Unlock

Unlock discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allemaal, Ik wou net met me stomme kop mijn iphone updaten had nog versie 3.1.2 erop. Heb per ongeluk 4.1 geinstalleerd met baseband 05.14.02. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 16 October 2010, 20:44
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 September 2009
Berichten: 43
Standaard Unlock

Hallo allemaal,

Ik wou net met me stomme kop mijn iphone updaten had nog versie 3.1.2 erop. Heb per ongeluk 4.1 geinstalleerd met baseband 05.14.02.

Heb ik het goed begrepen dat deze nu niet meer te inlocken is?

Heeft iemand enig idee hoe lang dit nog kan duren?

Ik heb me iphone namelijk nodig voor mijn werk.

Heeft het zin om tijdelijk een t mobile sim kaartje te halen met wat beltegoed om toch me mail etc op te kunnen halen? Zoja wat zullen de kosten zijn van enkele malen per dag mail binnenhalen en apps te gebruiken waar internet voor nodig is, bijv. nu.nl etc.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 October 2010, 20:46
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Een unlock voor jouw baseband komt ten vroegste in november. Als het hier trouwens om je iPhone 3G gaat kan je die intussen gratis laten unlocken door T-Mobile (als je hem daar hebt gekocht tenminste).
  #3  
Oud 16 October 2010, 20:47
The Unbelievable's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2009
Berichten: 424
Send a message via twitter to The Unbelievable
Standaard

Dit is niet te unlocken, en de unlock gaat nog wel even duren. Een prepaid kaartje van T-Mobile kan wel, alleen kost internet dacht ik best veel geld. Ik heb onbeperkt dus ik weet het niet.
__________________
Koekje erbij?
  #4  
Oud 16 October 2010, 20:53
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 September 2009
Berichten: 43
Standaard

Unlock is helaas niet mogelijk bij t mobile, ontbreken van papieren etc, gezien ik heb 2e hand heb.

Niks aan te doen dus en afwachten.. Erg k^t zo zonder iphone!

Weet iemand of het duur is om met prepaid te internetten?
  #5  
Oud 16 October 2010, 20:57
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door --koen-- Bekijk bericht
Unlock is helaas niet mogelijk bij t mobile, ontbreken van papieren etc, gezien ik heb 2e hand heb.

Niks aan te doen dus en afwachten.. Erg k^t zo zonder iphone!

Weet iemand of het duur is om met prepaid te internetten?
Je kan prober unlock voor €60 bij CDMedia.nl.. Daarvoor moet je enkel de originele provider kennen geloof ik.
  #6  
Oud 16 October 2010, 21:00
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

En de originele provider zoek je hier op:

De twee cijfers achter je Model nummer corresponderen met een provider. Zo staat er bij mij LL, dit staat voor AT&T.

Kijk ff in settings/general/about en zoek naar Model, hier staan letters aan het eind, zoek dan in deze lijst welke provider er bij hoort:

B – Engeland en Ierland (O2)
C – Canada ( Fido & Rogers)
CZ – Tsjechie (O2, t-mobile, Vodafone)
DN – Oostenrijk, Duitsland, Holland ( t-mobile)
EE – Estland (EMT)
E – Mexico (Telcel)
FD – Oostenrijk, Liechtenstein, Zwitzerland (One, Orange, Swisscom)
GR – Griekenland (Vodafone)
HN – India (Airtel, Vodafone)
J – Japan (SoftBank)
KN – Denemarken, Noorwegen ( Telia , NetcCom)
KS – Finland, Sweden ( Telia, Sonera)
LA – Honduras, Guatemala, Columbia, Peru, Salvador, Ecuador ( Comcel, Claro, Movistar, Porta, TM SAC)
LE – Argentinie (Claro, Movistar)
LL – USA ( AT&T)
LZ – Paraguay, Chili, Uruguay ( CTI Movil, Claro, Movistar, TMC)
MG –Hongarije (t-mobile)
NF – Belgie, Frankrijk (Mobistar, Orange)
PL – Polen (Era, Orange)
PO – Portugal (Optimus, Vodafone)
PP – Philippijnen (Globe)
RO – Roemenie (Orange)
RS – Rusland ( VimpelCom, MegaFone, MTS)
SL – Slowakije (Orange, t-mobile)
T – Italie (TIM, Vodafone)
TU - Turkije
X – Australie ( Optus, Vodafone)
X – Nieuw Zeeland ( Vodafone)
Y – Spanje (Movistar)
ZA – Singapore (SingTel)
ZP – Hongkong, Macao ( Three)
__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.
  #7  
Oud 16 October 2010, 21:05
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 September 2009
Berichten: 43
Standaard

Excusses voor mijn vraag, een leek hierin.

Als ik op die site kijk zie ik geen unlock voor de iphone, alleen voor andere merken als htc, blackberry.

De iphone is een nederlandse, bij een abbonement van t-mobile. Van wie ik hem heb gekocht was het contract ontbonden wegens betalingsachterstanden. Vandaar dat ik via t-mobile de unlockcode niet verkreeg.

Waar kan ik op die site de goede info vinden?

mvg.
  #8  
Oud 16 October 2010, 21:10
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Kijk hier maar eens.
  #9  
Oud 16 October 2010, 21:18
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 September 2009
Berichten: 43
Standaard

IMEI Unlock -

Hoe oh hoe kan het dat ik wel whatss app berichten ontvang zonder dat mijn simkaart erin zit?

Laatst gewijzigd door XIII; 20 November 2010 om 12:15. Reden: Illegaal verzoek verwijderd
  #10  
Oud 16 October 2010, 21:20
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Das balen, afwachten dan maar.

Whatsapp geen idee.

Over illegale content mag hier niet gesproken worden.
  #11  
Oud 20 November 2010, 11:58
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 November 2010
Berichten: 1
Standaard

Goedemorgen,

Mijn oma heeft een Iphone 3 of 3G, dat weet ze niet zeker in Canada gekocht.
Daar zit een simlock op van Rogers.
Hoe kan ze die verwijderen?
Ik heb bij CDmedia gekeken, maar zie daar niks over Iphones.
Bij Imei-unlock doen ze alleen T-mobile.
In Canada heb je blijkbaar "kiosken" waar je het kan doen, de provider zelf doet het niet
Ze beweert ook dat de iphone hardware matig beveiligd is voor het rogers netwerk?? Kan dat?? Want dan wordt unlocken wel lastig.
Ze heeft wel papieren van rogers dat hij unlocked mag worden.
Ik hoop dat iemand me kan helpen.

grt,
Chris
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:47.