4.2.1 Iphone 4G Pwnagetool

4.2.1 Iphone 4G Pwnagetool discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een custem firmware gemaakt met pwnagetool, aangezien ik afhankelijk ben van een jailbreak /unlock moet ik op 1.59.00 blijven zitten, heb ik die ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19 March 2011, 20:39
Haagze sf2's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Locatie: Aruba
Berichten: 388
Stuur een bericht via MSN naar Haagze sf2 Send a message via twitter to Haagze sf2
Standaard 4.2.1 Iphone 4G Pwnagetool

Ik heb een custem firmware gemaakt met pwnagetool,
aangezien ik afhankelijk ben van een jailbreak/unlock moet ik op 1.59.00 blijven zitten, heb ik die nu gemaakt met me pwnage?

ik doe,
open pwnagetool,
ik ga naar advance modes -> general - >
en ik vink activate the phone aan

Ik kan NIET enable basebandupdate kiezen
dan bouw ik de custom ispw.

heb ik dan een baseband update? of niet?
alvast bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 March 2011, 20:24
Haagze sf2's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Locatie: Aruba
Berichten: 388
Stuur een bericht via MSN naar Haagze sf2 Send a message via twitter to Haagze sf2
Standaard

iemand? is echt belangrijk voor me..
aangezien me internet thuis hier heel beperkt werkt
  #3  
Oud 20 March 2011, 20:41
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 March 2010
Berichten: 316
Standaard

dan is het goed
  #4  
Oud 21 March 2011, 01:11
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 March 2011
Berichten: 4
Standaard

Hoi, eerst even met Tinyumbrella de SHHS signature saven en dan Pwnagetool de rest laten doen. Werkt perfect! Bij mij stond Tinyumbrella ook nog open tijdens heel het proces (nodig?) maar lukte wel aardig. Ik was al 5 uur aan het prutsen met andere jailbreakformules maar m'n iPhone bleef altijd in de recoverymode hangen (is eentje met simlock). Maar met Pwnagetool werkt alles dus perfect!
  #5  
Oud 21 March 2011, 08:38
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 March 2011
Berichten: 4
Standaard

Oeps, maar m'n baseband is blijkbaar toch niet OK... "geen service"!
  #6  
Oud 21 March 2011, 08:41
Haagze sf2's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Locatie: Aruba
Berichten: 388
Stuur een bericht via MSN naar Haagze sf2 Send a message via twitter to Haagze sf2
Standaard

bekijk je baseband eens dan? in je info?
  #7  
Oud 21 March 2011, 08:53
Haagze sf2's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Locatie: Aruba
Berichten: 388
Stuur een bericht via MSN naar Haagze sf2 Send a message via twitter to Haagze sf2
Standaard

pff heb tinyumbrelle draaien ( en me shsh opegslagen )
zet hem in DFU via pwnagetool
en update me custom met itunes
en dan firmware 1600 fout..
wat doe ik fout!?
  #8  
Oud 21 March 2011, 09:29
Haagze sf2's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Locatie: Aruba
Berichten: 388
Stuur een bericht via MSN naar Haagze sf2 Send a message via twitter to Haagze sf2
Standaard

hij moet dus eerst in pwned DFU?
maar hoe..
  #9  
Oud 21 March 2011, 10:03
Haagze sf2's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Locatie: Aruba
Berichten: 388
Stuur een bericht via MSN naar Haagze sf2 Send a message via twitter to Haagze sf2
Standaard

johoe! beter lezen dus de volgende x.. je moet dus pwnagetool afsluiten als hij in DFU staat 4.21 met 1.59.00 als baseband!
nu hopen dat ik een onbeperkt abbotje kan vinden hierzo
  #10  
Oud 21 March 2011, 10:52
Haagze sf2's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 December 2007
Locatie: Aruba
Berichten: 388
Stuur een bericht via MSN naar Haagze sf2 Send a message via twitter to Haagze sf2
Standaard

mm nog steeds geen GPRS rondje/3G logo of EDGE in beeld.. updATE duS "voor niks" gedaan..
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Jailbreak Iphone 3G met Pwnagetool! [Handleiding] peetduck Jailbreak 19 21 September 2010 09:12
iPhone: No simlock iPhone 3Gs pwnagetool jailbreak. Foane Jailbreak 4 25 June 2010 00:05
Handleidingen:Jailbreak iPhone OS 3.1.2 met PwnageTool 3.1.4 [Mac OS X] WDS001 Wiki - Handleidingen (Archief) 0 22 November 2009 20:17
Handleidingen:Unlock je iPhone met PwnageTool (Mac OS X) truckdiver Wiki - Handleidingen (Archief) 0 19 August 2008 10:35

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:34.