Geen netwerk 4.3.2

Geen netwerk 4.3.2 discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) werkt terug ... thx iWiefring ... via recovery fixrecovery43 staat nu wel op officiele 4.3.2 nu heb ik dus wel schrik om via snowbreeze te ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 21 April 2011, 19:06
nis nis is offline
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 February 2011
Berichten: 33
Standaard

werkt terug ... thx iWiefring ... via recovery fixrecovery43
staat nu wel op officiele 4.3.2
nu heb ik dus wel schrik om via snowbreeze te gaan jailbreaken en de softwarematige unlock te doen
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 21 April 2011, 19:13
nis nis is offline
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 February 2011
Berichten: 33
Standaard

dubbele post
  #23  
Oud 22 April 2011, 01:08
Redchilly's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 March 2008
Locatie: Hilversum
Berichten: 262
Stuur een bericht via Skype™ naar Redchilly
Standaard

Heb hetzelfde probleem, na opstarten enkele strepen ontvangst, kan bellen en gebeld worden, na ongeveer 1 minuut zakt de ontvangst weg.
Krijg vervolgens "zoeken" en daarna "geen service".
Zo nu en dan weer ontvangst, en daarna weer weg.
Ook zie ik wel eens dat ik 1 streepje ontvangst heb, zonder provider naam, en vervolgens weer zelfde verhaal.
Heb alles geprobeerd wat hier genoemd is, nog niets mag baten helaas.
Het betreft een NL (T-Mobile, origineel unlocked) iPhone 3GS (32Gb) met 4.3.2 (8H7) met modem firmware 05.16.02
Wat opvalt is dat er bij aanbieder staat "T-Mobile 10.0"
Op mijn iPhone 4, met 4.2.1 (8C148) staat bij aanbieder "T-Mobile 9.0"
Met 4.2.1 heeft de 3GS het altijd prima gedaan, maar ik heb eigenlijk nooit op de aanbieder versie gelet.
Omdat ik al een paar dagen aan het stoeien ben hiermee viel dit verschil me nu eigenlijk pas op.
Ik lees meerdere vergelijkbare problemen, maar lees nergens iets over een aanbieder versie.
Kunnen jullie eens kijken welke versie er bij jullie in staat?
Instellingen->Algemeen->Info->Aanbieder (onder Versie nummer)

Vergeet ik ook nog te melden:
Zojuist nieuw genstalleerd vanuit DFU, nog niets er op gezet (aangemeld als nieuwe iPhone)
Jailbreak er overheen (Redsn0w rc14), Cydia geopend en tijdens het bijwerken krijg ik de melding
"WAARSCHUWING De schijf is bijna vol. Verwijder foto's of video's"
Afgesloten en bij instellingen gekeken, 28,9 GB vrij van 29,3 GB ?!?!?

Laatst gewijzigd door Redchilly; 22 April 2011 om 01:13.
  #24  
Oud 22 April 2011, 08:59
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

@Redchilly
Bij mij heeft er met Vodafone ook een update plaatsgevonden nadat ik naar 4.3 ben gegaan, ik heb nu ook Vodafone 10.0! Wat die melding betreft die heb ik ook, maar ik heb ook nog 3GB over enzo, en zoiezo installeer ik helemaal niet zoveel applicaties. Maar volgens mij heeft die aanbiederversie geen terugwerking op je bereik, tenminste als het goed is.
__________________
"Nothing will ever end war unless the people themselves refuse to go to war." -Albert Einstein
  #25  
Oud 22 April 2011, 10:03
Redchilly's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 March 2008
Locatie: Hilversum
Berichten: 262
Stuur een bericht via Skype™ naar Redchilly
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iWiefring Bekijk bericht
@Redchilly
Maar volgens mij heeft die aanbiederversie geen terugwerking op je bereik, tenminste als het goed is.
Dat dat niet zou moeten begrijp ik ook
Maar ergens gaat er dus (bij een kleine groep) iets fout.
Als we de gegevens naast elkaar leggen kunnen we misschien ontdekken waar het verkeerd gaat,
en waarom er "geen service" meer is bij bepaalde iPhone's.
Zeker omdat het met deze laatste update is zou het ook met de aanbieder versie te maken kunnen hebben.
Heb nu zo'n beetje alles geprobeerd maar het probleem blijft
Misschien toch een hardware defect?
  #26  
Oud 22 April 2011, 10:19
nis nis is offline
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 February 2011
Berichten: 33
Standaard

