SSH aan/uitzetten in 2.0

SSH aan/uitzetten in 2.0 discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) En als je 'refresh' aanklikt? BossPrefs kwam pas rond een uur of 10 vanavond beschikbnaar dus...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #61  
Oud 23 July 2008, 23:39
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

En als je 'refresh' aanklikt? BossPrefs kwam pas rond een uur of 10 vanavond beschikbnaar dus
__________________
Simlockvrij uit Frankrijk..!.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #62  
Oud 23 July 2008, 23:45
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door yingie Bekijk bericht
En als je 'refresh' aanklikt? BossPrefs kwam pas rond een uur of 10 vanavond beschikbnaar dus
Als ik dat nu doe zie ik gelijk 2 essential updates. Oook eentje van cydia
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #63  
Oud 23 July 2008, 23:48
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Dan moet je die gewoon updaten en Cydia weer opstarten. Dan zal waarschijnlijk ook BossPrefs verschijnen. Heb geleerd dat de essential updates van Cydia ook echt essential; zijn
  #64  
Oud 23 July 2008, 23:49
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Ik krijg net 2 essential updates binnen cydia en cydia source set... Dus de fout ligt niet aan Cydia, misschien dat de update het probleem verhelpt.
Keep u informed...


ps. Bossprefs stond nog niet in changed
  #65  
Oud 23 July 2008, 23:50
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

~~We gaan offtopic~~

Ja maar ik heb al gemerkt dat je de essentiele updates van cydia niet allemaal tegelijk moet installeren. Want dan kan je iphone gewoon hangen. Al 3x meegemaakt.

Hier trouwens cydia geupdates en de sources (versie 5)
bosspreffs zat er gewoon tussen inderdaad. SSH maar weer uitgezet.
  #66  
Oud 23 July 2008, 23:53
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Ik blijf het vreemd vinden dat ie BossPrefs bij jou niet ziet, Controlsje. Weet verder ook geen oplossing.
  #67  
Oud 23 July 2008, 23:54
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Ik wordt gek.... Bossprefs staat er nog steeds niet tussen... Wel een andere update "UICaboodle.py" Ik denk dat ik geen update van de BigBoss repo krijg...
photo-2.jpg
  #68  
Oud 23 July 2008, 23:54
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArB Bekijk bericht
~~We gaan offtopic~~

Ja maar ik heb al gemerkt dat je de essentiele updates van cydia niet allemaal tegelijk moet installeren. Want dan kan je iphone gewoon hangen. Al 3x meegemaakt.

Hier trouwens cydia geupdates en de sources (versie 5)
bosspreffs zat er gewoon tussen inderdaad. SSH maar weer uitgezet.
Totnutoe geen problemen ondervonden met de essential updates
  #69  
Oud 23 July 2008, 23:59
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ControlSje Bekijk bericht
Ik wordt gek.... Bossprefs staat er nog steeds niet tussen... Wel een andere update "UICaboodle.py" Ik denk dat ik geen update van de BigBoss repo krijg...
Bijlage 2757
Heb je onder 'Manage' BigBoss's Source staan?

Edit: zo niet, dan staat die waarschijnlijk onder 'install' --> 'all packages' en dan scrollen naar de 'B'.
  #70  
Oud 24 July 2008, 00:04
MCNO's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 February 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 1.014
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door yingie Bekijk bericht
Totnutoe geen problemen ondervonden met de essential updates
Ik wist niet eens dat je ze apart kon kiezen, dus ook hier geen problemen met gecombineerde updates.
  #71  
Oud 24 July 2008, 00:07
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

BigBoss Source staat genstalleerd, ook al gereinstalled. Ik heb werkelijk geen idee wat er aan de hand is.

EDIT
Het is gelukt
Hoe ik het opgelost heb is handmatig de BigBoss repo verwijderd, Cydia geeft een melding dat het unsafe is om dat te doen, heb de melding genegeerd en gewoon verwijderd. Toen hij verwijderd was stonden er bijna geen applicaties meer in change. Maar wat er wel stond was een essetiele update van de Cydia's Source Set. Deze geinstalleerd en zag dat ook de bigBoss repo opnieuw geinstalleerd werd. Het resultaat...Ik kan BossPrefs installeren .



Laatst gewijzigd door ControlSje; 24 July 2008 om 00:15.
  #72  
Oud 24 July 2008, 00:10
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Wellicht een plaatselijke 'bug' Waarschijnlijk dat een nachtje slapen wonderen gaat doen.
  #73  
Oud 24 July 2008, 00:19
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Iedereen bedankt voor het mee denken. special thanks to yingie.
  #74  
Oud 24 July 2008, 09:07
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Mooi mooi dat het werkt
  #75  
Oud 24 July 2008, 12:12
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

De enige optie die het volgens mij nu nog niet doet in BossPrefs is EDGE uitzetten, maar het is ook nog maar een beta versie.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #76  
Oud 24 July 2008, 12:14
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

Werkt wel scorpio

Gisteren nog getest, hij schakelde bij mij tegelijk ook Wi-Fi uit, maar goed.

Wat voor zover bekend (nog) niet werkt, is de airplane mode en phone mode in en uitschakelen
  #77  
Oud 24 July 2008, 12:23
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cypher21 Bekijk bericht
Werkt wel scorpio

Gisteren nog getest, hij schakelde bij mij tegelijk ook Wi-Fi uit, maar goed.

Wat voor zover bekend (nog) niet werkt, is de airplane mode en phone mode in en uitschakelen
Klopt, je hebt helemaal gelijk. Ik liet me leiden door het gprs sysmbool wat er wel bleef staan. Je hebt al uitleg hierover geven in een ander topic. Thanks!
  #78  
Oud 14 August 2008, 15:56
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 March 2008
Berichten: 10
Standaard

Ik heb ook even een vraagje met betrekking tot het gebruiken van ssh met firmware 2.0.1
Ik heb zojuist openssh geinstalleerd, maar ik krijg geen toegang met winSCP tot mijn iphone. Ik gebruik als username: root en als password: alpine. Maar ik krijg steeds de melding:server unexpectedly closed network connection iphone

Iemand een idee waar het aan kan liggen?

alvast bedankt!
  #79  
Oud 14 August 2008, 17:29
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 April 2008
Berichten: 68
Standaard

Heb het zelfde probleem als tjiels. In bossprefs zet ik SSH aan en keer terug naar home. inloggen met winscp wil niet "network error, bosspreffs opnieuw geopent staat ssh uit . Heb voor dubbele check toggle ssh geinstallerd maar als ik enable druk gaat deze in 1 seconde weer eruit

Laatst gewijzigd door tjauwmin; 14 August 2008 om 17:34.
  #80  
Oud 15 August 2008, 11:57
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 July 2008
Berichten: 4
Standaard

Ik heb ook dezelfde problemen met firmware 2.01 bossPreffs en SSH.
Gebruik win ScP 4.16.

Iemand die het wel werkend heeft onder 2.01?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
verschillende agenda's aan en uitzetten Graf Zum Kotzen iPhone algemeen 1 8 July 2010 23:26
SSH en GPRS uitzetten op 3.0 ocmer95 Archief 2 16 September 2009 20:26
Bluetooth en 3G eenvoudiger aan-/uitzetten? iWilco iPhone algemeen 9 14 April 2009 10:55
Snel aan- en uitzetten tantepoes Wi-Fi 2 27 August 2008 16:33
Bleutooth aan- en uitzetten DuncanH iPhone algemeen 2 29 January 2008 14:35

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:04.