Nieuwe 3G - Unlock?

Nieuwe 3G - Unlock? discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Tijd uit de scene geweest.. Zo heb ik alle updates mbt de 3G gemist. Vandaag een nieuwe 3G (8GB) gekocht. Is hier al een jailbreak ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 24 February 2009, 18:35
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Berichten: 81
Standaard Nieuwe 3G - Unlock?

Tijd uit de scene geweest.. Zo heb ik alle updates mbt de 3G gemist.

Vandaag een nieuwe 3G (8GB) gekocht. Is hier al een jailbreak of unlock voor? Of is het alleen nog maar mogelijk via x-sim?

bvd !
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24 February 2009, 18:37
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 March 2008
Locatie: Borne, NL
Berichten: 27
Stuur een bericht via MSN naar Marconier
Standaard

Er is inderdaad een mogelijkheid om de 3G te unlocken, met behulp van yellowsn0w.
Check https://forum.iculture.nl/f14/i...ellowsn0w.html
__________________
An appletje a day keeps Windows away
  #3  
Oud 24 February 2009, 19:12
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Berichten: 81
Standaard

En met QuickPwn? Kan dat daar ook mee?
  #4  
Oud 24 February 2009, 19:13
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Ja jailbreaken. Gebruik Quickpwn 2.2.5

Ik raad je aan om eens de zoekfunctie te gebruiken en tevens even in de wiki te kijken. Daar staan veel interessante dingen, Zeker omdat je een deel "gemist" hebt.

En wil jij je profiel even aanpassen? Dank.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #5  
Oud 24 February 2009, 22:09
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Berichten: 81
Standaard

Ja pas ik aan...

Nu heb ik via Michaels custom ispw de iPhone proberen te herstellen in iTunes. De iPhone stond niet in dfu..

Dan staat hij nu in herstel-modus, moet ik hem nu gewoon via de legale, reguliere manier updaten via itunes?
  #6  
Oud 24 February 2009, 22:15
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door the-edge Bekijk bericht
Ja pas ik aan...

Nu heb ik via Michaels custom ispw de iPhone proberen te herstellen in iTunes. De iPhone stond niet in dfu..

Dan staat hij nu in herstel-modus, moet ik hem nu gewoon via de legale, reguliere manier updaten via itunes?
Als je een stekkertje en een apple logo ziet dan staat hij in recovery mode, als je geen gebruik wilt maken van yellowsn0w dan kan je hem gewoon restoren in itunes en nader hand jailbreaken met quickpwn(die kan je hier vinden)
__________________
US 2G 8GB 3.1.3, Nl 3G 8GB Ios 4.0, Nl 4 32GB Ios 4.0.1
" Fresh heeft het laatste woord " leuk spelletje!
  #7  
Oud 24 February 2009, 22:18
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Berichten: 81
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tijn1 Bekijk bericht
Als je een stekkertje en een apple logo ziet dan staat hij in recovery mode, als je geen gebruik wilt maken van yellowsn0w dan kan je hem gewoon restoren in itunes en nader hand jailbreaken met quickpwn(die kan je hier vinden)
Mooi, ben hem nu aan het downloaden.. Dus doe de normale restore en daarna pwn ik hem met quickpwn 2.5-2 met 1 van Micheal's custom ipsw...

Thanks voor de bevestiging, had ik even nodig voordat ik dadelijk een iPhone in de sloot kon gooien
  #8  
Oud 24 February 2009, 22:20
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door the-edge Bekijk bericht
Mooi, ben hem nu aan het downloaden.. Dus doe de normale restore en daarna pwn ik hem met quickpwn 2.5-2 met 1 van Micheal's custom ipsw...

