Mijn Iphone is Sim-locked, HELP please.

Mijn Iphone is Sim-locked, HELP please. discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Het afgelopen uur heb ik bijna alle topics bekeken die met dit onderwerp te maken hadden, maar ik ben er geen steek wijzer van geworden ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 9 December 2008, 20:31
» iPhone NL 16GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 May 2008
Berichten: 29
Standaard Mijn Iphone is Sim-locked, HELP please.

Het afgelopen uur heb ik bijna alle topics bekeken die met dit onderwerp te maken hadden, maar ik ben er geen steek wijzer van geworden .

Ik zit met het volgende probleem: eergisteren kwam Itunes met een melding dat er een nieuwe update was voor mijn Iphone, genaamd 2.2. Die heb ik dus gedownload en sindsdien blijft mijn Iphone staan met het schermpje dat ik mijn Iphone op Itunes moet aansluiten. Ik heb toen meerdere malen geprobeerd een 2.2.restore versie te instaleren via Itunes. Elke keer kwam echter een Unknown Error.

Daarna heb ik Quikpwn geprobeerd maar steeds blijft hij hangen op 'Putting your Iphone in Recovery mode'. Daar blijft hij dan oneindig lang op hangen en hij gaat zelfs door als ik mijn Iphone gewoon uit de PC haal.

Daarna heb ik geprobeerd hem te downgraden naar 2.1 maar of dat gelukt is weet ik niet. Ik kreeg een wit schermpje maar nog steeds het schermpje met Itunes krijg ik te zien.

Wat kan ik nog doen nu?

Bedankt alvast!!!!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 9 December 2008, 20:55
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jerreby Bekijk bericht
Het afgelopen uur heb ik bijna alle topics bekeken die met dit onderwerp te maken hadden, maar ik ben er geen steek wijzer van geworden .

Ik zit met het volgende probleem: eergisteren kwam Itunes met een melding dat er een nieuwe update was voor mijn Iphone, genaamd 2.2. Die heb ik dus gedownload en sindsdien blijft mijn Iphone staan met het schermpje dat ik mijn Iphone op Itunes moet aansluiten. Ik heb toen meerdere malen geprobeerd een 2.2.restore versie te instaleren via Itunes. Elke keer kwam echter een Unknown Error.

Daarna heb ik Quikpwn geprobeerd maar steeds blijft hij hangen op 'Putting your Iphone in Recovery mode'. Daar blijft hij dan oneindig lang op hangen en hij gaat zelfs door als ik mijn Iphone gewoon uit de PC haal.

Daarna heb ik geprobeerd hem te downgraden naar 2.1 maar of dat gelukt is weet ik niet. Ik kreeg een wit schermpje maar nog steeds het schermpje met Itunes krijg ik te zien.

Wat kan ik nog doen nu?

Bedankt alvast!!!!
heb je wel de goede firmware voor de eerste gen iphones?

Zet hem in dfu mode en restore hem met een custom of een orginele firmware door shift+herstellen te klikken!

als je een orginele firmware kiest moet je hem naderhand nog jailbreaken met quickpwn
__________________
US 2G 8GB 3.1.3, Nl 3G 8GB Ios 4.0, Nl 4 32GB Ios 4.0.1
" Fresh heeft het laatste woord " leuk spelletje!
  #3  
Oud 9 December 2008, 23:40
» iPhone NL 16GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 May 2008
Berichten: 29
Standaard

Ik heb hem dus in DFU mode gezet en met de custom restore ge'shift+hersteld'. Er komt echter weer een uknown error.

Iemand misschien nog andere tips?
  #4  
Oud 9 December 2008, 23:42
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Uninstalleer je iTunes eens + mobile device. Daarna rebooten en opnieuw installeren. Zoek anders eens een andere pc op of doe het meteen goed en gebruik een mac.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #5  
Oud 10 December 2008, 12:21
» iPhone NL 16GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 May 2008
Berichten: 29
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Destiny Bekijk bericht
Uninstalleer je iTunes eens + mobile device. Daarna rebooten en opnieuw installeren. Zoek anders eens een andere pc op of doe het meteen goed en gebruik een mac.
Op een andere Pc heb ik het al geprobeerd alleen dat werkte niet. Maar ik zal jouw manier proberen, al weet ik alleen niet echt wat je bedoeld met mobile device? Waar kan ik dat uninstallen?

Alvast bedankt.
  #6  
Oud 10 December 2008, 12:30
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Configuratie scherm/software vergeet ook bonjour niet te uninstallen en iTunes opnieuw te downloaden!
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #7  
Oud 11 December 2008, 00:57
» iPhone NL 16GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 May 2008
Berichten: 29
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Configuratie scherm/software vergeet ook bonjour niet te uninstallen en iTunes opnieuw te downloaden!
Ook dit inmiddels geprobeerd, weer zonder succes. Ik krijg nog steeds die unkown error.

Ik begin onderhand hopeloos te raken .

Is het niet mogelijk hem weer helemaal te downgraden naar 1.0 oid? Ik ben nu al een paar dagen onbereikbaar en heb hem nu echt nodig.

