Unable to load

Unable to load discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Vanochtend wilde i Cydia openen. Vrijwel meteen kreeg ik een scherm te zien: Unable to load (can't find host) Bovenin zie ik network error staan. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 12-10-08, 10:56
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 37
Standaard Unable to load

Vanochtend wilde i Cydia openen.
Vrijwel meteen kreeg ik een scherm te zien: Unable to load (can't find host)
Bovenin zie ik network error staan. Reload en opnieuw opstarten helpt niet.
Heeft iemand een tip?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12-10-08, 12:32
dikkiedick51's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: Zuidholland
Berichten: 160
Stuur een bericht via MSN naar dikkiedick51
Standaard

Zelfde probleem, denk dat hij eruit ligt!!

Krijg inderdaad wel update binnen.

Laatst gewijzigd door dikkiedick51; 12-10-08 om 13:09.
  #3  
Oud 12-10-08, 12:46
ViktorV's schermafbeelding
» iPhone 11 Pro 256GB (Middernachtgroen) [FW: 13.5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 11 (2018) Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: iPadOS 13.5.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 161
Standaard

werkt bij mij wel, maar alleen de homepage is leeg.
  #4  
Oud 12-10-08, 13:00
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 14.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2018) Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: iPadOS 14.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.221
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bennie80 Bekijk bericht
Vanochtend wilde i Cydia openen.
Vrijwel meteen kreeg ik een scherm te zien: Unable to load (can't find host)
Bovenin zie ik network error staan. Reload en opnieuw opstarten helpt niet.
Heeft iemand een tip?
Zelfde probleem ook hier. We moeten even geduld hebben denk ik.

Krijg toch wel 1 update binnen die ik kan verwerken, dus er gebeurt toch nog wel wat
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
load Appstore icon iMidas Ontwikkelen voor iOS 4 06-02-11 17:54
iPhone 3G: Cydia 'Unable to load' Stokstar Unlock 2 24-06-10 14:24
iTunes was unable to load provider data MoLus iTunes 1 10-03-10 19:31
Cydia geeft bij opstarten Network Error (Unable to Load (timed out)) MarcelMarcel1 Jailbreak apps en thema's 6 06-11-09 22:05

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:08.