Pc op afstand bedienen

Pc op afstand bedienen discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Heeft er iemand ervaring met telnet op de Iphone. Kan dit werken??...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 8 April 2008, 10:26
» iPhone US 16GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 April 2008
Berichten: 29
Standaard Benienen van pc op afstand

Heeft er iemand ervaring met telnet op de Iphone. Kan dit werken??
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 8 April 2008, 11:50
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

Er zit een telnet client op als je het BSD subsysteem geinstalleerd hebt.
Deze kun je gewoon met de terminal opstarten, dus zou moeten werken.

Wat ik liever zou hebben is een Windows Terminal, de desktop van de pc overnemen terwijl ik op de pot zit ofzo
  #3  
Oud 8 April 2008, 13:28
» iPhone US 16GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 April 2008
Berichten: 29
Standaard

Bedankt voor de info, maar mijn bedrijfs specifieke software werkt alleen met het eeuwe oude telnet!!
  #4  
Oud 8 April 2008, 13:44
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

heb je het al geprobeerd? Volgens mij moet dit prima werken, dit is namelijk standaard!
  #5  
Oud 8 April 2008, 13:50
» iPhone US 16GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 April 2008
Berichten: 29
Standaard

[terminal addon] Telnet for iPhone - ModMyiFone.com - Apple iPhone forum, iPhone hacking, iPhone mods, and more

Hier staat wat maar ik begrijp niet hoe je het moet istaleren? kan iemand wat duidedlijkheid hier over geven???
  #6  
Oud 8 April 2008, 14:07
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Modbreak:
Discussies in het Chat forum op iPhone Forum - alles over de apple iPhone (in Nederland) Kletsen, jezelf introduceren en off-topic discussie (Let op: hulpvragen worden verwijderd!)



 Verplaatst naar: Native iPhone-applicaties

Dit keer heb ik je vraag niet verwijdert, maar op de goed plek gezet. Volgende keer even op letten graag
  #7  
Oud 8 April 2008, 16:06
» iPhone US 16GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 April 2008
Berichten: 29
Standaard

Sorry ik ben nieuw hier!!
  #8  
Oud 9 April 2008, 02:43
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 December 2007
Berichten: 3
Standaard hoi

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door richardavalanche Bekijk bericht
Heeft er iemand ervaring met telnet op de Iphone. Kan dit werken??
neen heb ik nog niets vn hoort
mvg
  #9  
Oud 9 April 2008, 09:15
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

Zoals ik al eerder zei, er zit gewoon een telnet client op het BSD Subsysteem.

Heb je dat geinstalleerd (lijkt me haast van wel)
En heb je de TERM-VT100 geinstalleerd (terminal client voor de iPhone)

Daarmee kun je de command prompt op de iphone krijgen, log je in als Root (ww meestal "alpine")
En start je telnet!!

As easy as that, en het werkt hier prima!
  #10  
Oud 25 August 2008, 18:08
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 128GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Dicht bij den haag
Berichten: 153
Standaard Pc op afstand bedienen

Beste Mensen

Ik kan me van firmware 1.1.4 nog herinneren dat er een mooi prog. was waarmee je met je iphone volledige controle kon hebben over je pc. Weet iemand of er op firmware 2.0 bij hetzij bij cydia hetzij bij de appstore. Het programma hoeft eigenlijk alleen maar itunes te kunnen bedienen, dus de hele pc is niet nodig. 1 voorwaarden is dat het prog gratis moet zijn.

alvast heel erg bedankt
  #11  
Oud 25 August 2008, 18:09
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 1.048
Standaard

je kan remote gebruiken om alleen iTunes te bedienen. werkt geweldig
  #12  
Oud 25 August 2008, 18:18
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 128GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Dicht bij den haag
Berichten: 153
Standaard

oke, bedankt. En is dit in cydia of in de appstore
  #13  
Oud 25 August 2008, 18:19
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 1.048
Standaard

in de app store
  #14  
Oud 25 August 2008, 18:21
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 128GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Dicht bij den haag
Berichten: 153
Standaard

oke bedankt
  #15  
Oud 26 August 2008, 15:35
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 September 2007
Berichten: 63
Standaard

dit is echt een top applicatie hoor!! werkt super!
  #16  
Oud 27 August 2008, 10:25
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 May 2008
Berichten: 298
Send a message via twitter to robijnv
Standaard

In de appstore zit het programma teleport, waarmee je controle krijgt over je pc of mac, ik gebruik het niet veel maar het werkt wel goed!
  #17  
Oud 27 August 2008, 10:41
sjowol's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Locatie: Los Angeles, California
Berichten: 1.271
Standaard

het was vnc in 114 (naja die gebruikte ik in elk geval) daarvoor in de plaats heb ik nu VNC (lite want ik ben een stingy bastard en heb geen rechtsklik functie nodig...) uit de appstore. gratis en superhandig als je niet alleen itunes bagger wilt want er is niets mooiers dan vanuit de woonkamer mijn pc in mijn slaapkamer uit te zetten (dat je dan vanuit de woonkamer hem hoort afsluiten.. briljant!)
en als je rijk enbent en wilt rechtsklikken kan je voor de betaalde versie gaan
__________________
Maybe fun is just fragments of existence with better packaging.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:35.