Alvast bedankt.
  #8  
Oud 11 December 2008, 01:08
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Dus als je een andere pc gebruikt en hem in DFU mode zet, dan krijg je alsnog die error? Dat vind ik namelijk erg vreemd.
  #9  
Oud 11 December 2008, 01:35
» iPhone NL 16GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 May 2008
Berichten: 29
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Destiny Bekijk bericht
Dus als je een andere pc gebruikt en hem in DFU mode zet, dan krijg je alsnog die error? Dat vind ik namelijk erg vreemd.
Ja, dat klopt.
  #10  
Oud 11 December 2008, 17:40
» iPhone NL 16GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 May 2008
Berichten: 29
Standaard

Betekent dit dat hij gecrashed is oid?
  #11  
Oud 11 December 2008, 19:14
» iPhone NL 16GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 May 2008
Berichten: 29
Standaard

Ik weet misschien wat de oorzaak is. Voordat ik hem update naar 2.2 heb ik mijn Aplication folder via DiskAid eruit gekopieerd om zo die apps te bewaren. Ik heb die folder inmiddels er weer in gestopt maar nog krijg ik dezelfde fouten.

Iemand een idee hoe ik dit moet herstellen?
  #12  
Oud 11 December 2008, 20:30
holbewoner's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 February 2008
Locatie: vlakbij Gent
Berichten: 72
Standaard

Wat is het nummer van je error?
Ik heb namelijk ook eens problemen gehad voor een update en ik kreeg steeds dezelfde error bij mij werkte het na 1.1.4 er weer op te zetten en dan met een guide van op het forum toch te kunnen updaten
  #13  
Oud 11 December 2008, 20:31
» iPhone NL 16GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 May 2008
Berichten: 29
Standaard

Mmm.. dat verschilt, of in de 1600 of in de 2000.
  #14  
Oud 11 December 2008, 20:48
holbewoner's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 February 2008
Locatie: vlakbij Gent
Berichten: 72
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jerreby Bekijk bericht
Mmm.. dat verschilt, of in de 1600 of in de 2000.
hier kan je eens kijken
Pwnage Tool / WinPwn: Foutmeldingen bij jailbreak en unlock van je iPhone > Nieuws > iPhoneclub.nl

en anders je error nummer eens op google zoeken
  #15  
Oud 11 December 2008, 22:42
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Krijg je de iPhone wel echt in DFU (dus het scherm blijft zwart)?
Ik ken dit verschijnsel maar toen kreeg ik de iPhone niet in DFU hij bleef in recovery mode opstarten.

Als je een Mac tot je beschikking hebt zou je kunnen proberen de iPhone op de Mac te herstellen.
  #16  
Oud 12 December 2008, 18:18
» iPhone NL 16GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 May 2008
Berichten: 29
Standaard

Ja, ik krijg hem wel in DFU mode. Maar helaas, ik ken niemand die een Mac heeft.

@Holbewoner, bedankt voor de link, ik zal kijken.

@Hierboven, hoe heb je dat dan precies opgelost?

Alvast bedankt.
  #17  
Oud 12 December 2008, 18:32
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2008
Locatie: Thaan.nl
Berichten: 217
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jerreby Bekijk bericht
Ja, ik krijg hem wel in DFU mode. Maar helaas, ik ken niemand die een Mac heeft.

@Holbewoner, bedankt voor de link, ik zal kijken.

@Hierboven, hoe heb je dat dan precies opgelost?

Alvast bedankt.
Waar woon je precies? Heb hier een Mac, als je nou heeeeel toevallig in de buurt woont dan kun je gerust langskomen.
  #18  
Oud 12 December 2008, 19:03
» iPhone NL 16GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 May 2008
Berichten: 29
Standaard

Ik woon in de hoekschewaard, weet niet of je dat kent .

EDIT:

Is er trouwens geen mogelijkheid dat je je Iphone weer helemaal terug zet naar 1.0.0 oid?

Laatst gewijzigd door iScorpio; 13 December 2008 om 17:09.
  #19  
Oud 13 December 2008, 17:02
» iPhone NL 16GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 May 2008
Berichten: 29
Standaard

Nadat ik Itunes opnieuw heb geinstalleerd lukt het wel om zonder shift op herstel te drukken, waarna hij goed update. Als hij dan geupdate is dan zegt hij dat mijn sim-kaart niet goed is (wat logisch is). Wat is de volgende stap nu? Met quikpwn iets doen of met Itunes?

EDIT:

Ik heb net iets geprobeerd met Quikpwn maar als ik een Custom firmware uitkies, dan zegt hij Error in firmware. Dus misschien dat het daar aan ligt?

Laatst gewijzigd door Jerreby; 13 December 2008 om 17:04.
  #20  
Oud 13 December 2008, 17:16
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Ja, quicpwn werkt alleen met orginele FW Dus die even downloaden in iTunes en opslaan
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Iphone 4 Sim Locked Jailbreaken? Talent Jailbreak 1 29 March 2011 21:31
T-Mobile sim kaart in andere locked iPhone? iekozz Archief 1 27 January 2010 17:00
Mijn iPhone is LOCKED! lavieenrose Archief 4 8 November 2009 14:28
iphone perongelukt geupdate naar 1.1.3 -> sim locked SHaDoW90 Archief 3 30 January 2008 11:38
iPhone geeft locked sim aan... herk0039 Unlock [archief] 1 6 November 2007 02:14

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:58.