RDesktop

RDesktop discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allemaal, ik heb laatst de app RDesktop gedownload by Cydia alleen toen ik terug ging naar springboard zag ik geen nieuw app staan is ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 1 May 2008, 16:51
revliz's schermafbeelding
» iPhone NL 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 December 2007
Berichten: 18
Post RDesktop

Hallo allemaal,
ik heb laatst de app RDesktop gedownload by Cydia
alleen toen ik terug ging naar springboard zag ik geen nieuw app staan
is het iemand anders wel gelukt? Of weet iemand hoe het kan?

Gz revliz
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 May 2008, 17:00
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

t kan zijn dat het geen app is, maar een onderdeel van het subsystem voor uitbreiding commands of andere.
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
  #3  
Oud 1 May 2008, 17:03
revliz's schermafbeelding
» iPhone NL 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 December 2007
Berichten: 18
Standaard

kan zijn maar lijkt me niet, je kan er mee je windows desktop besturen dus het lijkt mij wel dat je een app of zo moet openen.
  #4  
Oud 1 May 2008, 17:18
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

desktop besturen via commands? kun je beter VNsea gebruiken, deze werkt zalig.
Krijg je je desktop op je iphone te zien, toetscombinaties en muis, totale controle of je pc en je kunt zien wat de persoon op de moment aant doen of bekijken is
  #5  
Oud 1 May 2008, 17:38
revliz's schermafbeelding
» iPhone NL 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 December 2007
Berichten: 18
Standaard

oke tnx, ff proberen
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:38.