Alternatief voor BossPrefs: SBSettings [Cydia]

Alternatief voor BossPrefs: SBSettings [Cydia] discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door pieterdaniels Heren, Ik heb via Cydia SBSettngs geinstalleerd om een wifi toggle icoon op mjn springboard te krijgen. Maar het icoon ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #61  
Oud 23 November 2008, 16:04
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pieterdaniels Bekijk bericht
Heren,
Ik heb via Cydia SBSettngs geinstalleerd om een Wi-Fi toggle icoon op mjn springboard te krijgen. Maar het icoon verschijnt niet. Hoe activeer ik dit programmaatje?
Wie helpt?
Deze heeft geen icoon, je moet gewoon bovenaan sliden waar je carrier naam enzo staat van links naar rechts en het verschijnt.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #62  
Oud 23 November 2008, 16:11
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 10 March 2008
Berichten: 19
Standaard

sorry
mijn vraag is reeds gesteld.\Heb het opgelost.
YHNX
  #63  
Oud 23 November 2008, 18:10
Fasty's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Locatie: Melick
Berichten: 412
Standaard

zijn er nog meer mensen waarbij die op FW2.2 bij een respring op safe mode gaat??
  #64  
Oud 23 November 2008, 18:12
Cmdaulnis's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 August 2008
Locatie: Arnhem
Berichten: 212
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fasty Bekijk bericht
zijn er nog meer mensen waarbij die op FW2.2 bij een respring op safe mode gaat??
2 keer gedaan om even te testen en nee....

lol, tijdens het typen van die eerste zin gaat hij inderdaad de 2e keer in safe mode.

Dus ja, dat kan dus gebeuren

*sterker nog, m'n iphone begint nu helemaal te flippen. Heb geen icoontjes meer op mijn springboard. Hij is helemaal leeg, hij flitste een paar keer en ik zag een stekkertje voorbij komen dat ik hem aan de computer moest aansluiten en nu zie ik dus niet meer....even een harde reset proberen.

Ik denk zo ondertussen wel dat de meeste apps nog niet klaar zijn voor 2.2, met LogoMe ging hij ook al raar doen...

Laatst gewijzigd door Cmdaulnis; 23 November 2008 om 18:16.
  #65  
Oud 23 November 2008, 18:30
Fasty's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Locatie: Melick
Berichten: 412
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Cmdaulnis Bekijk bericht
2 keer gedaan om even te testen en nee....

lol, tijdens het typen van die eerste zin gaat hij inderdaad de 2e keer in safe mode.

Dus ja, dat kan dus gebeuren

*sterker nog, m'n iphone begint nu helemaal te flippen. Heb geen icoontjes meer op mijn springboard. Hij is helemaal leeg, hij flitste een paar keer en ik zag een stekkertje voorbij komen dat ik hem aan de computer moest aansluiten en nu zie ik dus niet meer....even een harde reset proberen.

Ik denk zo ondertussen wel dat de meeste apps nog niet klaar zijn voor 2.2, met LogoMe ging hij ook al raar doen...

zo hoop dat het met de harde reset over is. Ik doe nu maar even de respring via bossprefs. logoMe werkt bij idd ook niet. Maar even wachten tot er updates komen
  #66  
Oud 23 November 2008, 18:37
Cmdaulnis's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 August 2008
Locatie: Arnhem
Berichten: 212
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fasty Bekijk bericht
zo hoop dat het met de harde reset over is. Ik doe nu maar even de respring via bossprefs. logoMe werkt bij idd ook niet. Maar even wachten tot er updates komen
Hij doet het weer. Ik wacht ook maar even op de updates voordat ik met apps uit cydia ga rommelen....

Was wel schrikken overigens. Was aan het typen dat het gewoon goed gaat, kijk ik 20 cm naar links waar m'n iPhone ligt, zie ik hem ineens flippen. lol hij doet het iig weer....niet kapot te krijgen!
  #67  
Oud 23 November 2008, 20:40
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 July 2008
Berichten: 128
Standaard

ik kan SBSsettings nergens meer vinden in Cydia. Hij staat toch in de repo van Bigboss http://apt.bigboss.us.com/repofiles/cydia/ ?
Iemand??
  #68  
Oud 23 November 2008, 20:40
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Berichten: 200
Standaard

pfff, zelfs in de installatieprocedure zelf staat dat er geen icoon is, wrijf eens over de balk bovenaan je scherm.
  #69  
Oud 23 November 2008, 20:50
OOOH's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2008
Locatie: Delft
Berichten: 268
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wastaal Bekijk bericht
ik kan SBSsettings nergens meer vinden in Cydia. Hij staat toch in de repo van Bigboss http://apt.bigboss.us.com/repofiles/cydia/ ?
Iemand??
dit is de goede repo
__________________
life is awesome
  #70  
Oud 23 November 2008, 21:00
FiXeR's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 July 2008
Locatie: Brabant
Berichten: 47
Standaard

