Iphone 3gs 32gb "geen service"

Iphone 3gs 32gb "geen service" discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Need help ! Ik heb een iphone 3gs 32gb black , old bootrom 6.15.00 ios 6.1 op dit moment Ik had hem gejailbreaked, veel problemen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 10 April 2013, 00:09
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2013
Berichten: 7
Standaard Iphone 3gs 32gb "geen service"

Need help !

Ik heb een iphone 3gs 32gb black , old bootrom 6.15.00 ios 6.1 op dit moment

Ik had hem gejailbreaked, veel problemen met netwerk uiteindelijk terug aan de praat gekregen via fixers enz via cydia.
Na een update naar 6.1 opnieuw gejailbreaked, was het netwerk weer weg.
Heb al bijna een week youtube afgezocht voor dingen te proberen maar niks werkt, De iphone pakt wel m'n simkaart want hij vraag elke keer voor te unlocken en als ik dat doe vind hij gewoon geen netwerk, elke keer 'geen service' heb wel Wi-Fi en alles werkt perfect.
De iphone heeft altijd gewoon gewerkt tot voor de updates enz ..
Gelieve iemand die hier iets van kent ofzo iets te reageren bedankt

Mvg Sven
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 April 2013, 14:18
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Zit er misschien een provider/SIM lock op?
De unlock is na een herstel namelijk verdwenen en je zult de unlock opnieuw moeten installeren.
  #3  
Oud 10 April 2013, 14:44
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2013
Berichten: 7
Standaard

Enig idee hoe ik dat kan doen dan? Heb al vanalles geprobeerd

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 10 april 2013 om 13:59 ----------

Ook nog , Bij instellingen heb ik de optie aanbieder gewoon & als ik automatisch uitdoe komt erop : Netwerklijst kan niet worden geladen

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 10 april 2013 om 14:09 ----------


http://imageshack.us/photo/my-images/7/img0023h.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/96/img0025q.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/13/img0022e.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/5/iphone1c.png/
ImageShack - Online Photo and Video Hosting

Laatst gewijzigd door Spacelands; 10 April 2013 om 15:18.
  #4  
Oud 10 April 2013, 15:53
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

En je hebt ultrasn0w wel gewoon genstalleerd?
__________________
Geen hulpvragen via PM. Stel je vraag op het forum, hebben anderen er ook iets aan.
  #5  
Oud 10 April 2013, 15:55
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2013
Berichten: 7
Standaard

Ja heb ik , ook de fixer 6.1 enz geinstallerd. blijft op zoeken staan zoals in de foto's die erbij staan
  #6  
Oud 10 April 2013, 15:58
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Welke versie van ultrasn0w is genstalleerd?
  #7  
Oud 10 April 2013, 15:59
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2013
Berichten: 7
Standaard

1.2.8 & de fixer 6.1
  #8  
Oud 10 April 2013, 16:01
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

De fixer is in principe toch niet nodig?
Misschien een downgrade van de baseband overwegen?
  #9  
Oud 10 April 2013, 16:02
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2013
Berichten: 7
Standaard

Weet ik maar heb ik gewoon eens geprobeerd ook.

Wat zou dat helpen die dowgrade + link van uitleg ofzo?
  #10  
Oud 10 April 2013, 16:09
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Of het helpt weet ik niet. Ik heb er zelf geen ervaring mee.

RedSn0w-update bevat verbeterde baseband downgrade voor iPhone 3G en iPhone 3GS - iPhoneclub.nl
  #11  
Oud 10 April 2013, 19:18
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 February 2011
Locatie: Den Haag
Berichten: 1.127
Standaard

Komt vaak voor. Gewoon de ipad baseband reflashen !
of beter downgraden naar 5.13.04 . Werkt veel beter met ultrasn0w..
__________________
Revenge of the nerd..
  #12  
Oud 10 April 2013, 19:20
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2013
Berichten: 7
Standaard

wat bedoel je met reflashen?
en Downgraden naar 5.13.04 en dan gewoon zo laten?
  #13  
Oud 11 April 2013, 02:38
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 February 2011
Locatie: Den Haag
Berichten: 1.127
Standaard

ja downgraden met redsn0w en dan unlocken met ultrasn0w en dan ben je klaar.
  #14  
Oud 11 April 2013, 03:43
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2013
Berichten: 7
Standaard

downgraden naar?

Zal dat eens proberen dan morgen
  #15  
Oud 11 April 2013, 13:53
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 February 2011
Locatie: Den Haag
Berichten: 1.127
Standaard

je kan hem maar naar 1 baseband downgraden !
heb het over downgraden van baseband, er is een optie ervoor in Redsn0w. Hij gaat naar baseband 5.13.04 .
  #16  
Oud 4 May 2013, 07:57
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 January 2013
Berichten: 3
Standaard

hier hetzelfde probleem met 3gs.
baseband gedowngrade naar 5.13.04 en nog steeds zoeken,geen service
  #17  
Oud 4 May 2013, 17:31
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 May 2009
Berichten: 168
Standaard

Minicooper1963, stuur me even jouw IMEI per PM, dan loop ik even na of je te maken hebt met een gesimlockt toestel.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3gs geen service ChieliPhone iPhone algemeen 17 28 January 2013 20:59
iPhone: 3gs 32Gb (untethered?) gejailbreaked maar geen service Rosie055 Jailbreak 14 21 November 2012 01:38
iPhone: No Service / Geen service 4.1 iphone 3GS frankon Jailbreak 8 10 October 2012 18:27
Geen service Iphone 3GS 4.3.5 Jeff4u2day iPhone algemeen 2 1 October 2011 11:06
iphone 3gs geen service tomietie iPhone algemeen 1 19 July 2011 09:59

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:24.