Unlock en nieuwe T-mobile Sim

Unlock en nieuwe T-mobile Sim discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, ik heb een Iphone 3GS die ik in FW.3.0 unlockt heb omdat ik mijn Hi- sim erin wilde hebben totdat mijn t-mobile abo daadwerkelijk ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21 October 2009, 15:42
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 June 2009
Berichten: 46
Standaard Unlock en nieuwe T-mobile Sim

Hallo,

ik heb een Iphone 3GS die ik in FW.3.0 unlockt heb omdat ik mijn Hi-sim erin wilde hebben totdat mijn t-mobile abo daadwerkelijk in gaat.
Heb hem inmiddels geupdate naar FW.3.12 met een custom firmware en kan weer gewoon met mij Hi-abo bellen.
Tot zover de huidige situatie.

Vanaf morgen gaat nu mijn t-mobile abo in en vervalt mijn Hi-abo.
Ik doe mijn t-mobile simmetje erin en ik neem aan dat de iphone dan gewoon werkt.

Nu echter het volgende....
Omdat mijn telefoon op FW.3.0 is geunlockt heb ik dus nog de oude baseband.
Met een t-mobile simmetje zou ik eigenlijk geen unlock meer nodig hebben en zou ik een "echte" update naar 3.12 kunnen doen om hem vervolgens met Blackrain te jailbreaken toch?

Mijn vraag is nu: heeft het voordelen om naar de echte 3.12 te gaan en dus je baseband te updaten.
Is deze baseband bewezen beter?
Ik realiseer me dat ALS ik dat doe dat ik zoals het er nu voorstaat niet meer kan unlocken, maar ja dat heb ik toch de eerstvolgende 2 jaar niet nodig
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 October 2009, 15:43
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Ik zou het gewoon eerst zo laten

sommigen hebben beter bereik, anderen niet

je kunt altijd nog naar 3.1.2 met de nieuwe baseband
__________________

  #3  
Oud 21 October 2009, 15:46
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 June 2009
Berichten: 46
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michel15 Bekijk bericht
Ik zou het gewoon eerst zo laten

sommigen hebben beter bereik, anderen niet

je kunt altijd nog naar 3.1.2 met de nieuwe baseband
True! En misschien hebben ze dan ook een oplossing dat je toch kunt blijven unlocken!

Als er geen verschil waarneembaar is (of in ieder geval niet bij iedereen) dan misschien beter het zo te laten!

Maar in mijn geval.....is het voldoende om gewoon van Sim te wisselen en dan gaat ie gewoon weer goed of moet ik nog iets anders doen?
  #4  
Oud 21 October 2009, 15:47
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Gewoon sim wisselen en dan met TM bellen
  #5  
Oud 21 October 2009, 15:49
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 June 2009
Berichten: 46
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michel15 Bekijk bericht
Gewoon sim wisselen en dan met TM bellen

Thanks!
Weet jij toevallig of sms/mms en visual voicemail dan automatisch goed werken?
  #6  
Oud 23 December 2009, 21:19
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 August 2008
Locatie: qweqwe
Berichten: 15
Standaard

Ik begrijp dus hieruit dat een iPhone 3gs T-Mobile locked gewoon te unlocken is?

Mvg
  #7  
Oud 23 December 2009, 21:30
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hawtin Bekijk bericht
Ik begrijp dus hieruit dat een iPhone 3gs T-Mobile locked gewoon te unlocken is?

Mvg
Op dit moment is elke iPhone te unlocken

Met een nieuwe update kan dit zo maar weer veranderen.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Sim unlock probleem (T-Mobile) awdehaan T-Mobile 0 12 May 2011 18:26
T-Mobile unlock zonder 3e partij SIM ? SuperJay T-Mobile 2 27 January 2011 15:23
iPhone 3G: unlock met t-mobile nl , en dan andere sim gebruiken ?? derappe Unlock 4 22 May 2010 14:34
Sim unlock 11 juli T-mobile Solari T-Mobile 1 10 July 2009 10:59
Hoe sim kaart klonen van mijn t-mobile sim naar een andere (lege) sim? iken Archief 2 4 March 2009 22:46

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:01.