hoe te unlocken???

hoe te unlocken??? discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Mijn vriend heeft zijn iphone aan mij gegeven, omdat hij aan de iphone 4 is gegaan. Nu is de relatie over, dat ter zijde.. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 November 2011, 13:21
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 November 2011
Berichten: 8
Standaard hoe te unlocken???

Hallo,

Mijn vriend heeft zijn iphone aan mij gegeven, omdat hij aan de iphone 4 is gegaan. Nu is de relatie over, dat ter zijde.. maar ik wilde dus mijn phone synch en opschonen, maar nu krijg ik alleen dat usbn kabel ding en itunes logo in beeld, kom niet in de telefoon zelf. in itunes geeft ie aan: In iTunes komt er dan het bericht dat de SIM niet compatible is... de simkaart word niet door deze iphone ondersteund ( maar ik gebruik die simkaart al een half jaar op de iphone ) een simkaart van andere provider helpt ook niet, wie kan mij helpen

heb ook al allerlei redsnow en blackra1n geinstaleerd, maar omdat me telefoon niet verder dan dat itunes teken en usbkabel komt, werkt dat allemaal niet!! heeeellllp ik word hier heel verdrietig van
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 November 2011, 13:55
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Heb je enig idee bij welke provider de telefoon gekocht is?
__________________
Geen hulpvragen via PM. Stel je vraag op het forum, hebben anderen er ook iets aan.
  #3  
Oud 27 November 2011, 14:08
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 November 2011
Berichten: 8
Standaard

ik zou het je niet durven zeggen, ik heb zelf HI, heb het ook met vodafone geprobeerd en met een lebera( of hoe je t ook schrijft ) nu las ik wel op internet iets over micro chip, dat de nieuwere simkaarten dat hebben ofzo?
  #4  
Oud 27 November 2011, 17:32
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 February 2011
Locatie: Den Haag
Berichten: 1.127
Standaard

misschien een goede vraag is welke IPHONE HEB JE? de 3G 8GB (die in je profiel staat?)of is het de iphone 4?
want als het de 3G is dan is het allemaal wel te doen...de iphone 4 is een heel ander verhaal!
__________________
Revenge of the nerd..
  #5  
Oud 28 November 2011, 09:20
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 November 2011
Berichten: 8
Standaard

Ik heb de iphone 3g, 8g.. zoals vermeld in me profiel.
  #6  
Oud 28 November 2011, 10:23
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 February 2011
Locatie: Den Haag
Berichten: 1.127
Standaard

Dan raad ik je aan om 3.2.1 erop te zetten. Dat kan gewoon, even uitzoeken hoe het werkt. Staat uitgebreid beschreven. Kun je dan jailbreaken met BlackRa1n of Redsn0w of Sn0wbreeze ( ik raad redsn0w aan). en dan kijken welke baseband je hebt....en vandaar kun je kijken of die te unlocken is met ultrasn0w. Als dat niet zo is moet je de ipad baseband op gooien 6.15 ( houd in gedachtne dat je dan wel GPS onherstelbaar wordt beschadigd!). en klaar is susan..
  #7  
Oud 28 November 2011, 10:40
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 November 2011
Berichten: 8
Cool

Ja ik had dus redsnow gedownload, maar als ik dan DFU stand wil zetten, zegt dat schermpje, nog niet voor deze iphone. ik heb ook blackra1n geprobeert, maar daarmee krijg ik niet eens de DFU stand aan. helpt zo een kaartje ( onesim, phonebook card, dat is iets met micro chip die het dan kan unlocken?)
  #8  
Oud 28 November 2011, 12:21
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Je zult de iPhone handmatig in DFU mode moeten zetten. En daarna hacktiveren met redsn0w denk ik.
  #9  
Oud 28 November 2011, 14:37
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 November 2011
Berichten: 8
Standaard

Ja dat lukt dus niet, 3 sec powwer, 10 sec beide en 15 sec home knop ( zoiets ) ze geven de instructie en daarna staat er, try again, en bij andere staat nog niet beschikbaar. ben beetje radeloos
  #10  
Oud 28 November 2011, 14:47
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Zet je toestel in standby, pak een klok of stopwatch erbij. Dan exact 10 sec. lang de power en homeknop indrukken. Na die 10 sec alleen de powerknop los laten en de homeknop nog 10 sec vasthouden. Doe je dit goed dan staat je iPhone in DFU mode.
  #11  
Oud 28 November 2011, 14:49
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 November 2011
Berichten: 8
Standaard

Ja, maar dan hoort me itunes te zeggen recovery mode,,, maar hij zegt: geen compabele simkaart. en via redsnow zegt ie, niet beschikbaar voor deze iphone
  #12  
Oud 28 November 2011, 15:43
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 February 2011
Locatie: Den Haag
Berichten: 1.127
Standaard

blackrain moet werken als je 3.2.1 erop hebt gegooid. daar hoef je geen zorgen te maken over dfu,.
  #13  
Oud 29 November 2011, 16:21
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 November 2011
Berichten: 8
Standaard

nou, ik ben te blond voor denk ik. bij mij doet ie niets.. ben nu al vanaf zaterdag avond ermee aan het *****n
  #14  
Oud 29 November 2011, 16:30
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 February 2011
Locatie: Den Haag
Berichten: 1.127
Standaard

hmmm.......Geeft blackrain een foutmelding? het is trouwens wel handig om blackrain naar deze map te kopieren in verband met de nieuwe itunes:
C:\Program Files\Common Files\ Apple\ Apple Application Support
en van daaruit te runnen
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3GS: unlocken maar hoe? djbosanac Unlock 2 2 December 2010 00:15
Hoe Iphone 3G v2.2.1 unlocken Pelck Archief 2 21 May 2009 22:44
Hoe unlocken? Rus... Archief 2 14 April 2008 21:02
1.1.1 hoe unlocken? Basjee Archief 8 19 February 2008 00:44

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:01.