Programma's

Programma's discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Ok, dus sommige applicaties die ik via Cydia installeer vind ik daarna nergens terug waar ik ze zou moeten gebruiken ofzo. Als voorbeeld een pakket ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18 December 2008, 14:54
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 December 2008
Berichten: 54
Standaard Programma's

Ok, dus sommige applicaties die ik via Cydia installeer vind ik daarna nergens terug waar ik ze zou moeten gebruiken ofzo. Als voorbeeld een pakket ringtones, ik zie ze dan wel staan bij cydia manager, maar daar kan ik ze alleen uninstallen, dus waar staan ze?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 December 2008, 14:56
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Euh, als je ringtones installeert stel ik voor op op je iphone eens te kijken bij
instellingen -> geluiden -> beltoon

Dit kon je toch echt wel zelf bedenken ...
  #3  
Oud 18 December 2008, 16:55
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 December 2008
Berichten: 54
Standaard

Ben ik al gaan kijken en daar stond niets.
  #4  
Oud 18 December 2008, 17:52
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Ze moeten tussen je andere ringtones staan. Sommige ringtone/sms geluiden overschrijven standaard geluiden in je iPhone maar behouden dan wel die naam. Al geprobeerd?
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #5  
Oud 18 December 2008, 21:33
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 December 2008
Berichten: 54
Standaard

Geprobeerd en het lukte niet.
  #6  
Oud 19 December 2008, 00:10
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

En staan ze er nog niet na een reboot????

Anders ff opnieuw doen denk ik....
__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.
  #7  
Oud 19 December 2008, 00:14
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 December 2008
Berichten: 54
Standaard

Reboot werkte niet en het nog is opnieuw doen spijtig genoeg ook niet.
  #8  
Oud 19 December 2008, 04:27
BruceSV's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 August 2008
Locatie: Amstelveen
Berichten: 322
Standaard

Vreemd, alle ringtones die ik gedownload heb via cydia staan gewoon tussen me standaard ringtones... Daar hoort het ook gewoon tussen te zitten.

Welke ringtones heb je gedownload? stuur ff pm met de naam dan probeer ik ze wel ff uit.f
  #9  
Oud 19 December 2008, 08:12
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

Sommige tones lopen via winterboard. Heb je daar al gekeken?
  #10  
Oud 19 December 2008, 14:45
BruceSV's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 August 2008
Locatie: Amstelveen
Berichten: 322
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mwfadebeer Bekijk bericht
Sommige tones lopen via winterboard. Heb je daar al gekeken?
Dit zijn voornamelijk de sounds, unlock + lock sound bijvoorbeeld toch?

Als het echte ringtones zijn dan lopen ze volgens mij alleen via instellingen menu.
  #11  
Oud 19 December 2008, 14:55
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

SMS sounds gaan ook vaak via Winterboard.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #12  
Oud 19 December 2008, 15:00
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Maar het gaat hier over ringtones ...
  #13  
Oud 19 December 2008, 16:14
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 December 2008
Berichten: 54
Standaard

heb ze gevonden na een derde keer reinstall, bedankt.
  #14  
Oud 19 December 2008, 16:27
libia's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2008
Berichten: 451
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scheersje Bekijk bericht
heb ze gevonden na een derde keer reinstall, bedankt.
Misschien handig voor andere mensen als je ff verteld waar?
  #15  
Oud 19 December 2008, 16:35
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door libia Bekijk bericht
Misschien handig voor andere mensen als je ff verteld waar?

En vooral ook hoe....
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
FTP programma stimsmot iPhone Apps 10 17 January 2011 14:59
Programma's installeren Aketjes Archief 4 24 November 2009 10:26
programma's syncen op je pc theoke Archief 0 3 October 2009 19:08
Programma's weg scheersje iPhone algemeen 3 13 December 2008 15:50

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:10.