weinig ruimte op schijf

weinig ruimte op schijf discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) hoi, Hij zegt dat ik weinig ruimte over heb..wis foto`s of video , maar dat wil ik dus niet maar nu heb ik wel wat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13 May 2008, 10:56
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 May 2008
Berichten: 74
Stuur een bericht via MSN naar Dualcore
Exclamation weinig ruimte op schijf

hoi,

Hij zegt dat ik weinig ruimte over heb..wis foto`s of video,

maar dat wil ik dus niet maar nu heb ik wel wat gelezen bij diskfull ,

Maar begrijp niet waar ik heen moet om dat te veranderen onder welk icoontje moet ik dat doen instellingen of finder??

Wie kan mij ff op weg helpen
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13 May 2008, 11:04
PauluS87's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: Sneek (Friesland)
Berichten: 627
Standaard

Hier zijn genoeg topics over begonnen. Je moet even bosstool installeren. Alleen fonts en ringtones verplaatsen, geen applicaties!

Probeer eens en report back Als dit topic nog niet gesloten is
__________________
Iphone 3GS 16GB White - New Bootrom - 4.0 Jailbreaked and Unlocked
  #3  
Oud 13 May 2008, 11:04
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.479
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

Is het om een App. te instaleren?

*Dan kan je met BossTool wel wat. Applicaties verzetten zorgt meestal wel voor problemen dus gebruik Fonts en Ringtones eerst.

Laatst gewijzigd door colliehome; 13 May 2008 om 11:09.
  #4  
Oud 13 May 2008, 11:05
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.611
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

moet je bosstool instaleren en je kan zo plaats maken op je iphone
hier een linkje over volle iphones,nog meer te vinden via de zoekfunctie
over bosstool zijn we het zo tezien wel eens
  #5  
Oud 13 May 2008, 11:29
PauluS87's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: Sneek (Friesland)
Berichten: 627
Standaard

Tja ik zat net te kijken, en zie iedereen met bosstool, dus het zou moeten werken!
  #6  
Oud 13 May 2008, 11:39
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 May 2008
Berichten: 74
Stuur een bericht via MSN naar Dualcore
Standaard

oke thx ik heb het gevonden ik had boss prefs ipv tools
  #7  
Oud 13 May 2008, 12:18
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 May 2008
Berichten: 74
Stuur een bericht via MSN naar Dualcore
Standaard

leuk hoor nu kan ik niet meer in mijn iphone komen ik krijg continu het appeltje in beeld wat nu??

Ik ben al een beetje aan het zoeken kom uit bij winSCP maar begrijp er niet veel van iemand een makkelijker oplossing???
  #8  
Oud 13 May 2008, 12:31
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Zet je iPhone in DFU en restore
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #9  
Oud 13 May 2008, 12:34
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 May 2008
Berichten: 74
Stuur een bericht via MSN naar Dualcore
Standaard

DFU ????????????????
  #10  
Oud 13 May 2008, 12:38
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.611
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dualcore Bekijk bericht
DFU ????????????????
iphone opnieuw gaan instaleren
heb je eerst je app verzet met de bosstool?
altijd eerst fotos en ringtones verzetten zoals aangegeven
bij mijn weten nog niemand last mee ehad
  #11  
Oud 13 May 2008, 12:39
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dualcore Bekijk bericht
DFU ????????????????
Staat in wiki
  #12  
Oud 13 May 2008, 12:45
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 May 2008
Berichten: 74
Stuur een bericht via MSN naar Dualcore
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door truckdiver Bekijk bericht
iphone opnieuw gaan instaleren
heb je eerst je app verzet met de bosstool?
altijd eerst fotos en ringtones verzetten zoals aangegeven
bij mijn weten nog niemand last mee ehad
Nee heb eerst mijn foots ver zet en die ander maar niet mijn app ik kon er niet meer in toen heb ik mijn iphone uit gezet en nu kom ik er niet meer in maar ik ga wel ff in wiki kijken

Thx
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Navigon: Update: te weinig ruimte vrij Jack100 iPhone Navigatie 12 8 July 2011 00:39
Te weinig ruimte op iPhone 8Gb? Imemyself Archief 1 26 October 2009 18:11
Weinig 3G signaal neoflux Archief 3 10 September 2008 12:09
Te weinig belminuten?.. Tjainie T-Mobile 6 4 September 2008 09:49
Ruimte op schijf jacobdeboer33 iPhone algemeen 23 9 July 2008 23:29

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:34.