Installer problemen

Installer problemen discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) HELP!! ik zit met een probleempje.. ik heb 3 dagen me installer niet gebruikt en geen sources gerefrest. na het vandaag wel gedaan te hebben ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 1 June 2008, 00:37
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 15
Post Installer problemen

HELP!!

ik zit met een probleempje..
ik heb 3 dagen me installer niet gebruikt en geen sources gerefrest.
na het vandaag wel gedaan te hebben valt hij elke x gewoon uit.. en weer terug naar me start scherm.

ik heb ondertussen 8 update's alleen kan ik ze dus niet update =S
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 June 2008, 00:40
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

kun je de Installer fix nog wel installeren?
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #3  
Oud 1 June 2008, 00:42
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 15
Standaard

ik zie hem niet bij installer staan
en als ik iets download dan valt hij ook weg :S:S
en unistallen kan ook niet meer :S

Laatst gewijzigd door Lexxus; 1 June 2008 om 00:54.
  #4  
Oud 1 June 2008, 22:45
» iPod touch 16GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 May 2008
Berichten: 5
Standaard

Hee ik heb de oplossing voor je!
ik heb het zelf ook gehad!

je dient via WinSCP naar het volgende te gaan: [FONT=Courier New][SIZE=3]/var/mobile/Library/Installer[/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=3]hier staan een aantal plist files. Backup deze, voor het geval dat... En vervolgens verwijder je ze van je iPod. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=3]Je installer zal weer opstarten![/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=3]succes![/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
  #5  
Oud 1 June 2008, 22:50
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

verwijder alleen de RemotePackages.plist
  #6  
Oud 2 June 2008, 17:29
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 15
Standaard

Thanks..
ja het rare is dat ik me internet uitheb gezet en me Wi-Fi daarna telefoon uit en weer aan toen me internet weer aan. toen kon ik dingen unistallen.
en alles wat ik niet gebruikte verweiderd en toen deed me installer het weer.

ksnap er niks van XD dit is dus het eerste probleem dat ik ooit gehad heb met dat ding
  #7  
Oud 2 June 2008, 17:33
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

aha ok.
Opgelost dus?
  #8  
Oud 2 June 2008, 19:01
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 15
Standaard

jup..
alles werkt weer.
  #9  
Oud 7 June 2008, 21:53
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 November 2007
Berichten: 15
Standaard

ik heb hetzelfde probleem... installer springt elke keer terug naar homescreen als ik het wil opstarten :s. heb RemotePackages.plist verwijderd maar installer werkt nog steeds niet...
  #10  
Oud 8 June 2008, 15:29
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 15
Standaard

je moet even doen wat ik ook gedaan heb.
even je internet en Wi-Fi uitzetten via ""bossprefs""
en je telefoon aan en uit .
dan via bossprefs je internet weer aan zetten. (Wi-Fi kan je uitlaten evt)
en dan opnieuw testen
  #11  
Oud 8 June 2008, 15:37
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 November 2007
Berichten: 15
Standaard

kan je 'bossprefs' er ook manueel opzetten, want dat heb ik nl niet
heb geprobeerd in flightmode te zetten en dan eens opnieuw op te starten maar dat had leverde geen resultaat
  #12  
Oud 8 June 2008, 23:06
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Locatie: Delft
Berichten: 297
Standaard

misschien heb je hier wat aan.
ik weet niet precies hoe een .bundle file erop moet gezet worden maar misschien dat iemand anders dat weet?

http://rs158.rapid$hare.com/files/107771217/bundles.zip

verander $ voor s.

zoek daar ergens bossprefs bundle

Laatst gewijzigd door LuigiStyla; 8 June 2008 om 23:07. Reden: was niet volledig
  #13  
Oud 9 June 2008, 01:42
benBEN's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 64GB (Wit) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Locatie: Vleuten
Berichten: 176
Standaard

Hier ook zelfde probleem ineens !

Nooit geen problemen mee gehad, na problemen met iHome die ineens niet meer wilde .. sinds vandaag doet installer het niet meer..

