kan ik een iPhone uit de US laten werken in belgie (proximus netwerk) ?

kan ik een iPhone uit de US laten werken in belgie (proximus netwerk) ? discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) ik ben nieuw hier en ik zie niet direct op dit forum of het nu al mogelijk is om een Iphone die ik wil kopen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14 December 2007, 16:49
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Locatie: Gent
Berichten: 40
Standaard kan ik een iPhone uit de US laten werken in belgie (proximus netwerk) ?

ik ben nieuw hier en ik zie niet direct op dit forum of het nu al mogelijk is om een Iphone die ik wil kopen met eindejaar in de US te bellen in Belgie (Proximus). Ik weet dat het ferm moeilijk is om de iPhones die na week 44 gemaakt zijn te unlocken/hacken? Wie kan me daarbij helpen? Stuur maar een private message....
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14 December 2007, 16:57
» iPhone 6s Plus 128GB (Zilver) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 October 2007
Berichten: 97
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door guided tours Bekijk bericht
ik ben nieuw hier en ik zie niet direct op dit forum of het nu al mogelijk is om een Iphone die ik wil kopen met eindejaar in de US te bellen in Belgie (Proximus). Ik weet dat het ferm moeilijk is om de iPhones die na week 44 gemaakt zijn te unlocken/hacken? Wie kan me daarbij helpen? Stuur maar een private message....
Perfect mogelijk met de turbo sim !
  #3  
Oud 14 December 2007, 17:06
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.065
Standaard

En weer in het verkeerde forum... Wonderbaarlijk staat er duidelijk iPhone en internet - Telecomproviders Belgi op iPhoneclub.nl

However een software unlock is nniet mogelijk maar een unlock methode door turbo sim of een andere programeer bare kaart is wel mogelijk!

Welkom op het forum!

Greetz, Stiruam
  #4  
Oud 14 December 2007, 17:41
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Yep is zeker mogelijk, ik heb een turbosim, en ik heb ook bij 2 andere toestellen een turbosim geinstalleerd
Maar je moet dus wel een turbosim kopen ^^
  #5  
Oud 30 December 2007, 14:19
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

ligt eraan welke firmware erop staat (week 44).
hardware matig of software matig unlocken.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
wie weet hoe je een iphone op een ipod kan laten lijken? haagsegoof iPhone algemeen 15 22 June 2010 21:56
Wat kan ik nog krijgen voor een 3GS 16 GB uit Belgie ? ipeter Koopinformatie Belgi 2 31 May 2010 22:54
Ipod accessoire op iphone laten werken? indoow iPhone algemeen 0 5 January 2010 15:30
iPhone 3G: Kan je een Iphone 3G ook in Belgi met proximus gebruiken. Jonckhere Unlock 4 5 May 2009 19:26

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:56.