3Gs JB'd, unlocken met ultrasnOw blijft locked

3Gs JB'd, unlocken met ultrasnOw blijft locked discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo Ik heb hier een 3Gs van iemand die ik wil unlocken. FW: 4.2.1 T-mobile simlock Jailbroken: Cydia installed Ultrosnow repo erop Unlocked via Ultransow ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 5 December 2010, 15:27
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 December 2007
Berichten: 25
Standaard 3Gs JB'd, unlocken met ultrasnOw blijft locked

Hallo
Ik heb hier een 3Gs van iemand die ik wil unlocken.
FW: 4.2.1
T-mobile simlock
Jailbroken: Cydia installed
Ultrosnow repo erop
Unlocked via Ultransow
Base: 05.15.04

Maar: blijft zoeken naar signaal voor Voda-sim

(Uiteraard reinstalled, rebooted, etc.)

Kan iemand zeggen wat ik fout doe?

Laatst gewijzigd door MacF; 5 December 2010 om 15:32.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 5 December 2010, 16:15
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 October 2009
Berichten: 76
Standaard

Je moet eerst updaten naar ipad baseband
  #3  
Oud 5 December 2010, 16:18
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 December 2007
Berichten: 25
Standaard

iPad baseband?
(Ik ben er al zolang uit dat ik niet weet wat dat is)
  #4  
Oud 6 December 2010, 10:49
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 December 2007
Berichten: 25
Standaard

Anyone? Moet ik bv naar 322/iPad?
  #5  
Oud 6 December 2010, 12:45
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 May 2010
Berichten: 15
Standaard

Je moet de instructies volgen op de site van Dev-team. http://blog.iphone-dev.org/

Hier staat hoe je de Modemfirmware update naar 6.15.00

Als je dat gedaan hebt, kun je unlocken met ultrasn0w (ultrasn0w werkt alleen maar op 3gs met 6.15) en dan heb je ook weer signaal.

worked for me . succes.
  #6  
Oud 6 December 2010, 14:11
JCM's schermafbeelding
JCM JCM is offline
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2010
Berichten: 33
Send a message via twitter to JCM
Standaard

Ik heb afgelopen week ook mijn iphone 3gs toen met oude baseband naar ipad baseband geupdate. Maar ik ben wel op os 4.1 gebleven. Kan ik nog updaten naar 4.2.1 ? Want 4.1 is teeeeeergend traag..

Edit, Met succes geunlocked dat wel
__________________
ultimate noobz0rs
  #7  
Oud 6 December 2010, 15:54
haarlem023023's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Berichten: 32
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JCM Bekijk bericht
Ik heb afgelopen week ook mijn iphone 3gs toen met oude baseband naar ipad baseband geupdate. Maar ik ben wel op os 4.1 gebleven. Kan ik nog updaten naar 4.2.1 ? Want 4.1 is teeeeeergend traag..

Edit, Met succes geunlocked dat wel
Hier precies het zelfde.
wil ook graag naar 4.2.1 heb nu 4.1 met modemfirmware 06.15.00.
Maar als ik het probeer via itunes krijg ik fout 1015
Ik wou dus via itunes officieel naar 4.2.1 en dan met redsn0w jailbreaken.
Maar het gaat niet.
Help ons svp
  #8  
Oud 6 December 2010, 17:56
JCM's schermafbeelding
JCM JCM is offline
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2010
Berichten: 33
Send a message via twitter to JCM
Standaard

Had je gewoon in itunes geprobeerd op herstellen of shift-herstellen->firmware uitkiezen? Want als je dat laatste wilt doen moet je je host bestand veranderen. Moet je ergens een tut van zoeken.

Maar volgens mij moeten we gewoon shift-herstellen en dan updaten, en dan opnieuw unlocken zou het goed moeten zijn. Want tenslotte blijft de baseband toch op 06.15
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: iPhone blijft hangen in locked modus IphoneTbXie Unlock 7 27 September 2010 11:20
iPhone 4 UK - Locked - Hoe unlocken? marc_dierens Unlock 5 18 August 2010 19:08
iPhone: 3GS met 3.1.3 (locked) update + unlock naar iOS 4.0 Bealeo Jailbreak 4 6 July 2010 21:29
iPhone: Locked Iphone 3GS Jailbreaken en Unlocken iemanddos Jailbreak 0 21 May 2010 13:43

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:31.