vervangknop als je homebutton niet goed meer werkt!

vervangknop als je homebutton niet goed meer werkt! discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) hiermee heb je je homebutton op je screen staan ClickOnce 0.0.1...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14 April 2008, 09:01
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.614
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard vervangknop als je homebutton niet goed meer werkt!

hiermee heb je je homebutton op je screen staan
ClickOnce 0.0.1
__________________
at your service
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14 April 2008, 15:39
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 199
Stuur een bericht via MSN naar Daros Send a message via twitter to Daros
Standaard

Creerd een Float Button op je springboard of de applicatie waar je in bezig bent zodat je terug kunt naar je springboard.
  #3  
Oud 14 April 2008, 16:25
Sick Mic's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 December 2007
Locatie: Belgi
Berichten: 185
Standaard

Citaat:
Yul Says:
April 14th, 2008 at 2:50 am I have tried this application. Thats a good idea for preserve the Home button, but it causes some problems when you start the phone: strange black and white bars, button freeze, bossprefs sliders freezed and you must respring for unfreeze.
I have uninstalled it. I think that it needs dont start with the system and an easy way for start/stop the application.
Zou het toch maar alleen installen als je het echt nodig hebt =)
__________________
Stats: 3x iPhone US 8GB 1.1.2 OTB upgraded to 3.0
1x iPhone 3G US 16GB 2.0 > 2.2 > 3.0- ultrasn0w
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Mail app werkt niet meer goed Coolie747 Archief 4 27 May 2011 21:59
Menuknop werkt niet goed meer wout1986 iPhone algemeen 3 26 May 2010 01:12
Gmail via push werkt niet meer goed Ciao iPhone algemeen 40 12 November 2009 19:57
Mac OS X: podworks werkt niet goed meer na update 3.0 roleo iTunes 0 24 June 2009 11:56
Het beelschem werkt niet goed als je de iphone oplaad!!! marquito iPhone algemeen 5 30 May 2008 18:03

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:54.