iPhone 3G unlock

iPhone 3G unlock discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allemaal, Ik 'moet' voor een kennis een iPhone 3G unlocken... Aangezien ik nooit heb hoeven unlocken snap ik nog niet heel veel er van ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18 May 2010, 18:31
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 March 2008
Berichten: 129
Standaard iPhone 3G unlock

Hallo allemaal,

Ik 'moet' voor een kennis een iPhone 3G unlocken...
Aangezien ik nooit heb hoeven unlocken snap ik nog niet heel veel er van en hoop dat jullie mij kunnen helpen.(ik heb al wat meer threads bekeken maar ik heb een andere situatie)

Het gaat om een iPhone 3G met een simlock van AT&T uit Amerika dus.
Ik hem de iPhone al wel gejailbreaked met SpiritJB.
Hij heeft Bootloader 05.09[G2M3S2]
en hij heeft basbeand: 05.12.01
Met firmware 3.1.3.

Hij is wel al een keer gejailbreaked op 3.1.2 dus hij heeft wel de SHSH gegevens op sauriks server.
Fuzzyband geeft aan dat ie niks kan doen.

Is er dan een mogelijkheid om iets te doen waardoor zij weer een Nederlands simkaartje er in kan stoppen?

Greetz,
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 May 2010, 23:40
satwolf's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 January 2010
Locatie: Genk, Belgi
Berichten: 176
Standaard

basbeand: 05.12.01 is momenteel niet te unlocken
__________________
Als iedereen mekaar helpt,zijn er geen problemen meer.
  #3  
Oud 18 May 2010, 23:42
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 March 2008
Berichten: 129
Standaard

tnx voor de opeldering.
Baseband en bootloader hebben niks met elkaar te maken als het gaat om unlocken?
ik las ook ergens datje je baseband kon downgraden alsje booloader maar 05.07 was ofzo?met fuzzyband?
  #4  
Oud 19 May 2010, 00:34
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 29
Standaard

Nope in princiepe hebben baseband en bootloader niks met elkaar te maken. En is baseband 5.12.01 nog niet te unlock. En inderdaad als je toevallig nog bootloader 5.07 had dan zou je je baseband kunnen downgraden. Helaas is dat dus niet mogelijk in jou geval en kan je hem dus niet unlocken.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:09.