Thanks voor de bevestiging, had ik even nodig voordat ik dadelijk een iPhone in de sloot kon gooien
je haalt denk ik 2 dingen door elkaar

het is of een custom firmware inladen(daar zit al een jailbreak in verwerkt)

of je doet hem herstellen in itunes en je jailbreaked hem met quickpwn 2.2.5-2 nadat hij klaar is in itunes
  #9  
Oud 24 February 2009, 22:25
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Berichten: 81
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tijn1 Bekijk bericht
je haalt denk ik 2 dingen door elkaar

het is of een custom firmware inladen(daar zit al een jailbreak in verwerkt)

of je doet hem herstellen in itunes en je jailbreaked hem met quickpwn 2.2.5-2 nadat hij klaar is in itunes
Maar met het inladen van een custom firmware kreeg ik de 1064 foutmelding. Nu herstel ik hem weer via iTunes, via de reguliere weg.

Hierna moet ik hem toch door quickpwn heenhalen? Maar Quickpwn wil toch dat ik een ipsw/firmware file inlaad?
  #10  
Oud 24 February 2009, 22:30
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door the-edge Bekijk bericht
Maar met het inladen van een custom firmware kreeg ik de 1064 foutmelding. Nu herstel ik hem weer via iTunes, via de reguliere weg.

Hierna moet ik hem toch door quickpwn heenhalen? Maar Quickpwn wil toch dat ik een ipsw/firmware file inlaad?
ja quickpwn vraagt om een firmware, dit moet alleen een orginele firmware zijn in jou geval degene die je er nu opzet in itunes! Als de firmware versies maar met elkaar overeenkomen dan is het goed, dus geen custom firmwares

je kan de losse firmware ook hier vinden in de wiki!
  #11  
Oud 24 February 2009, 23:47
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Berichten: 81
Standaard

Heeft iTunes nu mijn baseband ook geupdate? Alles werkt, krijg alleen maar steeds geen bereik.. Lees er veel over maar klopt het dat er nog geen concrete oplossing is?
  #12  
Oud 25 February 2009, 00:28
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Helaas je kunt een tijdje niet meer bellen. Totdat het Dev Team met een update komt.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #13  
Oud 25 February 2009, 09:29
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Berichten: 81
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Destiny Bekijk bericht
Helaas je kunt een tijdje niet meer bellen. Totdat het Dev Team met een update komt.
Daar was ik al bang voor.. Nouja dan maar geduld hebben.. Zal me meteen even inlezen over de gebeurtenissen van een half jaar

Dus mensen niet doen wat Tijn1 zegt, want als je quickpwnt met een originele firmware gaat je baseband mee. Michael's custom FW neemt de baseband niet mee, daar kun je het dus beter mee doen..

Laatst gewijzigd door King1987; 25 February 2009 om 11:44. Reden: Edit knop gebruiken aub
  #14  
Oud 4 April 2009, 16:55
z-nyx's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 May 2008
Berichten: 161
Stuur een bericht via Skype™ naar z-nyx Send a message via twitter to z-nyx
Standaard

Heb sinds vandaag een nieuwe 3G van t-mobil , heb geen idee welke baseband er p staat ( kan er ook niet in komen via E-call).
Als ik de tel aan zet zie ik de bekende stekker op het scherm.
Mijn vraag is eigenlijk : Kan je of moet je hem eerst via quickp jailbraiken met de laatse custom 2.2.1 en dan daarna unlocken ?( als de baseband het toelaat )
of moet je echt eerst unlocken en dan quickp gebruiken ?
__________________
The nice thing about standards is that there are so many to choose from.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
real of fake nieuwe unlock ? :) PearLRoX Archief 9 4 November 2010 08:09
iPhone 3GS: Unlock nieuwe baseband bevestigd Leonk Unlock 1 29 May 2010 12:47
Unlock onmogelijk? (nieuwe fuzzyband?) twello2001 Archief 1 18 February 2010 11:34
unlock nieuwe iphone tommynr7 Archief 1 19 December 2009 19:49
unlock nieuwe serie Rienee Archief 1 3 December 2007 13:15

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:35.