 06.15 er al op staat...
  #10  
Oud 07-12-10, 17:24
El-Kenny El-Kenny is offline
• iOS 6.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Jul 2010
Locatie: Antwerpen
Berichten: 76
Standaard

HELP!!!
bij mij werkt er niets.... iPhone 3GS een volledige herstel gedaan naar 4.2.1 en ik krij die kl... foutcode 1015 krijgen.
Geprobeerd met TinyUmbrella uit recovery te kicken maar werkt niet...
Al 6 keer geprobeer maar geraak niet voorbij die 1015 foutcode..
Nog iemand raad voor een andere oplossing?
  #11  
Oud 07-12-10, 17:48
milan13 milan13 is offline
• iOS 17.3
• 12.4.8
• Besturingssysteem: OS X
 
Geregistreerd: May 2009
Locatie: aan de Zee
Berichten: 532
Standaard

Mss herstellen met iOS 4.1.. Zo heb ik t gedaan met mn 3 Gs, en daarna untethered jailbreak, maar dat is niet can toepassing op de iPhone 4..
  #12  
Oud 07-12-10, 17:57
El-Kenny El-Kenny is offline
• iOS 6.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Jul 2010
Locatie: Antwerpen
Berichten: 76
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door milan13 Bekijk bericht
Mss herstellen met iOS 4.1.. Zo heb ik t gedaan met mn 3 Gs, en daarna untethered jailbreak, maar dat is niet can toepassing op de iPhone 4..
ga het zo meteen proberen ( foutcode 3194)
  #13  
Oud 07-12-10, 18:03
milan13 milan13 is offline
• iOS 17.3
• 12.4.8
• Besturingssysteem: OS X
 
Geregistreerd: May 2009
Locatie: aan de Zee
Berichten: 532
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door El-Kenny Bekijk bericht
ga het zo meteen proberen ( foutcode 3194)


Krijg je m ook niet uit de recovery mode met iReb?
  #14  
Oud 07-12-10, 18:20
El-Kenny El-Kenny is offline
• iOS 6.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Jul 2010
Locatie: Antwerpen
Berichten: 76
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door milan13 Bekijk bericht
Krijg je m ook niet uit de recovery mode met iReb?
heb ondertusse 4.2.1 erop staan met iPad baseband...
ik zie dat iRed enkel tot 4.1 ga
  #15  
Oud 07-12-10, 18:43
Kimzrr Kimzrr is offline
• iOS 8.1.2
• 8.1.2
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2010
Berichten: 27
Standaard

3gs 1015 error fixed successfully - Page 2 - GSM-Forum

Dit forum is de beste!
Heeft mijn probleem verholpen !!
Helemaal blij
  #16  
Oud 07-12-10, 19:28
El-Kenny El-Kenny is offline
• iOS 6.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Jul 2010
Locatie: Antwerpen
Berichten: 76
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kimzrr Bekijk bericht
3gs 1015 error fixed successfully - Page 2 - GSM-Forum

Dit forum is de beste!
Heeft mijn probleem verholpen !!
Helemaal blij
oke, ga ik meteen eens proberen.... hopen dat het lukt
  #17  
Oud 07-12-10, 19:33
Mkit Mkit is offline
• iOS 4.3.3
• 4.3.3
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2008
Berichten: 22
Standaard

ik snap het niet zo goed ewat er allemaal staat hoor in die forum is er iemand die het beter kan uitleggen en instappen
  #18  
Oud 07-12-10, 20:13
El-Kenny El-Kenny is offline
• iOS 6.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Jul 2010
Locatie: Antwerpen
Berichten: 76
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kimzrr Bekijk bericht
3gs 1015 error fixed successfully - Page 2 - GSM-Forum

Dit forum is de beste!
Heeft mijn probleem verholpen !!
Helemaal blij
Oke, tot hiertoe staat de FW erop maar nu een anders probleem :s
ik heb er een universele simkaart insteken maar itunes geeft dit aan
" de simkaart in deze iphone wordt niet ondersteund"

wat nu?
  #19  
Oud 07-12-10, 20:44
milan13 milan13 is offline
• iOS 17.3
• 12.4.8
• Besturingssysteem: OS X
 
Geregistreerd: May 2009
Locatie: aan de Zee
Berichten: 532
Standaard

als je een jailbreak hebt... Ultrasn0w... maar dat wist je wel al neem ik aan. ik heb ook nog een 3 gs liggen t-mobile gesimlocked.. maar t hierboven genoemde allemaal uitgevoerd en m gesoft-unlocked met Ultrasn0w..
  #20  
Oud 07-12-10, 20:47
mctimo mctimo is offline
• iOS 4.2.1
• 3.2.2
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Dec 2010
Berichten: 10
Standaard

ik had het ook kijk hier ff naar http://forum.iculture.nl/f14/iphone-...bb-6-15-a.html
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
error 1015 Ringar iPhone algemeen 2 05-05-11 11:46
iPhone: Iphone 3gs herstelt via itunes error 1015 iphonemk Jailbreak 3 18-12-10 12:30
Windows: itunes error 1015 3gs richard250 iTunes 0 14-11-10 17:25
Error 1015 bij ¨restoring of Firmware¨ 1.1.3 ivancito Archief 8 19-03-08 14:01
1015 error & update 1.1.2 Hoolaa Unlock [archief] 10 31-12-07 17:20

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:58.