Unock 3G 4.2.1 06.15.00 AT&T

Unock 3G 4.2.1 06.15.00 AT&T discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Momenteel ben ik bezig met het unlocken / jailbreaken van een 3G op 4.2.1 AT&T en baseband 06.15.00. Het probleem is dat de iPhone ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 26 January 2011, 12:27
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 March 2010
Locatie: Nijmegen
Berichten: 9
Standaard Unock 3G 4.2.1 06.15.00 AT&T

Hallo,

Momenteel ben ik bezig met het unlocken / jailbreaken van een 3G op 4.2.1 AT&T en baseband 06.15.00.

Het probleem is dat de iPhone na unlock / jailbreak geen service aangeeft.

Wat heb ik gedaan:

-Hersteld naar originele firmware 4.2.1 baseband 06.15.00 (stond op 4.2.1 05.15.04 maar deze is niet te unlocken).Vervolgens in DFU gezet met Ultrasn0w om custom firmware te installeren.-Custom 4.2.1 firmware met SAM activatie erop gezet (het is namelijk een AT&T telefoon).-Met Ultrasn0w unlock uitgevoerd.Vervolgens mijn vodafone simkaart erin en noppes...nada...iPhone geeft aan geen service en blijft hangen op Wachten op activering.

Wat doe ik verkeerd? Heb de melding wachten op activeren weg geklikt. Moet ik gewoon wachten totdat deze klaar is of moet ik op een andere manier de telefoon unlocken. iTunes herkent de telefoon verder wel alleen de melding Geen service blijft staan.

Volgens dit forum moet deze versie (4.2.1 met baseband 06.15.00) te unlocken zijn....
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 9 February 2011, 22:53
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 May 2010
Berichten: 34
Standaard

Hey heb je het probleem al op gelost? ik heb namelijk precies hetzelfde probleem.
Alleen is de orgineel Tmobile simlock en wil dus op Vodafone werken ...

Soms springt die even op Vodafone maar blijft 99% haken op geen service.


Als je , of iemand anders dit probleem kent of herkend let me know
  #3  
Oud 11 February 2011, 16:33
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2010
Berichten: 575
Standaard

@ Nammi:

Herstel je iPhone even naar 3.1.3 (normale firmware!!) en probeer het dan eens...

@Itsmich:

Jij moet je iPhone gewoon herstellen en dan officieel simlockvrij maken (kan via itunes, kost niks!). Gewoon aan de PC hangen met een andere simkaart dan tmobile erin en klaar!
  #4  
Oud 11 February 2011, 19:22
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 May 2010
Berichten: 34
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door flashingst Bekijk bericht
@ Nammi:

Herstel je iPhone even naar 3.1.3 (normale firmware!!) en probeer het dan eens...

@Itsmich:

Jij moet je iPhone gewoon herstellen en dan officieel simlockvrij maken (kan via itunes, kost niks!). Gewoon aan de PC hangen met een andere simkaart dan tmobile erin en klaar!
Hey flashingst dankje wel voor je reacties, niet alleen deze maar ook je andere hebben goed geholpen. Ik kan nu bellen met Vodafone ! ook kan ik 3G internet hebben en gps (najah maps) werkt ook gewoon goed en dat nog op 06.15.00

Overal heb ik Vodafone bereik behalve in mijn huis, met een andere iphone of telefoon heb ik een beetje ontvangst. Komt dit door de baseband? die er voor zorgt dat het signaal minder goed herkend word?
  #5  
Oud 12 February 2011, 00:19
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2010
Berichten: 575
Standaard

Nee, het zou geen probleem moeten zijn hoor... Tenminste ik heb met mijn Android telefoon nog vele malen slechter bereik.... De baseband zorgt er zeker niet voor dat het signaal slechter herkend word... Maar als je ookal zegt dat je met een andere telefoon een beetje ontvangst hebt word natuurlijk wel al duidelijk da je op die plek niet 100% signaalondersteuning hebt. En iPhone staat niet bepaald bekend om zijn daverende signaalontvangst. Het is zoiezo niks om je zorgen over te maken... Hoop dat het niet TE storend voor je is... Misschien een rare vraag maar heb je er niet een of ander hoesje/case omheen die je signaal kan verstoren?
  #6  
Oud 12 February 2011, 00:37
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 May 2010
Berichten: 34
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door flashingst Bekijk bericht
Nee, het zou geen probleem moeten zijn hoor... Tenminste ik heb met mijn Android telefoon nog vele malen slechter bereik.... De baseband zorgt er zeker niet voor dat het signaal slechter herkend word... Maar als je ookal zegt dat je met een andere telefoon een beetje ontvangst hebt word natuurlijk wel al duidelijk da je op die plek niet 100% signaalondersteuning hebt. En iPhone staat niet bepaald bekend om zijn daverende signaalontvangst. Het is zoiezo niks om je zorgen over te maken... Hoop dat het niet TE storend voor je is... Misschien een rare vraag maar heb je er niet een of ander hoesje/case omheen die je signaal kan verstoren?
Nee niet dat ik het weet, kzal het ff kort uitleggen ..

