SIP client gevonden, maar sip server geblokkeerd op free.fr

SIP client gevonden, maar sip server geblokkeerd op free.fr discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi Op Unlimited telephony on iPhone with Free kan je een sip client downloaden voor de Iphone. Enig probleem, de sip provider in de applicatie ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 08-04-08, 20:33
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 30
Standaard SIP client gevonden, maar sip server geblokkeerd op free.fr

Hoi

Op
Unlimited telephony on iPhone with Free kan je een sip client downloaden voor de Iphone. Enig probleem, de sip provider in de applicatie ligt vast op de franse provider die de client ontwikkeld heeft.
Je kan echter vanop de site de res.xml downloaden, waarin de link naar siphon.zip staat. In siphon.zip staat een textbestand accounts.xml. Hierin kan je de provider veranderen en terug in de .zip file saven
Nu heb ik met een xml editor de res.xml geidit zodat hij mijn aangepaste zipfile van m'n eigen webserver gaat halen.
Als ik via installer de sources edit, en mijn url toevoeg, zie ik in de logfile van m'n webserver dat de iphone inderdaad de res.xml ophaalt, maar als ik achteraf in de packages ga kijken, staat de sipclient er niet bij
Iemand een idee wat ik verkeerd doe?

Ter info: de source op mijn webserver is http://www.putteman.com/res.xml, en de applicatie: http://www.putteman.com/siphon.zip

Thx
Patrick

Laatst gewijzigd door puttemanp; 08-04-08 om 20:37.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 08-04-08, 21:04
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 23
Standaard

Warom zet je de app niet gewoon via ssh op je iphone? ipv allemaal gaan *****n met een eigen repo?
  #3  
Oud 08-04-08, 21:11
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 30
Standaard

sorry, ik ben een beginneling. Niettegenstaande dat ik IT'er ben, heb ik m'n Iphone nog maar 3 dagen, dus 't is allemaal nog wat wennen en ontdekken
SSH zou inderdaad een oplossing zijn, maar ik dacht zo, als ik 'm op m'n eigen webserver zet kan ik er misschien nog iemand anders plezier mee doen.

P.
  #4  
Oud 08-04-08, 21:21
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 23
Standaard

Ja :-P ben er ook mee aan het spelen maar na het op mn iphone zetten met voipbuster als provider in de file staat er nogsteeds freephonie.net in het programma, ook bleift hij melden: please connect to freephonie :-(
Ben nu aant kijken of ik hem voor de gek kan houden door de hostsfile van de iphone aan te passen.

Leuk gevonden iig.
  #5  
Oud 08-04-08, 21:45
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 30
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door martijnve Bekijk bericht
Ja :-P ben er ook mee aan het spelen maar na het op mn iphone zetten met voipbuster als provider in de file staat er nogsteeds freephonie.net in het programma, ook bleift hij melden: please connect to freephonie :-(
Ben nu aant kijken of ik hem voor de gek kan houden door de hostsfile van de iphone aan te passen.

Leuk gevonden iig.

Hoe heb je 'm op je iphone gekregen ?
Dat er 'freephonie.net' in de app blijft staan zal me worst wezen, als hij maar connect op voipbuster

P.
  #6  
Oud 08-04-08, 22:52
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 23
Standaard

Via ssh (met filezilla) daarna wel ff de file permissies goed zetten.
Dat dat blijft staan heb ik ook schijt aan alleen connect hij ook niet met voipbuster :-(

Maarja morgen weer verder pielen. Suc6 met je eigen pogingen hoop dat het lukt.
  #7  
Oud 09-04-08, 18:21
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 30
Standaard

Ik heb intussen via via (doe een search op siphon iphone) een tutorial gevonden om Siphon te doen werken met andere providers.
Het editen van de hosts file is idd the way to go
toevoegen
ip addres sip provider freephonie.fr

Heb ik gedaan met het IP van voipbuster, maar toch wil hij nog niet connecten. 'k ga nog wat spelen met de stun settings.

P.
  #8  
Oud 09-04-08, 18:44
Common.Sense's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: de flevopolder
Berichten: 246
Send a message via twitter to Common.Sense
Standaard

iPhone Asterisk :: Port of the Asterisk PBX to the Apple iPhone

bekijk die eens.....
  #9  
Oud 09-04-08, 19:34
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Almere
Berichten: 142
Standaard

zegt me helaas niks... wat is asterisk
  #10  
Oud 09-04-08, 23:45
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 23
Standaard

Met de hosts file wil het me niet lukken.
Ben er wel achter gekomen dat je op de sip knop moet drukken links onder om de please connect blabla melding weg te krijgen.

Er wordt nog aan siphon gewerkt iig. hopen dat het binnenkort gaat werken.
[Touchmods] VOIP, sip client - Page 14 - Hackint0sh
  #11  
Oud 11-04-08, 11:58
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 30
Thumbs up

Hier is de oplossing, en HET WERKT!

Apple iPhone /iPod Touch and SIP : SIPHON - voip-info.org

Je moet zowel de hostsfile als accounts.xml aanpassen. Login/password toevoegen in accounts.xml, eventueel stunserver gegevens toevoegen en je bent vertrokken. (Siphon bewaart de gegevens niet als je ze via de applicatie zelf invoert, vandaar een beetje 'brute force')

Greetz

P.

Laatst gewijzigd door puttemanp; 11-04-08 om 12:34.
  #12  
Oud 17-04-08, 18:51
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 30
Standaard Siphon alternatief, werkt van de eerste keer

http://www.fring.com/fring_is/what_is_fring/

Doet ook msn, yahoo, skype......

Greetz

P.
  #13  
Oud 18-08-08, 02:43
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 9
Standaard

Note: fring doesn't support the iPhone 2.0/3G (working on it...)

Dus daar hebben wij niets aan met onze geupdate 2.0 16gb/3g
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
SIP app johanwillemsen iPhone Apps 3 22-06-10 22:43
Voip-Sip ?? widescreen Jailbreak apps en thema's 1 15-04-08 11:53
SIP-VoIP nl daanhegman Jailbreak apps en thema's 2 05-04-08 13:52
SIP VOIP probleem jvdv23 Jailbreak apps en thema's 1 02-03-08 13:02
werkende SIP client voor de Touch ! cranium Archief 0 03-01-08 17:04

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:10.