dan is het toch wel heel raar dat ik na een recoveryfix van TU terug een werkende iphone heb. moet nu wel nog jailbreak uitvoeren via snowbreeze.
  #27  
Oud 22 April 2011, 10:58
nis nis is offline
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 February 2011
Berichten: 33
Standaard

net opnieuw geprobeerd via snowbreeze ... ik krijg nu de melding dat de iphone niet hersteld kan worden omdat het firmwarebestand niet compatibel is ... leuk
  #28  
Oud 22 April 2011, 11:30
nis nis is offline
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 February 2011
Berichten: 33
Standaard

yeah i did it! de 3GS werkt terug.
ik heb eerst via TU een backup genomen van de standaard 3GS (better safe then sorry)
dan heb ik via redsn0w_win_0.9.6rc14 de iPhone2,1_4.3.2_8H7_Restore geladen, weet wel dat mijn 3GS reeds op 4.3.2 draaide maar zonder jailbreak en zonder unlock.
Nadat Cydia geinstalleerd was heb ik direct ultrasnow geinstalleerd, wat terug het resultaat gaf van bovenstaande thread. Nu ultrasnow niet installeren maar wel de volgende stappen volgen: in cydia ultrasnow verwijderen (als je die staan hebt). bij sources de volgende url toevoegen: http://djayb6.com
download ultrasnow fixer for 4.3.2

en dan werkt het
getest bij mij met proximus en mobistar!

bron: Unlock iOS 4.3.2 On iPhone 4, 3GS With Ultrasn0w Fixer For 4.3.2 [How-To Tutorial] - SiNfuL iPhone
  #29  
Oud 22 April 2011, 12:16
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Redchilly Bekijk bericht
Dat dat niet zou moeten begrijp ik ook
Maar ergens gaat er dus (bij een kleine groep) iets fout.
Als we de gegevens naast elkaar leggen kunnen we misschien ontdekken waar het verkeerd gaat,
en waarom er "geen service" meer is bij bepaalde iPhone's.
Zeker omdat het met deze laatste update is zou het ook met de aanbieder versie te maken kunnen hebben.
Heb nu zo'n beetje alles geprobeerd maar het probleem blijft
Misschien toch een hardware defect?
Je kunt hem op verschillende manieren proberen bijvoorbeeld uitzetten, sim verwijderen inschakelen en sim weer terugdoen. Of uitzetten, sim verwijderen, aanzetten, weer uitzetten, en dan sim erin en met sim opstarten..?
  #30  
Oud 22 April 2011, 12:36
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 March 2009
Locatie: Deventer
Berichten: 14
Standaard

Iphone herstellen met orginele ios en daarna opnieuw redsnow probleem gefikst
  #31  
Oud 22 April 2011, 14:59
Redchilly's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 March 2008
Locatie: Hilversum
Berichten: 262
Stuur een bericht via Skype™ naar Redchilly
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nis Bekijk bericht
dan is het toch wel heel raar dat ik na een recoveryfix van TU terug een werkende iphone heb. moet nu wel nog jailbreak uitvoeren via snowbreeze.
Was de recoveryfix niet om hem uit de boot te halen?
Volgens mij was dat niet om de ontvangst terug te krijgen toch?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iWiefring Bekijk bericht
Je kunt hem op verschillende manieren proberen bijvoorbeeld uitzetten, sim verwijderen inschakelen en sim weer terugdoen. Of uitzetten, sim verwijderen, aanzetten, weer uitzetten, en dan sim erin en met sim opstarten..?
Yup, die opties waren al genoemd en heb ik geprobeerd, helaas zonder resultaat.
Ik draai wel de nieuwste modemfirmware, maar ga nog even kijken wat hij doet met ultrsnow.
  #32  
Oud 22 April 2011, 15:42
nis nis is offline
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 February 2011
Berichten: 33
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Redchilly Bekijk bericht
Was de recoveryfix niet om hem uit de boot te halen?
Volgens mij was dat niet om de ontvangst terug te krijgen toch?
inderdaad, maar ondertussen werkt de 3GS terug. opnieuw moeten jailbreaken en dan de ultrasnow fixer van djayb6 moeten plaatsen.
volle ontvangst
  #33  
Oud 1 May 2011, 15:46
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 August 2010
Locatie: Rotterdam
Berichten: 60
Standaard

