SSH aan/uitzetten in 2.0

SSH aan/uitzetten in 2.0 discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door matthijst Met WinSCP of terminal commando geven: launchctl unload -w /Library/LaunchDaemons/com. openssh .sshd.plist en restarten, lijkt te werken... Maar ja, bossprefs ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 23 July 2008, 19:43
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 March 2008
Berichten: 26
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door matthijst Bekijk bericht
Met WinSCP of terminal commando geven:
launchctl unload -w /Library/LaunchDaemons/com.openssh.sshd.plist

en restarten, lijkt te werken...

Maar ja, bossprefs zal wel snel beschikbaar zijn...
Het stoppen gaat wel goed, het starten geeft een foutmelding terwijl het daarna weer wel mogelijk is een ssh verbinding op te zetten.

Iemand ook dit probleempje.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 23 July 2008, 19:49
tommie's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 February 2008
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 69
Standaard

noujah hele topic is klaar installeer bossprefs en ssh kan met een druk op de knop aan of uit gezet worden

werkt prima overigens!
  #43  
Oud 23 July 2008, 19:51
stef1234's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 227
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door 123456 Bekijk bericht
Goed zo. Test jij het even goed. Dan wacht ik nog even

werkt perfect
__________________
Iphone 4 16 GB zwart
  #44  
Oud 23 July 2008, 20:15
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: limburg belgiŽ
Berichten: 108
Standaard

Heb het ook net getest (BossPrefs) en werkt perfect.
Ohja, voor degene die het zoeken: het moet via Cydia geinstalleerd worden. Dat vond ik hier nog niet terug.
  #45  
Oud 23 July 2008, 20:17
Malork's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 May 2008
Locatie: Landgraaf
Berichten: 178
Stuur een bericht via MSN naar Malork
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stef1234 Bekijk bericht
bosspref is uit hiermee kun je ssh makkelijk uitzetten
Inderdaad werkt iig prima, mooi! Wel nog een beta dus voorzichtigheid geboden maar Wi-Fi, bluetooth en SSH werken iig via bossPrefs.
  #46  
Oud 23 July 2008, 21:55
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Het zal wel aan mij liggen maar bij mij is er geen BossPrefs in Cydia.
in /etc/apt/sources.list.d staat bij mij de bigboss.list.
Iemand een idee wat te doen
  #47  
Oud 23 July 2008, 21:58
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

BossPrefs staat gewoon in Cydia, hoor. Bij 'Install', dan 'all packages' en dan bij de 'B'...
__________________
Simlockvrij uit Frankrijk..!.
  #48  
Oud 23 July 2008, 22:03
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Sorry bij mij gaat hij van Bootstrap Commands naar Cannabis Battery....Dus geen BossPrefs
  #49  
Oud 23 July 2008, 22:06
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

staat ie ook niet bij "changes"

Hier staat ie nml bovenaan
  #50  
Oud 23 July 2008, 22:08
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ControlSje Bekijk bericht
Sorry bij mij gaat hij van Bootstrap Commands naar Cannabis Battery....Dus geen BossPrefs
Andsers even je iPhone rebooten en Cydia dan weer starten...?

En inderdaad: je moet even bij 'changes' kijken, daar staan de apps die geschikt zijn voor 2.0.
  #51  
Oud 23 July 2008, 22:12
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Heb overal al gekeken ook in changes... Last updated: wordt wel goed weergegeven Zal even rebooten...


Edit: Changes geeft onder 23 jul 2008 14:41:04 AT&T Carrier Logo en TMobile Carrier Logos...

Laatst gewijzigd door ControlSje; 23 July 2008 om 22:15.
  #52  
Oud 23 July 2008, 22:19
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ControlSje Bekijk bericht
Heb overal al gekeken ook in changes... Last updated: wordt wel goed weergegeven Zal even rebooten...


Edit: Changes geeft onder 23 jul 2008 14:41:04 AT&T Carrier Logo en TMobile Carrier Logos...
En Flashlight, iReboot, Metronome, Powertool, ... is inmiddels behoorlijk wat beschikbaar in Cydia. Misschien moet je Cydia updaten...? Ik weet het anders ook niet waarom BossPrefs bij jou niet verschijnt.
  #53  
Oud 23 July 2008, 22:32
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 March 2008
Berichten: 26
Standaard

Ik heb de zoek functie gebruikt om BossPrefs te vinden binnen Cydia.
  #54  
Oud 23 July 2008, 22:47
Ray's schermafbeelding
Ray Ray is offline
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 February 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 61
Standaard

De tool die ik miste in 2.0! Nice
Laat de rest maar komen zou ik zeggen
  #55  
Oud 23 July 2008, 22:52
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Flashlight, iReboot, Metronome, Powertool heb ik wel. Maar BossPrefs nog steeds niet.

Ben een beetje aan het nadenken wat ik allemaal heb gedaan na het moment dat Cydia nog goed geupdate heeft. Ik heb wel mijn root password gewijzigd. Kan dit van invloed zijn?
Ik heb het password al terug gezet maar zonder resultaat.

Ik zoek nog maar wat verder....
  #56  
Oud 23 July 2008, 22:56
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Root password lijkt me niet van invloed te zijn op dit gebied dus... vreemd, hoor.
  #57  
Oud 23 July 2008, 22:59
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

controlsje

Heb je ook handmatig een reload gedaan in cydia?
Wat staat er bij jou bij "Last Updated" ?

btw, Metronome kwam later dan bossprefs :S
  #58  
Oud 23 July 2008, 23:29
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Zie screenshot:
photo-1.jpg
  #59  
Oud 23 July 2008, 23:32
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Hm, zo te zien is er wat mis met je tijdsaanduiding, want in mijn Cydia staat gewoon 23.32 (bij wijze van...) terwijl bij jou 14.41 uur staat of zoiets... klopt niet helemaal.
  #60  
Oud 23 July 2008, 23:35
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Boven aan staat wanneer hij het laatst geupdate heeft 23 jul 2008 23:20:52 dus.
Voor zover ik weet wordt de tijd in de lijst alleen geupdate als er werkelijk nieuwe applicaties gevonden zijn.

Weet iemand waar Cydia zijn library van applicaties opslaat?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
verschillende agenda's aan en uitzetten Graf Zum Kotzen iPhone algemeen 1 8 July 2010 23:26
SSH en GPRS uitzetten op 3.0 ocmer95 Archief 2 16 September 2009 20:26
Bluetooth en 3G eenvoudiger aan-/uitzetten? iWilco iPhone algemeen 9 14 April 2009 10:55
Snel aan- en uitzetten tantepoes Wi-Fi 2 27 August 2008 16:33
Bleutooth aan- en uitzetten DuncanH iPhone algemeen 2 29 January 2008 14:35

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:05.