De iphone had eerst het probleem dat die heet werd en de batterije snel leeg gingen. Heb toen door iemand de accu laten vervangen en de Dock set (onderkant bij de oplader, en ook waar de speakers zitten etc.) toevallig las ik ergens dat ook daar de antenne zit van de 3GS. Met Tmobile heb ik thuis wel bereik, 4 streepjes en met vodafone dus niet. Wel op andere plekken echt vaag. Heb ook een andere iphone maar is nu bij apple voor reparatie, dus daarmee kan ik het helaas niet testen. Maar het werkte in elk geval wel voorheen.. dus ook met de iphone waar ik nu signaal problemen mee heb. Zou door de montage van die jongen hier de oorzaak van zijn? mij lijkt het niet omdat ik dan met nergens en niets bereik zou moeten krijgen + ik weet niet eens zeker of hij iets met de antenne heeft gedaan. (d8 zelf persoonlijk dat die aan de buitenkant zat) Ben benieuwd hoe jij hier over denkt
  #7  
Oud 12 February 2011, 12:15
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 March 2010
Locatie: Nijmegen
Berichten: 9
Talking

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door flashingst Bekijk bericht
@ Nammi:

Herstel je iPhone even naar 3.1.3 (normale firmware!!) en probeer het dan eens...

@Itsmich:

Jij moet je iPhone gewoon herstellen en dan officieel simlockvrij maken (kan via itunes, kost niks!). Gewoon aan de PC hangen met een andere simkaart dan tmobile erin en klaar!

Bedankt voor je reactie. Ben er na 4 dagen aanmodderen eindelijk uit.....de antenne bleek defect te zijn.....Nieuwe antenne erin en de iPhone werkt weer. firmware 4.2.1 en baseband 06.15.00.
  #8  
Oud 26 February 2011, 06:20
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 November 2010
Berichten: 20
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Nammi Bekijk bericht
Bedankt voor je reactie. Ben er na 4 dagen aanmodderen eindelijk uit.....de antenne bleek defect te zijn.....Nieuwe antenne erin en de iPhone werkt weer. firmware 4.2.1 en baseband 06.15.00.
Hoeveel heeft die gekost en waar...? Ik ben vn belgie...
Groeten
  #9  
Oud 26 February 2011, 10:08
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 March 2010
Locatie: Nijmegen
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nilsv Bekijk bericht
Hoeveel heeft die gekost en waar...? Ik ben vn belgie...
Groeten
Volgens mij een of 15. Kijk anders eens op i-onderdelen.nl - d Apple iPhone onderdelen & reparatie specialist van Nederland Home page of google gewoon eens op 'iphone onderelen'. Genoeg sites die ze aanbieden.
  #10  
Oud 2 March 2011, 09:40
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 March 2011
Berichten: 3
Standaard

Hallo allemaal,

Ik heb net een nieuwe iphone 3g gekregen en nu wil ik hem aansluiten op itunes en da zegt die dat de sim niet geldig is! Ik heb KPN maar dat is dus niet goed!! Ik weet wel dat ik hem moet unlocken maar kan iemand mij uitleggen welke stappen ik dan moet volgen!?

Bedankt alvast,

Groeten
  #11  
Oud 2 March 2011, 12:14
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 May 2010
Berichten: 34
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mitchel1 Bekijk bericht
Hallo allemaal,

Ik heb net een nieuwe iphone 3g gekregen en nu wil ik hem aansluiten op itunes en da zegt die dat de sim niet geldig is! Ik heb KPN maar dat is dus niet goed!! Ik weet wel dat ik hem moet unlocken maar kan iemand mij uitleggen welke stappen ik dan moet volgen!?

Bedankt alvast,

Groeten
Is die officeel Tmobile simlocked? zo ja dan uhm ..

Herstellen in itunes, na het herste proces staat er dat je de iphone moet aciveren met een geldig simkaart. Wat ik deed was mijn iphone met een simkaart na keuze aansluiten aan de pc met itunes open. Kreeg toen de melding dat er nieuwe aanbiedersinstellingen beschikbaar waren en vervolgens had ik geen simlock meer.

Nogmaals, mijn iphone was tmobile locked en de 3GS versie
  #12  
Oud 2 March 2011, 12:39
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 March 2011
Berichten: 3
Standaard iphone 3G

Nee er zit een simlock van o2 op!!

Ik heb al geprobeerd aan itunes aan te sluiten en dan zeg die van dat die deze sim niet ondersteund van KPN dus!

De iphone is dus nog nooit aan itunes gekoppeld geweest!

groeten
  #13  
Oud 2 March 2011, 12:46
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 February 2011
Locatie: Den Haag
Berichten: 1.127
Standaard

Mitchel1

Welke baseband heb je en welke firmware heb je? (of is hij nog niet geactiveerd?), meer info dan kunnen we je verder helpen.
een 3G toestel is in ieder geval altijd te unlocken (aangezien daar makkelijk de ipad baseband op kan). Je moet wel het risico willen nemen dat de baseband wat Bijwerkingen heeft als Slechte GPS ontvangs.
__________________
Revenge of the nerd..
  #14  
Oud 2 March 2011, 12:50
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 March 2011
Berichten: 3
Standaard

Hallo

Nee hij is nooit aangesloten geweest krijg gelijk die melding! En dat risico wil ik wel nemen!

Als ik hem dus aansluit dan staat er in het beeld van de iphone geldig sim invoeren.

Dus hoop dat jullie een oplossing weten!!

Laatst gewijzigd door XIII; 2 March 2011 om 13:36. Reden: Berichten samengevoegd
  #15  
Oud 5 March 2011, 19:24
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 February 2011
Locatie: Den Haag
Berichten: 1.127
Standaard

Je moet gewoon activeren met Redsn0w, en dan de ipad baseband met Redsn0w erop gooien. Daar kun je je iphone prima gebruiken! Voor redsn0w kijk bij de sectie jailbreaken daar kun je Redsn0w downloaden
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Alle iDevices: Spirit jailbreak voor iPad, iPhone & iPod - Verzameltopic & ervaringen WDS001 Jailbreak 1042 12 May 2011 00:22
iPhone 3GS: & 4: Telefoon niet geactiveerd maar simlock AT&T kan tmobile gewoon ? Melvin18 Unlock 2 3 July 2010 10:59

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:05.