Cydia geeft bij opstarten Network Error (Unable to Load (timed out))

Cydia geeft bij opstarten Network Error (Unable to Load (timed out)) discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Vanmiddag heb ik mijn 3GS FW 3.1.2 met blackra1n gejailbreaked. Dit ging allemaal vlekkeloos en in één keer. Alleen als ik nu steeds Cydia opstart ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 11 October 2009, 20:19
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 May 2008
Berichten: 47
Standaard Cydia geeft bij opstarten Network Error (Unable to Load (timed out))

Vanmiddag heb ik mijn 3GS FW 3.1.2 met blackra1n gejailbreaked. Dit ging allemaal vlekkeloos en in één keer. Alleen als ik nu steeds Cydia opstart krijg ik een Network Error met in het midden van het scherm Unable to Load (timed out). Ligt dit aan mijn iPhone of komt het door alle drukte op de server van Saurik (Cydia) doordat vandaag iedereen na het jailbreaken met blackra1n Cydia aan het installeren is?

Mijn internet via Safari en de reeds geinstalleerde applicaties die internet als informatiebron gebruiken werken wel gewoon. Wi-Fi en 3G hebben eveneens vol bereik.

Laatst gewijzigd door MarcelMarcel1; 11 October 2009 om 20:23.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11 October 2009, 20:28
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 8.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 April 2009
Berichten: 63
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MarcelMarcel1 Bekijk bericht
Vanmiddag heb ik mijn 3GS FW 3.1.2 met blackra1n gejailbreaked. Dit ging allemaal vlekkeloos en in één keer. Alleen als ik nu steeds Cydia opstart krijg ik een Network Error met in het midden van het scherm Unable to Load (timed out). Ligt dit aan mijn iPhone of komt het door alle drukte op de server van Saurik (Cydia) doordat vandaag iedereen na het jailbreaken met blackra1n Cydia aan het installeren is?

Mijn internet via Safari en de reeds geinstalleerde applicaties die internet als informatiebron gebruiken werken wel gewoon. Wi-Fi en 3G hebben eveneens vol bereik.
daarstraks bij mij geen probleem maar nu werkt het bij mij plots ook niet meer
  #3  
Oud 11 October 2009, 20:29
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 August 2009
Locatie: Utrecht
Berichten: 37
Standaard

Heb het hier ook aantal keer gehad, maar paar x op reload gedrukt en dan doet ie het weer..
  #4  
Oud 11 October 2009, 20:53
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Zoals ook al in andere topics gezegd: de Amerikanen zijn nu ook wakker, gaan massal jailbreaken met blackra1n en willen ook allemaal tegelijk op de Cydiaserver -samen met ons Europeanen (en de rest van de wakkere iPhone-wereld). 't Is dus druk, en dat geeft nu even deze problemen.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #5  
Oud 11 October 2009, 21:03
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 May 2008
Berichten: 47
Standaard

Dank voor jullie reacties! Ik zat hier inderdaad zelf ook al aan te denken. Blij dat het iig niet aan m'n iPhone ligt.
  #6  
Oud 12 October 2009, 22:49
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 October 2008
Berichten: 24
Standaard

bij mij geeft ie Reorganizing aan en dan sluit het vanzelf???
is dit ook door de drukte
  #7  
Oud 6 November 2009, 23:05
» iPod touch 16GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2009
Berichten: 1
Standaard

Ik heb een probleempje, namelijk: Ik heb ook mijn 3.1.2 FW gejailbreakt. Als ik op het toestel 'blackra1n' aan tik, start het toestel het programma op. Daarna staat er onder het kopje 'Please select package(s)' het volgende: Please check your internet Connection (Err...
En dan kan ik het niet meer lezen.
Internet staat gewoon goed aan, met 100%. Iemand een oplossing?
Groeten
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Cydia: Network error saxobart Jailbreak apps en thema's 4 27 March 2011 21:23
error bij opstarten cydia bjornk Jailbreak apps en thema's 2 22 December 2010 21:06
iPhone 3G: Cydia 'Unable to load' Stokstar Unlock 2 24 June 2010 15:24
iTunes was unable to load provider data MoLus iTunes 1 10 March 2010 20:31
Unable to load bennie80 Jailbreak apps en thema's 3 12 October 2008 14:00

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:46.