MyWi 5

MyWi 5 discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb de untethered jailbreak iOS 5.0.1 gedaan daarna wilde ik via Cydia weer MyWi 5 installeren maar die blijft hangen met het springbord herstellen!? ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 December 2011, 19:41
Stijntje's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2009
Locatie: Oss
Berichten: 230
Stuur een bericht via MSN naar Stijntje Send a message via twitter to Stijntje
Standaard MyWi 5

Ik heb de untethered jailbreak iOS 5.0.1 gedaan daarna wilde ik via Cydia weer MyWi 5 installeren maar die blijft hangen met het springbord herstellen!?

Iemand een idee?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 December 2011, 23:09
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 July 2011
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Stijntje Bekijk bericht
Ik heb de untethered jailbreak iOS 5.0.1 gedaan daarna wilde ik via Cydia weer MyWi 5 installeren maar die blijft hangen met het springbord herstellen!?

Iemand een idee?
Reboot de iPhone door middel van de aan/uit knop en homeknop gelijktijdig ingedrukt te houden tot de iPhone uitvalt. Daarna weer opstarten. Als je hetzelfde probleem hebt als bij de mijne, krijg je "safe mode", kies in het venster "restart". Je probleem is nu opgelost!

Laatst gewijzigd door Shadey; 28 December 2011 om 00:45.
  #3  
Oud 27 December 2011, 23:13
Stijntje's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2009
Locatie: Oss
Berichten: 230
Stuur een bericht via MSN naar Stijntje Send a message via twitter to Stijntje
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Shadey Bekijk bericht
Reboot de iPhone door middel van de aan/uit knop en homeknop gelijktijdig ingedrukt te houden tot de iPhone uitvalt. Daarna weer opstarten. Als je hetzelfde probleem hebt als bij de mijne, krijg je "safe mode", kies in het venster "restart". Je probleem is nu opgelost!
Helaas werkt het bij mij niet ik krijg ook geen safe mode!?
  #4  
Oud 27 December 2011, 23:20
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 July 2011
Berichten: 14
Standaard

Dan zal er eerder iets niet helemaal goed zijn gegaan. Wellicht kan je MyWi nogmaals installeren om het probleem te verhelpen. Suc6!
  #5  
Oud 27 December 2011, 23:43
Stijntje's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2009
Locatie: Oss
Berichten: 230
Stuur een bericht via MSN naar Stijntje Send a message via twitter to Stijntje
Standaard

Ik denk als het ik morgen weer eens probeer.. misschien te druk op de server van Cydia!?
  #6  
Oud 27 December 2011, 23:56
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 January 2009
Locatie: Den Haag
Berichten: 99
Send a message via twitter to Anfroy
Standaard

Ik heb helaas hetzelfde probleem.

Het is inderdaad mogelijk om hem op de "harde" manier uit te zetten en weer aan te zetten. Helaas heeft mywi dan geen icoontje op het hoofdscherm.

Dat het te druk is op de server denk ikzelf echter niet, nadat het downloaden voltooid is zou de drukte op de server toch nauwelijks nog iets uit moeten maken. Wellicht op een update van mywi wachten?
  #7  
Oud 28 December 2011, 00:02
Stijntje's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2009
Locatie: Oss
Berichten: 230
Stuur een bericht via MSN naar Stijntje Send a message via twitter to Stijntje
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Anfroy Bekijk bericht
Ik heb helaas hetzelfde probleem.

Het is inderdaad mogelijk om hem op de "harde" manier uit te zetten en weer aan te zetten. Helaas heeft mywi dan geen icoontje op het hoofdscherm.

Dat het te druk is op de server denk ikzelf echter niet, nadat het downloaden voltooid is zou de drukte op de server toch nauwelijks nog iets uit moeten maken. Wellicht op een update van mywi wachten?

We wachten maar af! Zo hard heb ik het pot ogenblik niet nodig.. maar wel 20dollar betaald..
  #8  
Oud 28 December 2011, 00:44
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 July 2011
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Anfroy Bekijk bericht
Ik heb helaas hetzelfde probleem.

Het is inderdaad mogelijk om hem op de "harde" manier uit te zetten en weer aan te zetten. Helaas heeft mywi dan geen icoontje op het hoofdscherm.

Dat het te druk is op de server denk ikzelf echter niet, nadat het downloaden voltooid is zou de drukte op de server toch nauwelijks nog iets uit moeten maken. Wellicht op een update van mywi wachten?
Het downloaden ging bij mij ook erg langzaam, waarschijnlijk vanwege drukte. Uiteindelijk wel genstalleerd op zowel een 3Gs (zonder problemen) en een iPhone 4 (met de eerder omschreven problemen). Misschien heeft het toch iets te maken met de jailbreak zelf en is het wellicht verstandig te wachten op een update....
  #9  
Oud 28 December 2011, 00:48
Stijntje's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2009
Locatie: Oss
Berichten: 230
Stuur een bericht via MSN naar Stijntje Send a message via twitter to Stijntje
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Shadey Bekijk bericht
Het downloaden ging bij mij ook erg langzaam, waarschijnlijk vanwege drukte. Uiteindelijk wel genstalleerd op zowel een 3Gs (zonder problemen) en een iPhone 4 (met de eerder omschreven problemen). Misschien heeft het toch iets te maken met de jailbreak zelf en is het wellicht verstandig te wachten op een update....

Hij werkt wel maar zodra ik hem afsluit en Safari open geeft hij weer dat er geen internet verbinding is.. terwijl die er daar voor wel was..

Dus iets is er niet goed..
  #10  
Oud 28 December 2011, 00:58
Banned
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2011
Berichten: 4
Standaard

heb je geprobeerd om hem te verwijderen en dan opnieuw te installeren
  #11  
Oud 28 December 2011, 01:12
Stijntje's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2009
Locatie: Oss
Berichten: 230
Stuur een bericht via MSN naar Stijntje Send a message via twitter to Stijntje
Standaard

Ik denk wel een keer of 10
  #12  
Oud 28 December 2011, 10:13
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2009
Berichten: 9
Standaard

Ja, zelfde probleem hiero. Geen verbinding meer na afsluiten van het delen van de verbinding... Iemand al een oplossing gevonden?
  #13  
Oud 28 December 2011, 10:27
Stijntje's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2009
Locatie: Oss
Berichten: 230
Stuur een bericht via MSN naar Stijntje Send a message via twitter to Stijntje
Standaard

Ik nog niet hopelijk komt hij snel ik kan me daar wel aan ergeren als het niet werkt ;-)
  #14  
Oud 28 December 2011, 13:18
Stijntje's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2009
Locatie: Oss
Berichten: 230
Stuur een bericht via MSN naar Stijntje Send a message via twitter to Stijntje
Standaard

Opgelost bij mij met Redsn0w 0.9.10b2

Succes heren!
  #15  
Oud 29 December 2011, 10:21
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2009
Berichten: 9
Standaard

Bij mij ook opgelost. Versie 10b ging volledig de mist in dus clean install gedaan... Alles draait nu als een zonnetje ;-)
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
MyWi albert572 Jailbreak apps en thema's 129 17 February 2013 13:07
iPhone: rock my phone, mywi bengt Jailbreak 2 19 April 2011 22:29
mywi gratis Hoppieee Archief 1 20 August 2010 00:37

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:54.