greenpoison is volgens panda security een virus

greenpoison is volgens panda security een virus discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) ik heb greenpoison voor windows gedownload. zodra ik op het exe bestand klik gooit panda het bestand in quarantaine, zelfs als ik panda uitzet wie ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 6 February 2011, 17:10
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 November 2010
Berichten: 5
Standaard greenpoison is volgens panda security een virus

ik heb greenpoison voor windows gedownload. zodra ik op het exe bestand klik gooit panda het bestand in quarantaine, zelfs als ik panda uitzet wie weet raad
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 7 February 2011, 12:10
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 150
Standaard

Deinstalleren? Of een andere pc/laptop proberen. Maar meestal kan je kiezen voor quarantaine of weigeren dan moet je weigeren kiezen.
  #3  
Oud 7 February 2011, 15:30
» iPhone 8 Plus 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 September 2010
Berichten: 326
Standaard

Als kennelijk je Panda het "virus" na uitschakeling nog steeds verwijderd is die op een of andere manier nog steeds actief, anders kan/zal die niets verwijderen.
Ik kan de virusscanner (NoD32) wegklikken maar dan is die nog gewoon actief.
Vanuit de taakbalk kan ik 'm daadwerkelijk deactiveren, en krijg daar dan ook een waarschuwing van.
Ik heb geen Panda, maar als mijn virusscanner iets in quarantaine zet kan ik dat ook weer terug halen, simpelweg de scanner openen (vanuit je taakbalk?) en in de tabbladen het juiste scherm er even bijzoeken.

In quarantaine is wel verwijderd( vanuit de uitpakmap) maar niet weg.
  #4  
Oud 7 February 2011, 18:29
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 November 2010
Berichten: 5
Standaard

bedankt voor jullie reactie. het is me gelukt
  #5  
Oud 7 February 2011, 19:22
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.976
Standaard

Opgelost, dus een slotje.
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
security app thepaddo iPhone Apps 0 24 March 2011 20:57
Volgens mij heb ik een virus op iphone Mangkie iPhone algemeen 12 14 October 2010 01:09
Windows: Volgens itunes niet vol, volgens iphone wel raweimer iTunes 8 7 May 2008 21:26

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:11.