Cydia: Network error

Cydia: Network error discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Dit is het scherm wat ik overal te zien krijg als ik iets wil installeren in cydia , of cydia open. Ik had geen problemen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 March 2011, 20:09
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 November 2010
Berichten: 18
Standaard Cydia: Network error



Dit is het scherm wat ik overal te zien krijg als ik iets wil installeren in cydia, of cydia open. Ik had geen problemen voordat ik cydia heb gepdate naar 1.1.1 ik heb al geprobeerd om de sources te verwijderen maar dat heeft geen zin. Heeft iemand een idee hoe ik dit kan verhelpen? Alvast bedankt Bart
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 March 2011, 21:03
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Heb je al een harde reset uitgevoerd en toen opnieuw geprobeerd?

Het kan zijn dat momenteel de server van Saurik eruit ligt....
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 27 March 2011, 21:16
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 November 2010
Berichten: 18
Standaard

Ik heb er al de hele dag last van,, precies nadat ik had geupdate, dus ik denk dat de kans klein is dat de server er uit ligt. Maar je zou gelijk kunnen hebben. Ik vroeg me af hoe doe je zoon harde reset, en wat wordt er dan gedaan? ben je dan al je bestanden kwijt of ben je gewoon niets kwijt?
  #4  
Oud 27 March 2011, 21:21
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Druk even op het vraagtekentje achter Harde Reset
  #5  
Oud 27 March 2011, 21:23
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 November 2010
Berichten: 18
Standaard

Ow sorry dat had ik gemist,, sorry dat ik je daarmee lastig val,, ik ga het nu meteen proberen

EDIT
Ik heb de harde reset uitgevoerd maar ik blijf het zelfde probleem houden


Laatst gewijzigd door King1987; 27 March 2011 om 22:07. Reden: edit knop gebruiken aub.
Reageren

Labels
cydia problemen


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Cydia geeft bij opstarten Network Error (Unable to Load (timed out)) MarcelMarcel1 Jailbreak apps en thema's 6 6 November 2009 23:05
3.0 Cydia iphone 1ste gen Cydia error... Krideri Jailbreak apps en thema's 8 29 June 2009 14:15
Cydia error Serge123 Archief 1 28 June 2009 23:50
Network Error Dietch Jailbreak apps en thema's 2 12 May 2009 22:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:38.