Simlocked iPhone

Simlocked iPhone discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste iedereen, Ik heb een tijd geleden van iemand een iPhone 3G overgekocht. Helaas wel met het 3.1.3 verhaal en het bb 5.12.01 probleem. Nou ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 April 2010, 02:03
Novarion's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 March 2010
Locatie: Leiden
Berichten: 58
Stuur een bericht via MSN naar Novarion Send a message via twitter to Novarion
Arrow Simlocked iPhone

Beste iedereen,

Ik heb een tijd geleden van iemand een iPhone 3G overgekocht.
Helaas wel met het 3.1.3 verhaal en het bb 5.12.01 probleem.
Nou kwam ik er laatst achter dat de iPhone een Duits IMEI nummer heeft.
Wat een vriend mij vertelde, is er een mogelijkheid dat ik dat zelf ook nog ergens kan checken?
Wat ik me ook afvroeg aangezien unlocken niet gaat lukken, is het dan wel mogelijk met een NL T-mobile kaart erin aangezien het misschien een iPhone is op een Duits IMEI?

Ik wil hem nu namelijk door verkopen maar wil wel weten of T-Mobile wel kan werken, want de iPhone is een hele goede staat.

Alvast bedankt voor de hulp, ik hoop snel wijzer te worden.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 April 2010, 09:50
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Voor unlocken zul je bij T-Mobile duitsland moeten zijn. Toestel werkt alleen met duitse t-mobile simkaarten. Dus niet met een nederlandse.
Je bent afhankelijk van een nieuwe jailbreak (die nog niet uit is)
Tenzij je je baseband kunt downgraden met fuzzyband (in Cydia) volgens mij moet je dan bootloader 05.08 of lager hebben.
  #3  
Oud 27 April 2010, 17:52
Novarion's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 March 2010
Locatie: Leiden
Berichten: 58
Stuur een bericht via MSN naar Novarion Send a message via twitter to Novarion
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wouter1981 Bekijk bericht
Voor unlocken zul je bij T-Mobile duitsland moeten zijn. Toestel werkt alleen met duitse t-mobile simkaarten. Dus niet met een nederlandse.
Je bent afhankelijk van een nieuwe jailbreak (die nog niet uit is)
Tenzij je je baseband kunt downgraden met fuzzyband (in Cydia) volgens mij moet je dan bootloader 05.08 of lager hebben.
Ik heb helaas bootloader 5.09, dus dat gaat ook niet op.
Maar het vreemde vind ik dan dat de gene waar ik hem van kocht wel gewoon T-Mobile NL had.

Is er misschien iemand die een Duitse achtergrond heeft?
En een telefoontje voor mij zou willen plegen met T-Mobile DU (op mijn kosten)
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iphone simlocked v3.1 - beginner wezzz Archief 16 19 October 2009 10:00
iPhone 3G: Iphone 3g 3.0 simlocked Moesje18 Unlock 13 20 June 2009 10:37
Itunes 7.5.1 simlocked iphone opnieuw? Arne2606 Unlock [archief] 2 18 November 2007 02:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:01.