cydia geinstald via Tutorial maar kan niet bellen

cydia geinstald via Tutorial maar kan niet bellen discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo, ik heb zonet Cydia geinstaleerd op mijn iphone 3g 16GB , maar ik kan nog steeds niet bellen , is hij nou gejailbreaked? want ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 1 October 2009, 02:08
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 September 2009
Berichten: 10
Exclamation cydia geinstald via Tutorial maar kan niet bellen

hallo, ik heb zonet Cydia geinstaleerd op mijn iphone 3g 16GB ,


maar ik kan nog steeds niet bellen ,
is hij nou gejailbreaked?

want mijn carierr is veranderd naar 5.0 iPv T-mobile 5.0
dus lijkt mij dat hij Gejailbreakd is


Help mij alsublieft eventjes (A)

PM me maar ik gaat nu slapen

Laatst gewijzigd door jimvandijk; 1 October 2009 om 02:19.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 October 2009, 08:18
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Als je nu Cydia op je iPhone hebt staan als je de jailbreak handleiding hebt gevolgd, is het jailbreaken goed gegaan

Nu moet je hem waarschijnlijk nog unlocken. Volg daar ook even de bijbehorende handleiding.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #3  
Oud 1 October 2009, 09:43
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 September 2009
Berichten: 10
Standaard

ik heb het geinstaleerd via iH8sn0w - iREB V2.1 For Windows-ENGLISH
om de 16XX melding te voorkomen , en toen heb ik via itunes iPhone1,2_3.1_7C144_Custom_Restore geinstaleerd , daarna stond cydia er op samen met ultrasnow , (dus ik heb nu nog niks gedaan voor de rest , )

ik heb dus de handleiding gevolgd Die je net aan me gaf ,
maar er gebeurd gewoon niks

Dus nu heb ik de vraag doe ik iets fout??

PM me maar als je wilt

alvast bedankt (h)

EDIT:
Hij leest trouwens nu wel simkaartjes , maar kan nog steeds niet bellen ,

Groete Jim

Laatst gewijzigd door Timmeh_; 1 October 2009 om 20:49. Reden: EDIT-functie gebruiken a.u.b.
  #4  
Oud 1 October 2009, 18:00
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinslân
Berichten: 1.309
Standaard

Je moet de FW 1_2 hebben en niet 1,2

even opnieuw dan maar denk ik
__________________

  #5  
Oud 1 October 2009, 20:50
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Arrow

// Verplaatst naar Unlock.
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen privé-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
  #6  
Oud 2 October 2009, 00:07
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 September 2009
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michel15 Bekijk bericht
Je moet de FW 1_2 hebben en niet 1,2

even opnieuw dan maar denk ik
.
zou je mij de link willen geven voor deze fw?
Alvast bedankt Jim
  #7  
Oud 2 October 2009, 02:25
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinslân
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jimvandijk Bekijk bericht
.
zou je mij de link willen geven voor deze fw?
Alvast bedankt Jim
Gelijk de 1e post in dit topic https://forum.iculture.nl/f14/i...-firmware.html

even kijken of je zonder of met activatie moet hebben

zonder activatie voor simlockvrij en T=mobile en met activatie voor UK en US toestellen etc.
  #8  
Oud 2 October 2009, 12:48
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 September 2009
Berichten: 10
Exclamation

heb ik gedaan , cydia staat er op ,
maar ik kan NOG steeds NIET bellen

dus ik weet niet wat ik fout doe ik gebruik de FW zonder activatie , en met de FW met acti heb ik precies het zelfde ook niks ,


mijn 3G 16GB komt waarschijnlijk uit zwitserland
misschien heb je hier wat aan


ultrasn0w.com heb ik ook al gedownload op cydia , maar nog steeds gebeurd er niks met mijn simkaartje wat van Telfort is trouwens,


misschien is mijn simkaart niet compatible ofzo?


kan ik ook een sim only abo van T-mobile nemen in mijn 3G?
dan ga ik dat denk ik gewoon doen ,


groeten Jim

alvast bedankt,
  #9  
Oud 2 October 2009, 13:03
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinslân
Berichten: 1.309
Standaard

Beste Jim

Net via pb ontdekt dat je de nieuwe baseband hebt.

Als het dan inderdaad een zwitsers toestel is zul je met deze baseband inderdaad niet kunnen unlocken met ultrasnow.

T-mobile gaat dan ook niet werken
  #10  
Oud 2 October 2009, 13:06
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 September 2009
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michel15 Bekijk bericht
Beste Jim

Net via pb ontdekt dat je de nieuwe baseband hebt.

Als het dan inderdaad een zwitsers toestel is zul je met deze baseband inderdaad niet kunnen unlocken met ultrasnow.

T-mobile gaat dan ook niet werken

de baseband valt dus ook niet te downgraden??

want als ik hem ga downgraden dan zou het wel moeten werken toch?


bedankt voor je hulp trouwens
  #11  
Oud 2 October 2009, 13:11
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinslân
Berichten: 1.309
Standaard

Nope. alleen een paar 3G toestellen van voor september 2008 schijn je te kunnen downgraden.

Helaas kerel.
  #12  
Oud 2 October 2009, 13:12
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 September 2009
Berichten: 10
Standaard

ik download nu Fuzzyband via cydia , daarmee ken je downgraden , altijd een poging waard
  #13  
Oud 2 October 2009, 13:15
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinslân
Berichten: 1.309
Standaard

Ik hoop het, maar ik vrees van niet
  #14  
Oud 2 October 2009, 13:20
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 September 2009
Berichten: 10
Standaard

als ik nou mijn firmware downgraden veranderd de BB ook niet cker?
ik moet nu zeker wachten op de nieuwe Unlock van DEV-TEAM ?
  #15  
Oud 2 October 2009, 13:23
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinslân
Berichten: 1.309
Standaard

Als jij met fuzzy niet je baseband kunt downgraden moet je hopen dat er snel een unlockmogelijkheid komt inderdaad.

Je kunt je firmware wel downgraden, maar je baseband blijft staan helaas
  #16  
Oud 2 October 2009, 13:24
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 September 2009
Berichten: 10
Lightbulb

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michel15 Bekijk bericht
Als jij met fuzzy niet je baseband kunt downgraden moet je hopen dat er snel een unlockmogelijkheid komt inderdaad.

Je kunt je firmware wel downgraden, maar je baseband blijft staan helaas


wat ***** man ,

ik moet gewoon kunnen bellen met mijn 3G ,
anders heb ik geen telefoon meer


maar een simonly abbo kan dus ook niet of weet je dat niet?
  #17  
Oud 2 October 2009, 13:25
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinslân
Berichten: 1.309
Standaard

dan zou je een zwitsers abonnement moeten hebben en dat lijkt me niet de bedoeling
  #18  
Oud 2 October 2009, 13:27
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 September 2009
Berichten: 10
Standaard

nee inderdaad dat is echt zwaar minder...

....toch bedankt voor de hulp
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Ik kan wel bellen maar niet gebeld worden Martijnzzz iPhone algemeen 10 8 February 2011 20:18
kan wel bellen, maar ik hoor niets, ontvanger ook niet keko iPhone algemeen 4 22 October 2010 08:06
simkaart wordt niet ondersteund maar kan wel bellen gertdebra Archief 9 31 January 2010 23:42
Ik kan niet bellen maar wel gebeld worden... koot0220 Archief 7 20 November 2008 11:04
T-mobile unlocked toestel 999€ maar kan niet bellen ALain997 Unlock [archief] 17 11 December 2007 12:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:54.