Touchpad pro met itunes?

Touchpad pro met itunes? discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, ik heb gisteren de touchpad pro geinstalleerd, die werkt zeer goed maar op het filmpje zie je hem itunes besturen met speciaal afstandsbediening ofzo, ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 03-07-08, 17:27
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2008
Berichten: 14
Standaard Touchpad pro met itunes?

Hallo, ik heb gisteren de touchpad pro geinstalleerd, die werkt zeer goed maar op het filmpje zie je hem itunes besturen met speciaal afstandsbediening ofzo, weet iemand hoe ik hieraan kom want ik zou het heel handig vinden;

mvg
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 03-07-08, 17:33
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.160
Send a message via twitter to iMario
Standaard

zul je iRemote bedoelen ? daarmee kan je je iPhone als afstandsbediening gebruiken voor je iTunes
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #3  
Oud 03-07-08, 17:35
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Berichten: 201
Standaard

je moet mediaserver hebben... en dan moet je bij Touchpad Pro ff bij options Media server aanzetten en dan als je verbonden bent met je pc druk je op dat windows logo onderaan...

voor media server moet je ff op de site van Touchpad pro kijken... (google)
  #4  
Oud 03-07-08, 17:46
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 53
Standaard

Als je iTunes gewoon aan hebt staan op je desktop kun je in Touchpad op "Remote" drukken, dan krijg je een speciale afstand bediening en kun je iTunes besturen met de pijltjes en het knopje OK.

~altrnt
  #5  
Oud 03-07-08, 18:33
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2008
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door altrnt Bekijk bericht
Als je iTunes gewoon aan hebt staan op je desktop kun je in Touchpad op "Remote" drukken, dan krijg je een speciale afstand bediening en kun je iTunes besturen met de pijltjes en het knopje OK.

~altrnt

Ja maar dan kan je toch het volume niet regelen?
  #6  
Oud 04-09-08, 20:19
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 2
Standaard touchpad pro

ik wil em ook op me iphone maar kan em niet vinden in installer4. istie wel geschikt voor de iphone 3G?
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Mac OS X: iTunes macbook pro en destkop syncen via Wi-Fi? Tunix iTunes 1 08-09-10 16:34
Mac OS X: Nieuw macbook pro en wil niet met itunes synchroniseren Pdeb1993 iTunes 3 01-07-09 20:07
iPhone als touchpad ?? Busta227 Archief 4 21-02-08 16:36

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:46.