Error 1015 bij ¨restoring of Firmware¨ 1.1.3

Error 1015 bij ¨restoring of Firmware¨ 1.1.3 discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste mensen, Ik heb een probleem en ik weet niet wat ik moet doen. Ik ben de hele ochtend bezig geweest met het repareren van ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19 March 2008, 14:02
» iPhone NL 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 19 March 2008
Berichten: 4
Standaard Error 1015 bij ¨restoring of Firmware¨ 1.1.3

Beste mensen,

Ik heb een probleem en ik weet niet wat ik moet doen. Ik ben de hele ochtend bezig geweest met het repareren van mijn iPhone en het lukt me niet om het voor elkaar te krijgen.

Ik heb tot gisteren 1.1.3 gehad en vanochtend heb ik het opnieuw geinstallerd maar bij het installeren krig ik als foutmelding:

¨The iPhone ¨iPhone¨ could not be restored. An unknown error occurred (1015)¨.

Kan iemand mij helpen alsjeblieft? Ik denk niet dat mijn iPhone dood verklaard is. Mijn iPhone is mijn leven en gebruik ik het elke dag.

Wie kan mijn helpen?

Alvast bedankt,
Iván
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 March 2008, 14:11
midon's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Berichten: 339
Stuur een bericht via MSN naar midon Stuur een bericht via Yahoo naar midon Send a message via twitter to midon
Standaard

Lees dit maar door dan zie je dat het bekende melding is en wt je kunt doen.
iClarified - iPhone - How to Unlock a 1.1.1 or 1.1.2 Upgraded iPhone Using Windows

Gebruik de zoek functie wat vaker.
  #3  
Oud 19 March 2008, 14:24
» iPhone NL 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 19 March 2008
Berichten: 4
Standaard

Dank je wel, maar ik heb Macintosh, geen Windows.

Ik weet dat het bekend is, maar toch kan ik het niet oplossen :-(
  #4  
Oud 19 March 2008, 14:25
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Met de term "1015 1.1.3*" krijg je voldoende resultaten in de zoekfunctie om tot een oplossing te komen. Gebruik dus ook de zoekfunctie
  #5  
Oud 19 March 2008, 14:27
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Locatie: Wenen, Oostenrijk
Berichten: 244
Stuur een bericht via ICQ naar Frits Stuur een bericht via MSN naar Frits Stuur een bericht via Skype™ naar Frits
Standaard

Hier voor alle Mac vrienden:
iClarified - Tutorials - iPhone

lg,
Frits
  #6  
Oud 19 March 2008, 14:32
» iPhone NL 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 19 March 2008
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door psychonikeo Bekijk bericht
Met de term "1015 1.1.3*" krijg je voldoende resultaten in de zoekfunctie om tot een oplossing te komen. Gebruik dus ook de zoekfunctie
Heb ik al gedaan maar de zoekfunctie is, waardeloos.

Kijk maar:

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden. Probeer een andere zoekterm.
De volgende woorden zijn óf te gewoon, te lang, óf te kort. Ze zijn niet meegenomen in je zoekopdracht : "1015*1.1.3*"
  #7  
Oud 19 March 2008, 14:36
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

zoeken naar 1015 1.1.3* levert 8 pagina's aan resultaten wel een spatie plaatsen tussen 1015 en 1.1.3*. De laatste * is er alleen voor om 4 zoek karakters te krijgen en is een wildchart....
  #8  
Oud 19 March 2008, 14:37
topke's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 November 2007
Berichten: 322
Standaard

Als je kijkt op die iClarified tutorial zieje dat het een probleemmelding is die je gewoon mag negeren.
En daarvoor heb je geen windows nodig.
  #9  
Oud 19 March 2008, 15:01
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Dan gaat hier ook verder een slotje op. Zijn genoeg antwoorden op gegeven en 8 pagina's van de "waardeloze" zoekfunctie lijkt me ook voldoende
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
error 1015 Ringar iPhone algemeen 2 5 May 2011 12:46
iPhone 3GS 1015 error bij update naar 4.3 Byron iPhone algemeen 9 7 April 2011 20:36
iPhone: Error 1015 milan13 Jailbreak 20 7 December 2010 22:10
Windows: itunes error 1015 3gs richard250 iTunes 0 14 November 2010 18:25
1015 error & update 1.1.2 Hoolaa Unlock [archief] 10 31 December 2007 18:20

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:07.