Nieuwe provider simlock

Nieuwe provider simlock discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo ik heb een iPhone 3gs waar ik zo'n 2 maanden mee heb gebeld en ge smst op het netwerk van KPN. Sinds morgen gaat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 23 December 2009, 22:56
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 October 2009
Berichten: 5
Standaard Nieuwe provider simlock

Hallo ik heb een iPhone 3gs waar ik zo'n 2 maanden mee heb gebeld en ge smst op het netwerk van KPN. Sinds morgen gaat mijn abbo van Vodafone in dus ik dacht stop de simkaart er vast in. Nu komt er tot mijn schrik op het beeldscherm van mijn iPhone te staan dat die simlockt is :S als ik op ontgrendelen klik moet ik een pincode invoeren maar heb geen idee welke dit is?

Wie zou mij kunnen helpen om deze simkaart ook actief te maken?

Alvast bedankt,

Robert
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 December 2009, 23:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 January 2009
Berichten: 17
Send a message via twitter to Grolloo
Standaard

Hallo,

Waarschijnlijk zit er pincode 0000 op je neiuwe Vodafone simcard. Als je dit intikt start de iPhone ws gewoon verder op.

Gr.
  #3  
Oud 23 December 2009, 23:05
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 October 2009
Berichten: 5
Standaard

@Grolloo
Thanks voor je snelle reactie Maar als ik deze er intik accepteert hij de code wel maar krijg direct simlock actief boven in de menubalk staan
  #4  
Oud 23 December 2009, 23:06
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

MIsschien blacksnow eens draaien .
__________________
IF YOU CAN'T HACK IT , IT AIN'T FUN......
  #5  
Oud 24 December 2009, 01:58
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 October 2009
Berichten: 5
Standaard

De simlock is nu weg dit heb ik opgelost door de home en de aan en uit button een aantal seconden in te drukken waarna hij een reset doet... Alleen doet mijn simkaart het niet er staat dat er geen service is.. Zal morgen wel even langs Vodafone gaan om een nieuwe sim te halen.

Ieder geval bedankt voor het mee denken
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 4: Nieuwe Iphone4 moet simlock vrij worden Essy Unlock 5 7 May 2011 01:29
iPhone 4: Bepalen (Franse) provider simlock FreakyAb Unlock 26 1 February 2011 14:27
Nieuwe 3g binnen gekregen geen simlock? ErnieZ T-Mobile 7 7 April 2009 23:02
KPN als provider op simlock vrije US-iPhone GerPhone Archief 3 4 December 2007 16:35

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:36.