iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak apps en thema's (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/)
-   -   Installer toont 0 updates op springboard (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/22598-installer-toont-0-updates-op-springboard.html)

Astro 26-09-08 23:07

Installer toont 0 updates op springboard
 
Hi,

Vandaag update gehad in installer, maar nu blijft er op mijn springboard een cijfer 0 bij installer icoon staan. Dus geen updates meer. Dit is normaal, maar ik wil die 0 niet. Kan ik daar iets aan doen...want is ****ing irritant.
Heb gezocht op forum, maar niets gevonden.
Ik post straks screenshot.

Thx

iMario 26-09-08 23:21

heb je je iPhone al eens opnieuw gestart?

Astro 26-09-08 23:55

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door iMario (Bericht 198903)
heb je je iPhone al eens opnieuw gestart?

5 keer ofzo :p

cypher21 27-09-08 01:17

Ha!
Die had ik ook vanavond! Wilde al een topic openen, maar heb het opgelost ;)

Opnieuw starten hielp hier ook niet.

Je moet even respringen!
Ik heb het met Categories gedaan, en daarna was het 0 teken weg bij installer.
Ik denk dat het ook met het programma respring kan, maar die heb ik niet geinstalleerd aangezien deze in Categories zit

iMario 27-09-08 01:21

Gebruik dan killSB, uit Cydia. Respring werkt niet op Firmware 2.1.

cypher21 27-09-08 01:39

dat zou denk ik ook werken. Ik heb het iig via Categories gedaan :)

Astro 27-09-08 12:16

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door cypher21 (Bericht 198931)
dat zou denk ik ook werken. Ik heb het iig via Categories gedaan :)

Ik heb respring via Bossprefs gedaan, maar blijft zelfde...

//nu killSB gedraaid, de 0 blijft staan

cypher21 27-09-08 13:26

misschien ff Categories installeren, en daar respring doen. Dat was iig bij mij de fix

midon 27-09-08 13:41

Heb het zelfde probleem.
Heb KillSb gedaan maar geen resultaat.
Met Categories van Bigboss ook geen resultaat. Ik neem aan dat restart SB het zelfde is als respring zoals hierboven vermeld staat.
Kortom het nulltje staat er nog steeds.

Astro 27-09-08 16:21

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door midon (Bericht 199063)
Heb het zelfde probleem.
Heb KillSb gedaan maar geen resultaat.
Met Categories van Bigboss ook geen resultaat. Ik neem aan dat restart SB het zelfde is als respring zoals hierboven vermeld staat.
Kortom het nulltje staat er nog steeds.

Inderdaad, waar wordt dat ergens bijgehouden dat er zo een 0 moet bijkomen?

King1987 27-09-08 17:36

1 Bijlage(n)
En dan bij deze de screenshot, want ik heb er ook last van :p

Astro 27-09-08 18:20

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door King1987 (Bericht 199110)
En dan bij deze de screenshot, want ik heb er ook last van :p

Voila dees is mijn screenshot:
http://users.telenet.be/_astro_/ipho...ller_issue.jpg

Het kan toch niet aan IntelliScreen liggen? Ik daar versie 2.23. Jij king1987?
Ik heb deze 0 eigenlijk verkregen na het updaten van de community sources gisteren naar 1.0.4.
Damned...indien geen oplossing, volledig verbergen met bossprefs.

King1987 27-09-08 18:55

ja, indderdaad, ik ook na de update van community sources...nu je het zegt! ;) had ik mezelf nog niet gerealiseerd!

InttelliScreen heb ik niet, dus daar ligt het niet aan ;)

defisit 27-09-08 20:57

installer loopt al maanden ver achter op cydia. Ik hoop dat het nog wat gaat worden want de ontwikkeling ervan gaat niet snel genoeg.

Anyway, ik krijg heb die 0 ook op m'n spring staan

King1987 01-10-08 17:14

Niemand met een oplossing? Ik erger me namelijk geel en groen aan dit probleem.
(ja, ik weet het, je kan ook met poof verbergen, maar dit wil ik dan weer net niet ;) )

iScorpio 01-10-08 17:17

Heb dit ook gehad maar heb er nu geen last meer van. Weet niet wat het heeft opgelost maar het is een tijdelijk probleem.

Astro 01-10-08 23:13

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft (Bericht 200722)
Heb dit ook gehad maar heb er nu geen last meer van. Weet niet wat het heeft opgelost maar het is een tijdelijk probleem.

Heb er toch al een week last van...

King1987 02-10-08 11:01

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Astro (Bericht 200916)
Heb er toch al een week last van...

Ik wilde het net zeggen ja!
Ben toch benieuwd waarom het bij Scorpiosoft weg is en bij ons er nog staat :o

Jchan 03-10-08 23:24

ik heb het probleem nu ook met palringo.

Astro 06-10-08 18:53

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door King1987 (Bericht 201043)
Ik wilde het net zeggen ja!
Ben toch benieuwd waarom het bij Scorpiosoft weg is en bij ons er nog staat :o

Ja en 't is hier weg nu...
Gisteren wat zitten spelen met die bestandjes die settings opslaan...
Paar keer gereboot en niks, vandaag batterij snel leeg, door iets, maar weet niet wat. Hang hem aan pc, sync, reboot nog is voor zeker te zijn dat het geen app is, refresh installer, 0 weg :confused:

Begrijpen wie begrijpen kan


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:24.