Kan je een Iphone 3G ook in BelgiŽ met proximus gebruiken.

Kan je een Iphone 3G ook in BelgiŽ met proximus gebruiken. discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Kan je een Iphone 3G ook in BelgiŽ met proximus gebruiken?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 4 May 2009, 20:49
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 May 2009
Locatie: Gistel
Berichten: 6
Standaard Kan je een Iphone 3G ook in BelgiŽ met proximus gebruiken.

Kan je een Iphone 3G ook in BelgiŽ met proximus gebruiken?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 4 May 2009, 21:16
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Dat ligt er maar net aan waar je iPhone vandaan komt. Heb je hem via T-Mobile?
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #3  
Oud 5 May 2009, 19:21
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 May 2009
Locatie: Gistel
Berichten: 6
Standaard

Hoe bedoel je van T-Mobile?
ik heb hem in een winkel in Brugge genaamd GCAB gekocht.
  #4  
Oud 5 May 2009, 19:24
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 May 2009
Locatie: Gistel
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Destiny Bekijk bericht
Dat ligt er maar net aan waar je iPhone vandaan komt. Heb je hem via T-Mobile?
Nee hij is niet van T-Mobile.
  #5  
Oud 5 May 2009, 19:26
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2009
Berichten: 46
Standaard

als hij niet is gelocked kan je hem daar gewoon gebruiken.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
BelgiŽ: Proximus: iPhone abonnement dat kan concurreren met Mobistar? Campzzz Overige providers BelgiŽ 13 17 August 2010 09:00
Kan je de Iphone 3 G ook gebruiken als modem voor je laptop/PC? Frido Wi-Fi 13 15 June 2010 20:55
Kan je in een gelockte T-mobile iphone een Orange simkaartje gebruiken. henrie69 T-Mobile 2 28 March 2009 21:52
kan ik een iPhone uit de US laten werken in belgie (proximus netwerk) ? guided tours Unlock [archief] 4 30 December 2007 14:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:12.