[iOS 5 GM] iPhone start niet meer op na update MobileSubstrate

[iOS 5 GM] iPhone start niet meer op na update MobileSubstrate discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo forum =], iOS 5. Geweldig, tot vanochtend. Toen ik Cydia opende zag ik een update voor MobileSubstrate, libgcc en nog iets, iets van "Substrate ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14 October 2011, 12:51
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 January 2009
Berichten: 8
Standaard [iOS 5 GM] iPhone start niet meer op na update MobileSubstrate

Hallo forum =],

iOS 5. Geweldig, tot vanochtend.
Toen ik Cydia opende zag ik een update voor MobileSubstrate, libgcc en nog iets, iets van "Substrate safe mode".

Allereerst blijf m'n Cydia maar laden na de installatie, en toen ik op de home-button drukte liep m'n iPhone compleet vast. Sindsdien boot hij dus niet meer...

Iemand enig idee hoe dit te verhelpen zonder restore?
Tevens is dit wellicht een waarschuwing voor andere gebruikers.

P.S. Ik heb een iPhone 4 met iOS 5 GM
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14 October 2011, 12:53
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Je weet dat het een tethered jailbreak is?
Dat wil dus zeggen dat je een pc/mac + redsnow nodig hebt om je iPhone te herstarten.
  #3  
Oud 14 October 2011, 12:59
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 January 2009
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Je weet dat het een tethered jailbreak is?
Dat wil dus zeggen dat je een pc/mac + redsnow nodig hebt om je iPhone te herstarten.
Ghehe, ja, dat weet ik... Ik draaide hiervoor al Beta 7, dus dat weet ik inderdaad. Maar na "just boot" met Redsnow start hij ook niet door =]
  #4  
Oud 14 October 2011, 21:33
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 January 2009
Berichten: 8
Standaard

Ben ik echt de enige met dit probleem? D:
  #5  
Oud 1 November 2011, 07:33
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 July 2010
Berichten: 22
Standaard

iemanduitnederland heb je het al opgelost? ik heb hier zelfde probleem! HELP!!
  #6  
Oud 1 November 2011, 10:51
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 January 2009
Locatie: ergens
Berichten: 474
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iemanduitnederland Bekijk bericht
Ghehe, ja, dat weet ik... Ik draaide hiervoor al Beta 7, dus dat weet ik inderdaad. Maar na "just boot" met Redsnow start hij ook niet door =]
Wat heb je dan op je scherm op het moment dat hij "hangt" ?
  #7  
Oud 1 November 2011, 16:57
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 July 2010
Berichten: 22
Standaard

Dat rond draaiende cirkeltje als je snap wat ik bedoel moet just booth krijg ik wel eerst die ananas te zien en daarna dat cirkeltje.. Dan doet i niks meer.. Hij gaat zelfs niet in safe-mode
  #8  
Oud 1 November 2011, 18:45
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 January 2009
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Barry87 Bekijk bericht
iemanduitnederland heb je het al opgelost? ik heb hier zelfde probleem! HELP!!
Ik heb een restore gedaan, en als je geen AFC2Add geinstalleerd hebt is dat de enige oplossing. Het is een combinatie van een nieuwe versie van Mobile Substrate en WinterFix. Hier kwam ik achter na veel zoeken op internet... Als je AFC2Add geinstalleerd hebt kan je wellicht nog met programma's als iPhoneBrowser wat proberen.... Succes!

P.S. Weet niet of het bij jou ook met WinterFix te maken heeft, maar er is inmiddels een Winterboard-versie uit die geschikt is voor iOS 5
  #9  
Oud 1 November 2011, 18:58
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 July 2010
Berichten: 22
Standaard

AFC2Add wat is dat precies? iPhoneBrowers heb ik wel.. Had ook al even in me iPhone gekeken maar dan? Ik had al dingen verwijderd maar niks mee opgeschoten.. Enig id wat ik kan verwijderen? Het kwam na een update in cydia alleen niet goed opgelet welke updates!

Oja winterboard had ik er niet op omdat die in het begin nog niet geschikt was voor iOS 5.0
  #10  
Oud 1 November 2011, 19:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 January 2009
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Barry87 Bekijk bericht
AFC2Add wat is dat precies? iPhoneBrowers heb ik wel.. Had ook al even in me iPhone gekeken maar dan? Ik had al dingen verwijderd maar niks mee opgeschoten.. Enig id wat ik kan verwijderen? Het kwam na een update in cydia alleen niet goed opgelet welke updates!

Oja winterboard had ik er niet op omdat die in het begin nog niet geschikt was voor iOS 5.0
AFC2Add geeft je via iPhoneBrowser toegang tot de root van je iPhone...
Als je geen WinterFix hebt geinstalleerd zou ik geen oplossing durven te geven.

Je zou in /System/Library/LaunchDaemons (o.i.d.) kunnen kijken en daar wat proberen. Erger kan je het toch niet maken, ik denk dat restoren de enige optie is... Als je geluk hebt herkent iTunes je iPhone wel, wellicht kan je een backup maken voordat je gaat restoren...
  #11  
Oud 1 November 2011, 19:09
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 July 2010
Berichten: 22
Standaard

Uhmzz ok ik ziet nu in die map launchdaemons maar geen id waar ik nu moet kijken staat zo veel in! Heb wel wat verwijderd van winterboard.. Terwijl ik die echt niet op me iPhone heb.
  #12  
Oud 1 November 2011, 19:24
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 January 2009
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Barry87 Bekijk bericht
Uhmzz ok ik ziet nu in die map launchdaemons maar geen id waar ik nu moet kijken staat zo veel in! Heb wel wat verwijderd van winterboard.. Terwijl ik die echt niet op me iPhone heb.
Dan zou ik niet durven zeggen wat je kan doen... probeer of je nog een backup kan maken van je iPhone... Guess dat het toch een restore gaat worden...
  #13  
Oud 1 November 2011, 20:01
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 July 2010
Berichten: 22
Standaard

Probleem is heb geen back-up gemaakt. Maar kan waarschijnlijk wat bestanden via iPhoneBrowers black uppen ik hou je op dr hoogte! Thanks 4 so far!
  #14  
Oud 1 November 2011, 20:07
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 January 2009
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Barry87 Bekijk bericht
Probleem is heb geen back-up gemaakt. Maar kan waarschijnlijk wat bestanden via iPhoneBrowers black uppen ik hou je op dr hoogte! Thanks 4 so far!
En iTunes herkent je iPhone niet?...
  #15  
Oud 1 November 2011, 20:11
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 July 2010
Berichten: 22
Standaard

Ben nu met de hond aan het lopen zal straks even kijken
  #16  
Oud 10 February 2012, 14:57
» Ik heb geen iPhone [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 February 2012
Berichten: 1
Standaard

ik heb ook zo'n soort dergelijk probleem, na de update deed mn ipod het ook niet meer toen herstelt opnieuw gejailbreaked enz. maar als ik nu iets in cydia wil installeren waar mobilesubstrate bij hoort dan start mn ipod opnieuw op en is hij niet volledig gedownload. Weet iemand hoe ik dit wel normaal kan installeren?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iphone start niet meer op na update en jailbreak mummie42 Jailbreak 4 13 October 2011 22:49
iPhone start niet meer op na mobile substrate update Johannes iPhone algemeen 16 17 December 2009 00:29
iPhone start niet meer op nu update Summerboard naar v3.0 bruut Unlock [archief] 17 20 December 2007 18:52

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:31.