Cydia voor beginners: software, sources en meer

Cydia voor beginners: software, sources en meer discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door RFE oke'.. nja zelfs de sources van de site hier doen het niet en krijg ik errors? wie helpt mij? wil ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 4 November 2008, 18:42
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 1.048
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RFE Bekijk bericht
oke'.. nja zelfs de sources van de site hier doen het niet en krijg ik errors? wie helpt mij? wil nou wel is wat leuke apps hebben +)
je moet sources hebben die voor firmware 2.0 gemaakt zijn, er staan hier op het forum wel lijstje met sources voor 2.0+, moet je maar ff zoeken
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 9 November 2008, 23:02
» Ik heb geen iPhone  
» MacOS X
 
Geregistreerd: 30 October 2008
Berichten: 14
Standaard

Ik zou mijn iphone graag jailbreaken met pwnage, maar lees dat bij het hacken en jailbraeken van de iphone 3G er vaak iets mis gaat en je iphone dan kapot is, dus is dit echt wel veilig om te doen ?

ps : ben niet zo handig met computers enzoo, dus als iemand me ook eens kan uitleggen hoe ik dit allemaal het beste doe ?
  #23  
Oud 9 November 2008, 23:09
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jules_holden94 Bekijk bericht
Ik zou mijn iphone graag jailbreaken met pwnage, maar lees dat bij het hacken en jailbraeken van de iphone 3G er vaak iets mis gaat en je iphone dan kapot is, dus is dit echt wel veilig om te doen ?

ps : ben niet zo handig met computers enzoo, dus als iemand me ook eens kan uitleggen hoe ik dit allemaal het beste doe ?
Had even goed rondgekeken op het forum dan had je je antwoord al gevonden.

Doe de jailbreak met quickpwn, hier kan je alles er over lezen. Als je deze handleiding volgt kan er niets mis gaan. Als je maar goed leest!

Zodra je Iphone mankementen heeft, en hij moet opgestuurd worden. Eerst even via Itunes herstellen naar de orginele fw en ze zien er niets aan.

Succes
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #24  
Oud 9 November 2008, 23:30
» Ik heb geen iPhone  
» MacOS X
 
Geregistreerd: 30 October 2008
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Had even goed rondgekeken op het forum dan had je je antwoord al gevonden.

Doe de jailbreak met quickpwn, hier kan je alles er over lezen. Als je deze handleiding volgt kan er niets mis gaan. Als je maar goed leest!

Zodra je Iphone mankementen heeft, en hij moet opgestuurd worden. Eerst even via Itunes herstellen naar de orginele fw en ze zien er niets aan.

Succes
Ok zal ik doen, ik had gewoon pwnage gedownload omdat ik wel had gelezen dat dit beter was, maar ik zal wel fout zijn.
bedankt

Heb wel net gelezen dat hij met quickpwn niet unlocked word, wat wilt dit zeggen ?

Laatst gewijzigd door jules_holden94; 9 November 2008 om 23:37.
  #25  
Oud 9 November 2008, 23:32
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Kan je ook doen, maar ik ben meer fan van quickpwn. Zeker voor de mensen die er weinig ervaring mee hebben, is dit zo een makkelijke methode (en snel, de naam zegt het al, bij mij (onder windows) 5 minuten )
  #26  
Oud 9 November 2008, 23:46
» Ik heb geen iPhone  
» MacOS X
 
Geregistreerd: 30 October 2008
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Kan je ook doen, maar ik ben meer fan van quickpwn. Zeker voor de mensen die er weinig ervaring mee hebben, is dit zo een makkelijke methode (en snel, de naam zegt het al, bij mij (onder windows) 5 minuten )
maar zoals ik hierboven al zei : wat wilt het precies zeggen dat hij niet unlocked is ?
  #27  
Oud 10 November 2008, 10:16
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Unlocken kan nog niet met de 3G. De simlock is alleen hardware matig te verwijderen. Als je beetje had rondgekeken op het forum had je dit ook gevonden

Voor de 1e gen geld wel dat je met quickpwn kan unlocken.

En laten we nu weer on-topic gaan. Stel je vragen over unlocken/jailbreaken in de daarvoor bestemde topic's

Laatst gewijzigd door King1987; 10 November 2008 om 11:18.
  #28  
Oud 13 November 2008, 19:40
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 March 2008
Berichten: 11
Standaard

weet er iemand hoe je gedownloade programma's van cydia verwijderd?

mvg
  #29  
Oud 13 November 2008, 23:45
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2008
Berichten: 137
Standaard

unlocken kan weldegelijk... Heb de iphone via t-mobile. Voorheen had ik orange, en kreeg gewoon via iTunes een update voor netwerk instellingen. Na installatie kon ik mijn orange simkaartje alsnog gebruiken
  #30  
Oud 13 November 2008, 23:55
ASNNetworks's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 February 2008
Berichten: 330
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door insanity83 Bekijk bericht
unlocken kan weldegelijk... Heb de iphone via t-mobile. Voorheen had ik orange, en kreeg gewoon via iTunes een update voor netwerk instellingen. Na installatie kon ik mijn orange simkaartje alsnog gebruiken
Zucht....Orange is nu T-Mobile geworden...dus alle Orange simkaarten werken nu met T-Mobile telefoons en vice versa....

