Wat doe ik fout (winpwn)

Wat doe ik fout (winpwn) discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey mensen wat doe ik fout *Heb de nieuwste winpwn *Heb de nieuwste Itunes *Heb restore 2.0.0.2.ipsw ofzoiets Dat is allemaal wel goed Ik volg ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 2 September 2008, 20:23
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Locatie: Rijssen
Berichten: 127
Standaard Wat doe ik fout (winpwn)

Hey mensen wat doe ik fout

*Heb de nieuwste winpwn
*Heb de nieuwste Itunes
*Heb restore 2.0.0.2.ipsw ofzoiets

Dat is allemaal wel goed
Ik volg alle instructies gaat allemaal prima
Maar als winpwn zegt dat ik mijn telefoon moet gaan restoren
dan moet ik toch in itunes ctrl inhouden en dan op herstellen kliken
en het .ipsw bestand selecteren wat op mijn buroblad staat

maar het lijkt net alsof dat bestand niet aangepast is
want als die klaar is met herstellen staat installer en cydia er niet op

of slaat winpwn na het veranderen van het .ipsw bestand hem ergens anders op ipv van op het buroblad ?
of moet ik gewoon op herstellen kliken zonder in itunes ctrl in te houden en dus zonder een .ipsw bestand te selecteren ?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 September 2008, 20:48
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 1.048
Standaard

je moet niet op control drukken maar op shift
  #3  
Oud 2 September 2008, 21:02
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Je kan ook QuickPwn gebruiken, werkt erg goed en is erg makkelijk!
Je moet je iPhone dan gewoon even origineel restoren in iTunes door gewoon op restore te klikken.
Daarna QuickPwn opstarten en alles volgen.
Je hebt een originele Firmware 2.0.2 nodig, die kun je hier krijgen.
En je hebt BL-3.9 en BL-4.6 nodig, die kun je hier krijgen.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #4  
Oud 2 September 2008, 21:35
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Locatie: Rijssen
Berichten: 127
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door slodo Bekijk bericht
je moet niet op control drukken maar op shift
Sorry ik bedoel shift maar moet ik nu wel of niet het .ipsw bestand op mijn buroblad aankliken of ergens anders een want die op het buroblad lijkt ongewijzigt en is dus niet gejailbreaked


@Imario nee ik heb nu mijn zinnen op winpwn staan heb al genoeg gekut gehad met qwickpwn
  #5  
Oud 2 September 2008, 21:40
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door daaf Bekijk bericht
Sorry ik bedoel shift maar moet ik nu wel of niet het .ipsw bestand op mijn buroblad aankliken of ergens anders een want die op het buroblad lijkt ongewijzigt en is dus niet gejailbreaked


@Imario nee ik heb nu mijn zinnen op winpwn staan heb al genoeg gekut gehad met qwickpwn
Je moet dan iig de Firmware kiezen/openen die je met WinPwn hebt opgeslagen.
  #6  
Oud 2 September 2008, 22:02
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Locatie: Rijssen
Berichten: 127
Standaard

Tis me gelukt dank u allen
  #7  
Oud 2 September 2008, 22:31
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 August 2008
Berichten: 5
Standaard

Asl ik ga herstellen dan haalt hij een update van het net is dat wel goed??? moet ie niet de "custom-iphone....."gebruiken?????
  #8  
Oud 2 September 2008, 22:37
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 August 2008
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door superjohn Bekijk bericht
Asl ik ga herstellen dan haalt hij een update van het net is dat wel goed??? moet ie niet de "custom-iphone....."gebruiken?????

FF lezen Johnny het staat hier boven
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wat doe ik fout !? psvunited Jailbreak 7 5 April 2011 20:13
iPhone 4: wat doe ik fout? iPhone 4 Unlock gotime Unlock 17 26 October 2010 17:56
wat doe ik fout???? huisvrouwtje Archief 3 4 November 2009 11:26
Wat doe ik nou fout? raymee Archief 6 15 May 2009 19:23
iPhone: Wat doe ik fout, 2.0 jailbreak Tiamat Jailbreak 12 4 August 2008 13:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:16.