OS4.0 Jailbrake + unlock Maar geen service

OS4.0 Jailbrake + unlock Maar geen service discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb een iphone 3g overgenomen van iemand. Toen ik hem overnam had hij kapot beeldscherm. Deze is reeds vervangen maar daar ligt het ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 13 July 2010, 16:29
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 May 2010
Berichten: 2
Standaard OS4.0 Jailbrake + unlock Maar geen service

Hallo,

Ik heb een iphone 3g overgenomen van iemand.
Toen ik hem overnam had hij kapot beeldscherm.
Deze is reeds vervangen maar daar ligt het probleem niet.

Ik heb de Iphone geupdate naar os4.0 (8a293) modemfirmware 05.13.04 bootloader version 06.02
Gejailbraked met redsn0w-0.9.5B5-5-win-
Daarna Cydia geupdate Via Wi-Fi.
Bij Sources Ultrasn0w toegevoed.
Ultrasnow geeinstaleerd .
Dan reboot device aangeklikt.
Telefoon opnieuw opgestart.
Simkaart er in maar helaas na even zoeken geen service.
Opnieuw opgestart en weer geen service.
Geprobeerd met 3g uit maar ook geen succes.

Heeft iemand een idee wat dit kan zijn of wat ik verkeerd heb gedaan???

Alvast bedankt !!!

Laatst gewijzigd door vinnie010; 13 July 2010 om 19:52.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 July 2010, 00:52
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Vroomshoop
Berichten: 1.461
Stuur een bericht via MSN naar borgqueenx
Standaard

Ook last van..maar bij mij ging het heel opeens..:S
  #3  
Oud 21 December 2010, 20:23
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 December 2010
Berichten: 2
Standaard al een oplossing ?

heeej is het al gelukt ?

Ik heb namelijk precies hetzelfde probleem....

3G 16gb
gejailbreakt en geunlockt geweest en goed gefunctioneerd.

Toen is het scherm kapot gegaan, en is vervangen.

Nu gejailbreakt en geunlockt en nu geeft hij aan GEEN SERVICE.
Al een stuk of 6 keer opnieuw gejailbreakt en geunlockt maar het wil niet lukken.
Ik baal er echt van als er iemand is met een oplossing die zou me echt zeer tevreden maken.

Ik heb OS 4.1 en baseband 06.15.00
  #4  
Oud 21 December 2010, 20:38
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 March 2010
Berichten: 316
Standaard

ultrasn0w opnieuw installeren al geprobeerd??
  #5  
Oud 21 December 2010, 21:44
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 December 2010
Berichten: 2
Standaard Ultrasnow opnieuw installeren

Hey bedankt voor de snelle reacdtie maar ultrasn0w al meerdere malen opnieuw geinstalleerd.

De eerste keren gaf hij foutmelding aan maar na het restoren van de iphone en opnieuw jailbreaken deed ultrasn0w het wel.

Heel soms als ik de Iphone opnieuw opstart heb ik duits vodafone bereik. tot max 3 streepjes bereik gehad.

Probeer ik dan te bellen dan lukt dat niet.

Maar meerendeels van de tijd is het signaal gewoon op GEEN SERVICE of er staat helemaal niks.

Echt een vreemde situatie.

ps: mss upgrade naar 4.2.1 een mogelijkheid of kan ik dat beter niet doen?

Laatst gewijzigd door geennaam; 21 December 2010 om 21:47.
  #6  
Oud 28 December 2010, 01:06
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 June 2009
Locatie: ieper
Berichten: 21
Standaard

hier eveneens hetzelfde probleem...alle mogelijkheden al geprobeerd, maar nog steeds geen service. IPhone 3G met 4.1 en 051402. Gejailbraked met redsn0w-0.9.6B4-win-
Daarna Cydia geupdate Via Wi-Fi.
Bij Sources Ultrasn0w toegevoed.
Ultrasnow geeinstaleerd .
Dan reboot device aangeklikt.
Telefoon opnieuw opgestart.
Meerdere malen dezelfde procedure gedaan.

HELP
  #7  
Oud 30 December 2010, 20:27
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2010
Berichten: 575
Standaard iPhone unlock redsn0w 05.14.02

Ik heb sinds vandaag een iPhone 3G 8GB in mijn bezit. Hij stond eerst op 4.1, ik heb hem gedowngrade naar 4.0. Vervolgens geactiveerd met een t-mobile (prepaid) sim-kaart en gejailbreakt via jailbreakme.com (op de iPhone zelf dus!). Later Cydia opgestart en complete upgrade gekozen. Daarna via ultrasn0w.com ultrasn0w geinstalleerd maar na opnieuw opstarten werkt de unlock niet. Linksbovenin blijft staan: Zoeken... en uiteindelijk als hij in sleep mode is en ik druk op de home button: Geen service!! Ik gebruik zelf een Telfort abbonnement die ik wel echt nodig heb, ook voor mijn werk! Wat kan ik proberen en wat heb ik evt fout gedaan?? Ik heb baseband 05.14.02. Het zou volgens dit forum ook moeten werken met ultrasn0w maar het lukt dus niet

Ik zal wat hulp erg waarderen!
  #8  
Oud 30 December 2010, 20:37
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