Bigboss ligt eruit volgens mij.
  #71  
Oud 23 November 2008, 21:07
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 July 2008
Berichten: 128
Standaard

Duidelijk. Even geduld dus....
  #72  
Oud 25 November 2008, 21:18
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Berichten: 18
Standaard

ik heb het volgende probleem met SBSettings:

Hij set vanzelf Wi-Fi en SSH aan, als ik mn iPhone ff niet gebruikt heb en alles uitgezet heb, en ik kijk later op mn werk in mn pauze ofzo staat alles weer aan :S

Hebben hier meer mensen last van?
  #73  
Oud 25 November 2008, 21:41
joppe's schermafbeelding
» iPod touch 16GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 June 2008
Locatie: Linden, BelgiŽ
Berichten: 152
Standaard

Kan je geen GPS icoontje toevoegen aan SBSettings?? Dit zou ik echt wel nodig vinden
  #74  
Oud 26 November 2008, 00:37
OOOH's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2008
Locatie: Delft
Berichten: 268
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mbliek Bekijk bericht
ik heb het volgende probleem met SBSettings:

Hij set vanzelf Wi-Fi en SSH aan, als ik mn iPhone ff niet gebruikt heb en alles uitgezet heb, en ik kijk later op mn werk in mn pauze ofzo staat alles weer aan :S

Hebben hier meer mensen last van?
Hier heb ik ook soms last van na een reboot...


En nee: het is (nog) niet mogelijk om een gps toggle toe te voegen...
  #75  
Oud 26 November 2008, 23:53
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard SSH uitzetten

Heeft iemand nog meer problemen om SSH uit te zetten via SBSettings? Telkens als ik SSH uit wil zetten met de opvolger van BossPrefs lukt dat wel, maar als ik mijn iPhone herstart staat SSH gewoon weer aan. Ik had dat op 2.1 ook al en checkte dan regelmatig in BossPrefs of SSH ook werkelijk uitstond. Meestal niet dus... Wel jammer want is verder een prima app.
__________________
Simlockvrij uit Frankrijk..!.
  #76  
Oud 26 November 2008, 23:59
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Discussies samengevoegd.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #77  
Oud 27 November 2008, 00:29
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door yingie Bekijk bericht
... als ik mijn iPhone herstart staat SSH gewoon weer aan. ...
Is normaal. SSH activeert automatisch bij het herstarten van je iphone. Zie het als een veiligheid.
Stel dat je een app installeert en je iphone moet herstarten, maar hij blijft hangen op het bekende "appeltje", dan is het heel handig dat je ssh aanstaat. Kan je makkelijk verwijderen via cyberduck/winscp (als je Wi-Fi aanstaat tenminste). Dat is makkelijker dan te restoren
  #78  
Oud 27 November 2008, 00:46
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Ah, dank je Bomans. Weer wat geleerd
  #79  
Oud 28 November 2008, 17:02
xanderrijken's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 April 2008
Locatie: Hoofddorp
Berichten: 40
Standaard

Had bij 2.1 de indruk dat na mijn installatie van sbsetting de batterij sneller leeg ging?
Iemand anders ook deze ervaring?

Verder vond ik het erg jammer dat wanneer je via je normale settings je Wi-Fi aanzet, dit niet automatisch wordt geupdate in sbsettings. deze registreerde nog steeds uit. Dit geld voor meerdere functies. Hierdoor genoot bossprefs nog de voorkeur.
  #80  
Oud 28 November 2008, 17:11
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 August 2008
Locatie: Delft
Berichten: 59
Standaard

waarom zou je eigelijk ssh uit willen hebben? Kost t meer batterij?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Cydia, het nieuwe alternatief voor Installer.app croiman Jailbreak apps en thema's 95 10 November 2008 23:20

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:59.