hallo allemaal,
vandag heb ik mijn 3GS 32GB (nieuw gekocht (Gebruikt))(fabrieks geunlocked) met oudebootrom (5.14.02) s/w 3.1.3 , een custom s/w 4.2.1 dat ik de bootrom behoud en wel gelukt MAAAR krijg ik een streepje signaal over paar seconden (No Service ) maar als ik alleen de 3G functie aanschakelen krijg ik 4streepjes en blijft zo af en toe 2 streepjes dan weer terug 3 en 4, maar wil ik hem zonder 3G functie vol signaal krijgen(vroeger was het zonder 3G heel sterke singnaal) maar nu geen service .. nu ben ik terug naar 3.1.3 en hetzelfde...

moet ik nu een nieuwe bootrom daarop gooien dat ik door itunes laten updaten met de 4.3.2 ? of dat helpt niet volgens jullie ervaring !



alvast bedankt
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png IMG_0001.PNG‎ (67,6 KB, 65x gelezen)
Bestandstype: png IMG_0002.PNG‎ (66,7 KB, 65x gelezen)

Laatst gewijzigd door dany1962; 1 May 2011 om 16:03.
  #34  
Oud 1 May 2011, 17:21
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 August 2010
Locatie: Rotterdam
Berichten: 60
Standaard

het is bijna opgelost, ik heb zojuist de idee dat ik van een oude dock connector assembly alleen de antenne te vervangen met de huidige die in de telefoon zit, dus krijg ik nu wel service met 3 tot af en toe vol signaal maar gemiddeld 3 strepen, dus ik ga nieuw connctor bestellen dan hoop ik krijg ik volledig signaal zoals het hoort..






ik zal straks weer een custom s-w daarop gooien dan kijk ik of de signaal wordt sterker of zwaker, ik heb wel geunlockede iphone maar ik wil de oude bootrom behouden want ik heb gemerkt dat de TOMTOM werkt super zonder carkit en de correctie tijd echt binnen 5 seconden soms sneller dan mijn echte tomtom met 1 tot 1,5seconden ..vandaar dus.

mvg
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png IMG_0004.PNG‎ (57,2 KB, 63x gelezen)
Bestandstype: jpg IMG_0007.jpg‎ (53,1 KB, 64x gelezen)

Laatst gewijzigd door dany1962; 1 May 2011 om 17:25.
  #35  
Oud 3 May 2011, 09:51
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 May 2011
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nis Bekijk bericht
yeah i did it! de 3GS werkt terug.
ik heb eerst via TU een backup genomen van de standaard 3GS (better safe then sorry)
dan heb ik via redsn0w_win_0.9.6rc14 de iPhone2,1_4.3.2_8H7_Restore geladen, weet wel dat mijn 3GS reeds op 4.3.2 draaide maar zonder jailbreak en zonder unlock.
Nadat Cydia geinstalleerd was heb ik direct ultrasnow geinstalleerd, wat terug het resultaat gaf van bovenstaande thread. Nu ultrasnow niet installeren maar wel de volgende stappen volgen: in cydia ultrasnow verwijderen (als je die staan hebt). bij sources de volgende url toevoegen: http://djayb6.com
download ultrasnow fixer for 4.3.2

en dan werkt het
getest bij mij met proximus en mobistar!

bron: Unlock iOS 4.3.2 On iPhone 4, 3GS With Ultrasn0w Fixer For 4.3.2 [How-To Tutorial] - SiNfuL iPhone
weet iemand of dit ook mogelijk is met IOs 4.2.1 ?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 1e gen.: Geen unlock baseband 04-05-04G geen netwerk johngossen Unlock 1 8 April 2010 19:59
iPhone 3G: Geen netwerk lienke Unlock 4 16 June 2009 02:20
Geen netwerk konijntje666 Archief 2 3 May 2009 17:23
Geen 3G netwerk gitaarhaantje T-Mobile 4 11 April 2009 21:45
iPhone: geen netwerk fukutoshin Jailbreak 4 8 November 2008 11:10

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:55.