 Verplaatst naar: Topic's samengevoegd
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #9  
Oud 30 December 2010, 21:28
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2010
Berichten: 575
Standaard

niemand die hier iets meer over weet? Ben echt afhankelijk van deze iPhone nu mijn oude mobiel het heeft begeven... En heb hem echt erg nodig!! Heb hem ook meerdere keren gereset, meerdere keren ultrasn0w opnieuw geinstalleerd...?? Ik weet het niet meer hoor??!!
  #10  
Oud 30 December 2010, 21:30
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.948
Standaard

Jouw baseband is niet te unlocken met Ultrasn0w. Als je durft (iPad BB op iPhone) kun je in dit topic verder.
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #11  
Oud 30 December 2010, 21:32
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2010
Berichten: 575
Standaard

Daar heb ik dus ookal naar gekeken maar als het definitief is en mijn iPhone doet het op een of andere manier niet (goed) meer, dan draai ik voor honderden euro's de soep in!
  #12  
Oud 30 December 2010, 21:42
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.948
Standaard

Tja, de enge manier of wachten/hopen op een betere oplossing (die er nu niet is en mogelijk ook niet komt).

EDIT: hoe kom je aan de iPhone? Misschien is een officile unlock door T-Mobile een optie...
  #13  
Oud 30 December 2010, 21:45
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2010
Berichten: 575
Standaard

Ja hij is nu 9 maanden oud dacht ik. Dus dat zou maart/april worden. En via T-Mobile zelf is zeker belachelijk duur?
  #14  
Oud 30 December 2010, 22:26
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 June 2009
Berichten: 147
Standaard

zelfde probleem alleen krijg ik wel 1 streep te zien links en dan allemaal lage streepjes en dan geen provider naam.
wat ik ook doe (heb al 3x volledig hersteld, ultrasn0w geherinstalleerd, carrier fix gedownload etc.) het blijft.....
4.1 fw .... voor 3G (mobiel van ma)
  #15  
Oud 30 December 2010, 23:13
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2010
Berichten: 575
Standaard

ik heb gelukkig nog een tmobile prepaid kaartje en nog een simpel mobieltje. Dan gebruik ik die twee wel in combinatie. de andere mogelijkheid is 50€ betalen bij t-mobile of ergens particulier kijken. maar het gaat om zo'n duur apparaat dat ik dat eigelijk liever professioneel laat doen!!

Heb nog dit filmpje gevonden
KLIK

Of dit dan:

KLIK HIERR!!

downgraden naar 3.1.2 heeft toch geen enkel nut? Zelfs niet met Fuzzyband want die ondersteund geen eens 05.14.02 (zelf getest vandaag!!)

Laatst gewijzigd door XIII; 30 December 2010 om 23:30. Reden: Berichten samengevoegd; voortaan Edit knop gebruiken aub!
  #16  
Oud 31 December 2010, 09:14
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 June 2009
Locatie: ieper
Berichten: 21
Standaard

Heb de noodoplossing toegepast : upgraden via Itunes naar 4.2.1 zodat de laatste nieuwe baseband erop staat...daarna deze ispw gebruikt om via redsnOw0.9.b.6 te jailbraiken...dan via Cydia Ultrasn0w erop losgelaten en dan opnieuw via redsnOw 0.9.b.6 dezelfde ispw 4.2.1 ingeladen en dan enkel gekozen voor ipad. Vanaf nu werkt alles weer perfect !
  #17  
Oud 31 December 2010, 10:51
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 June 2009
Berichten: 147
Standaard

tja dan zit er inderdaad niets anders op om het zo te doen inderdaad
  #18  
Oud 31 December 2010, 11:49
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2010
Berichten: 575
Standaard

@Wilddog

Moet je dan op het laatst voor de 2e keer in redsnow de iPad versie downloaden? Dus 4.2.1 iPad?
  #19  
Oud 31 December 2010, 12:45
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2010
Berichten: 575
Standaard

Heb t al voor elkaar! Zelfde als wilddog gedaan. jailbreaken met redsn0w 0.96b5 en dan cydia installeren EN ipad baseband, was binnen uurtje klaar toen ik net ultrasn0w had geinstalleerd en na de reboot stond er eerst weer 1 streepje maar gelukkig daarna gelijk vol KPN signaal! Dit is echt de enige manier...
  #20  
Oud 31 December 2010, 17:44
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 June 2009
Berichten: 147
Standaard

ja hier werkte het ook uit eindelijk... ik zag overigens wel dat 4.1 er nog gewoon bij mij opstond ipv 4.2.1. kan ik nu wel gewoon updaten naar 4.2.1. ?? en dan weer redsn0w gebruiken want blijkbaar is dat de stap die ik over heb geslagen.

Laatst gewijzigd door Melvin18; 31 December 2010 om 17:46.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3GS: 4.2.1 unlock&activatie maar geen netwerk service ceylanbey Unlock 3 17 March 2011 20:40
iPhone 3G: jailbroken en unlocked 05.13.04 maar toch geen service ? cardwizard Unlock 0 21 October 2010 15:56
iPhone 4: Help...Na Unlock met Ultrasn0w fouten als 'geen service' 'geen simkaart' T-mobile freediver007 Unlock 9 17 August 2010 19:27
iPhone 3GS: Gejailbreakt en geunlocked maar geen service Globox Unlock 0 9 August 2010 11:51
geen service blijft maar staan. nielss iPhone algemeen 1 28 November 2008 10:05

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:04.