itunes store op iphone

itunes store op iphone discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo iedereen, Heb zojuist gemerkt dat je via de iphone versie 1.1.1. een itunes store rechtstreeks via wifi hebt. Is er een mogelijkheid op dit ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 16 November 2007, 18:40
» iPhone US 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Berichten: 75
Cool itunes store op iphone

Hallo iedereen,

Heb zojuist gemerkt dat je via de iphone versie 1.1.1. een itunes store rechtstreeks via Wi-Fi hebt. Is er een mogelijkheid op dit op een versie 1.0.2. te plaatsen zonder te upgraden ?

Thnx
Ronin
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 November 2007, 18:49
Peter's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Antwerpen - Belgi
Berichten: 432
Standaard

neen...niet mogelijk...
maar virginizen was vrij makkelijk..zelfs voor een onervaren gebruiker als ik. Volg deze handleiding en in 10 minuten zit je op 1.1.1
  #3  
Oud 16 November 2007, 18:58
» iPhone US 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Berichten: 75
Standaard

thnx peter nu het alleen nog proberen
  #4  
Oud 16 November 2007, 19:28
Peter's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Antwerpen - Belgi
Berichten: 432
Standaard

is echt niet zo moeilijk. als je in die dat terminal programmatje op de iPhone niet # ziet maar -s...# (als je dan cd typt en een spatie verschijnt er process completed )dan moet je eerst bsd subsystem via installer even herinstalleren en dan zou je in dat programmaatje enkel een # moeten zien en kan je cd /usr/bin typen
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: Itunes kan geen verbinding maken met Itunes store bosskov iTunes 10 7 September 2011 23:22
krijg geen itunes frontpage in ipad itunes store meer? Tiduz iPad algemeen 0 22 August 2010 21:04

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:52.