Je telefoon is NIET unlocked, je kan gewoon orange simkaarten gebruiken omdat het T-Mobile is geworden....
  #31  
Oud 14 November 2008, 00:18
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2008
Berichten: 137
Standaard

kan je zeggen dat dat zeker niet zomaar kan. Zonder die bewuste update kun je geen orange soms gebruiken. Dit heeft niet specifiek te maken met het feit dat tmobile orange heeft overgenomen.

Heb ik trouwens nog wel een andere vraag: hoe wijzig de source voor cydia? Want wil met mijn iPhone mms ready maken.
  #32  
Oud 14 November 2008, 00:45
ASNNetworks's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 February 2008
Berichten: 330
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door insanity83 Bekijk bericht
kan je zeggen dat dat zeker niet zomaar kan. Zonder die bewuste update kun je geen orange soms gebruiken. Dit heeft niet specifiek te maken met het feit dat tmobile orange heeft overgenomen.

Heb ik trouwens nog wel een andere vraag: hoe wijzig de source voor cydia? Want wil met mijn iPhone mms ready maken.
Het heeft er juist WEL specifiek mee te maken dat T-Mobile Orange heeft overgenomen....Je kun echt niet een Vodafone simkaart in doen en dan ook de instellingen downloaden....
  #33  
Oud 14 November 2008, 02:01
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2008
Berichten: 137
Standaard

laat ik het anders zeggen. Ik ben bekend met verschillende technische punten binnen tmobile.
Buiten het feit dat ikzelf kan beamen omdat dagelijk dit dillema oplos voor migrerende orange klanten, deze specifieke softwareupdate zorgt ervoor dat je dus gebruik kan maken van het orange netwerk. Tmobile heeft namelijk aan Apple de opdracht gegeven om een update te maken voor de orange migratie problemen. Hoofdreden is natuurlijk dat tmobile als netwerk de primeur kreeg om de iPhone te verkopen.
Technisch gezien zijn tmobile en orange nog steeds 2 ondernemingen, waarbij dus ook 2 verschillende netwerkinstellingen van kracht zijn. Apple heeft dus hiervoor specifiek software gemaakt. Dit is nu ook al 1,5 maanden verkijgbaar voor deze migratie klanten. Als de "nieuwe" tmobile klanten zich dan ook registreren via iTunes krijgt men ook de vraag of men deze update wil installeren. Zonder die update is het gebruiken van orange simkaart zeker NIET mogelijk. Ik zou zeggen bel de klantenservice van tmobile of loop een tshop binnen om het na te vragen.

Greets,
Een telecom medewerker
  #34  
Oud 14 November 2008, 02:05
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2008
Berichten: 137
Standaard

ps: je hebt gelijk dat je geen vodafonesim erin kan doen, echter als je die update zou reverse engeneren kun je dus 3th party netwerk updates maken
  #35  
Oud 14 November 2008, 02:14
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2008
Berichten: 137
Standaard

teven kun je de orange simkaarten zeker NIET in alle tmobile telefoons stoppen. Voor de migrerende orange klanten geeft tmobile simlockvrije tmobile brander toestellen uit
  #36  
Oud 20 November 2008, 09:34
Banned
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Linux
 
Geregistreerd: 14 November 2008
Berichten: 49
Standaard

Cydia het is zeker een mooi alternatief voor appstore, maar aanbod van toepassingen is erg klein, zo vind ik bijna geen games en office producten.
  #37  
Oud 20 November 2008, 11:36
» iPhone UK 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 January 2008
Berichten: 52
Standaard sendSMS in Cydia

Hey iedereen,

Ik ben op zoek naar sendSMS in Cydia. Het zou in de Big Boss repo moeten zitten maar ik vind niets.

op www.everythingicafe.com/forum/iphone-modifications/cydia-apps-list-32728.html staat hij in de lijst bij Utilities.

Maar bij mij zie ik hem er niet tussen staan. Bij changes zie ik ook geen updates staan dus ik vermoed dat ik volledig up to date ben.

Ik heb de file zelf wel gedownload van de website van de maker maar ik heb geen flauw idee hoe ik het moet installeren. Ik kan het via winscp wel op mijn iPhone krijgen maar waar ik het ergens kwijt moet, geen idee.

Iemand een idee?
__________________
1.1.2 (OTB) > 1.1.3 > 1.1.2 > 2.1
  #38  
Oud 20 November 2008, 11:44
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Hij zou nochthans gewoon in de repo moeten staan. Net opgezocht en bij mij staat hij er netjes bij.

Als je de app hebt gedownload kan je hem inderdaad ook via winscp op je iphone zetten.

gewoon de app in de map root/Applications kopiren en je telefoon herstarten.
  #39  
Oud 20 November 2008, 11:56
» iPhone UK 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 January 2008
Berichten: 52
Standaard

Vreemd, ik heb de file gekopieerd naar de root\applications maar het is wat vreemd want daar staan alleen mapjes in en sendsms is gewoon 1 file.

Ik heb ook geprobeerd via iPhone Tunnel Suite om sendSMS te starten maar geen succes:

sendsms: command not found

Ik ga Cydia eens opnieuw installeren en zien wat dat geeft.
  #40  
Oud 20 November 2008, 11:57
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Heb je de telefoon al herstart?

edit:

Zit jij nog steeds op fw 1.1.2?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Cydia sources koen26 Jailbreak apps en thema's 1 14 December 2010 22:43
sources voor cydia! SalPacino Jailbreak apps en thema's 1 3 August 2010 14:15
Cydia sources tieske123 Archief 3 11 August 2008 23:57

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:32.