Blijft eerst een tijd wit -achtig scherm, krijg dan even het installer hoofdmenu te zien...en springt weer terug naar hoofdmenu-springboard grrrrrrrrr....
  #14  
Oud 9 June 2008, 11:52
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 15
Standaard

heb je al een hard reset geprobeerd.??
en verder eigelijk gewoon bij .safari instellingen de geschiedenis coockies en dergelijke gewist.???
  #15  
Oud 9 June 2008, 12:25
benBEN's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 64GB (Wit) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Locatie: Vleuten
Berichten: 176
Standaard

@Lexxus yep allemaal gedaan mocht ook niet baten zal toch te gek zijn om maar opnieuw alles te moeten doen.. zou toch simpeler moeten kunnen
  #16  
Oud 11 June 2008, 13:44
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 April 2008
Locatie: Zandvoort
Berichten: 18
Standaard

Ik heb dit dus ook gehad, gister helemaal opnieuw gejailbreakt... Maar het begon allemaal met nieuwe update van iToday, sowieso toen ik iToday ging gebruiken werd alles stuk trager....Misschien ligt het aan iToday?
  #17  
Oud 11 June 2008, 14:31
benBEN's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 64GB (Wit) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Locatie: Vleuten
Berichten: 176
Standaard

@muppie heb iToday er niet op staan..

Het enige wat ik erop gezet had is euro progrmamma...
  #18  
Oud 13 June 2008, 11:03
Beaux's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 May 2008
Locatie: Leiden
Berichten: 121
Standaard

Sinds een paar dagen kan ik niets meer op mijn iPhone installeren.
Ik heb een ssh verbinding gemaakt met mijn iPhone, om te zien wat er loos is.
Mijn iPhone heeft geen geheugen meer vrij, maar hoe krijg ik die geheugen nu leeg?


var/root$ df
Filesystem 512-blocks Used Avail Capacity Mounted on
/dev/disk0s1 614400 614400 0 100% /
devfs 36 36 0 100% /dev
/dev/disk0s2 31103856 8687360 22416496 28% /private/var

Rechten staan ook goed:
/var/root$ cat /etc/fstab
/dev/disk0s1 / hfs rw 0 1
/dev/disk0s2 /private/var hfs rw 0 2

Maak map aan: krijg ik dit
/var/root$ mkdir /private/var/Applications
mkdir: /private/var/Applications: File exists

En als ik de copy wil uitvoeren springt die uit shh verbinding

Maak ik opnieuw een verbinding aan en wil ik een backup maken komt die met:

/var/root$ mv /Applications /Applications.backup && ln -s /private/var/Applications/ /Applications
mv: rename /Applications to /Applications.backup: No space left on device

Iemand enig idee om ruimte vrij te maken, want dit is een beetje onhandig als je wel wat wil installeren...
  #19  
Oud 13 June 2008, 11:47
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Het gemakkelijkst kun je de BossTool gebruiken. Hiermee de fonts en ringtones verplaatsen dat levert genoeg ruimte op. De applicaties verplaatsen is af te raden (dit kan namelijk ook met de BossTool) omdat dit al bij meerdere mensen problemen heeft veroorzaakt.

Als je de Bosstool nog niet hebt geinstalleerd, even wat applicaties uninstalen om ruimte te creeren voor de BossTool.
  #20  
Oud 13 June 2008, 12:40
Beaux's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 May 2008
Locatie: Leiden
Berichten: 121
Question

Tja dat is nu het probleem kan niks installeren, heb al meer dan 10 mb geuninstalled maar als ik via mijn ssh kijkt

/var/root$ df
Filesystem 512-blocks Used Avail Capacity Mounted on
/dev/disk0s1 614400 614400 0 100% /
devfs 36 36 0 100% /dev
/dev/disk0s2 31103856 8674832 22429024 28% /private/var

Blijft het op 100% vol staan. Als ik overgens door mijn var/ bladert zie ik de applicaties die ik heb geuninstalled nog wel in mijn geheugen staan. Deze handmatig verwijderen?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
problemen met installer sagopa Archief 3 21 August 2009 23:44
[FW: 2.1] Cydia en Installer problemen? markiedam Jailbreak apps en thema's 31 24 November 2008 11:45
problemen met installer romgan Archief 4 11 June 2008 20:40
installer problemen donovoso Jailbreak apps en thema's 4 22 May 2008 20:36
installer Wi-Fi problemen donovoso Jailbreak apps en thema's 2 20 May 2008 11:54

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:06.