Unable to load

Unable to load discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Vanochtend wilde i Cydia openen. Vrijwel meteen kreeg ik een scherm te zien: Unable to load (can't find host) Bovenin zie ik network error staan. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 12 October 2008, 10:56
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 August 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 37
Standaard Unable to load

Vanochtend wilde i Cydia openen.
Vrijwel meteen kreeg ik een scherm te zien: Unable to load (can't find host)
Bovenin zie ik network error staan. Reload en opnieuw opstarten helpt niet.
Heeft iemand een tip?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12 October 2008, 12:32
dikkiedick51's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 January 2008
Locatie: Zuidholland
Berichten: 160
Stuur een bericht via MSN naar dikkiedick51 Stuur een bericht via Skype™ naar dikkiedick51
Standaard

Zelfde probleem, denk dat hij eruit ligt!!

Krijg inderdaad wel update binnen.

Laatst gewijzigd door dikkiedick51; 12 October 2008 om 13:09.
  #3  
Oud 12 October 2008, 12:46
ViktorV's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 4 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 July 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 160
Standaard

werkt bij mij wel, maar alleen de homepage is leeg.
  #4  
Oud 12 October 2008, 13:00
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bennie80 Bekijk bericht
Vanochtend wilde i Cydia openen.
Vrijwel meteen kreeg ik een scherm te zien: Unable to load (can't find host)
Bovenin zie ik network error staan. Reload en opnieuw opstarten helpt niet.
Heeft iemand een tip?
Zelfde probleem ook hier. We moeten even geduld hebben denk ik.

Krijg toch wel 1 update binnen die ik kan verwerken, dus er gebeurt toch nog wel wat
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
load Appstore icon iMidas Ontwikkelen voor iOS 4 6 February 2011 17:54
iPhone 3G: Cydia 'Unable to load' Stokstar Unlock 2 24 June 2010 14:24
iTunes was unable to load provider data MoLus iTunes 1 10 March 2010 19:31
Cydia geeft bij opstarten Network Error (Unable to Load (timed out)) MarcelMarcel1 Jailbreak apps en thema's 6 6 November 2009 22:05

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:17.