bossprefs

bossprefs discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste, Ik heb vandaag me iphone 3G binnen gekregen alleen mee Abo gaat pas op 25 april in met onbeperkt internet heb nu nog me ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 30 January 2009, 07:50
Hoppieee's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 March 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 168
Stuur een bericht via MSN naar Hoppieee
Standaard bossprefs

Beste,


Ik heb vandaag me iphone 3G binnen gekregen alleen mee Abo gaat pas op 25 april in met onbeperkt internet heb nu nog me oude abbo en daar zit geen internet bij nu wil ik dus EDGE/3G uitschakelen heeft u misschien een manier hoe ik dat kan doen zonder jailbreak uit te voeren ?

is het mogelijk dat ik op mijn pc Bossprefs download en hem in itunes zet dan daarna Syngroniseerd naar me nieuwe iphone 3G ?

heb al in het forum rond gekeken maar die manieren van een ongelig APN acount invoeren helpt niet

Alvast bedankt

Met vriendelijke groet,
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 30 January 2009, 08:41
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Om BossPrefs te installeren moet je een jailbreak toepassen. Je kan ook gewoon de velden bij APN leeg laten. Dat zou ook moeten werken.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #3  
Oud 30 January 2009, 08:59
Dolfijn's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 December 2007
Locatie: Ermelo
Berichten: 84
Standaard

Kijk wel even uit met het leeg laten van velden, ik heb bij mijn Hi abbonement alle velden ook leeg maar kan nog steeds internetten, youtuben en mailen. Test gewoon even door je Wi-Fi uit te zetten en even op internet te gaan. Als dat lukt, voer dan wat anders in bij je instellingen>Algemeen>Netwerk>Mobiele datanetwerk
  #4  
Oud 30 January 2009, 12:29
Hoppieee's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 March 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 168
Stuur een bericht via MSN naar Hoppieee
Standaard

APN leeg laten helpt niet
Maar ik wil hem graag normaal houden dus zonder Jailbreak enzo.
Dus Bossprefs via itunes op iphone zetten is dus niet mogelijk ?

Ik heb ook een Iphone 2G Jailbreak Etc maar daar vind ik hem erg langzaam
Gebeurt dit nu dan ook als ik mijn 3G Jailbreak

Laatst gewijzigd door King1987; 30 January 2009 om 12:30. Reden: Edit knop gebruiken aub
  #5  
Oud 30 January 2009, 12:30
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

je moet wat "onzin" bij apn zetten
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #6  
Oud 30 January 2009, 13:25
Hoppieee's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 March 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 168
Stuur een bericht via MSN naar Hoppieee
Standaard

Heb ik al gedaan moet ik ook gewoon een onzin ww invoeren.
Heb al een aantal x geprobeert maar zonder succes
  #7  
Oud 17 March 2009, 20:18
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 March 2009
Berichten: 3
Standaard

Ik heb exact hetzelfde probleem wat ik ook invoer onder apn ik blijf internet behouden. Ook mijn Wi-Fi staat uit.

Nou heb ik mijn Iphone maar 1 dag en nou heb ik gisteren wel thuis via mijn Wi-Fi het één en ander zitten downen maar nou lees ik her en der dat me dit toch ook nog geld gaat kosten?? Is dat zo.... Ik maak me wat zorgen ik kan echt geen rekening van een paar honderd euro gebruiken.

Is het niet mogelijk om met alleen een telefoon abo te bellen en Wi-Fi te gebruiken?
  #8  
Oud 17 March 2009, 20:21
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

@ Dirk Melis

Jazeker wel. Het makkelijkst is (nog steeds in mijn ogen) om je iPhone te jailbreaken, dan kan je 3G en Edge dmv een switch uitzetten (mbv Sbsettings of Brosspreff's) dan heb je alleen Wi-Fi tot je beschikking.
  #9  
Oud 17 March 2009, 20:36
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 March 2009
Berichten: 3
Standaard

Dan moet ik maar ff uitzoeken hoe ik dat ding moet jailbreaken. Ik ben geen PC wizard duss...
  #10  
Oud 18 March 2009, 08:33
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 September 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 270
Send a message via twitter to Leonk
Standaard

Hoi Dirk,

daar hoef je ook geen wizard voor te zijn hoor.

quickpwn installeren runnen en doen wat die vraagt en klaar.

ook genoeg info hier op het forum te vinden.
gebruik de zoekfunctie
  #11  
Oud 18 March 2009, 14:44
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 March 2009
Berichten: 3
Standaard

Het onderwerp gaat nu misschien helemaal de verkeerde kant op maar dat jailbreaken heeft dat geen "negatieve" gevolgen voor mijn Iphone.

- Behoud ik nog mijn garantie e.d.
- gaat mijn snelheid er niet uit
- etc.
  #12  
Oud 18 March 2009, 15:17
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: België
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Je garantie ben je kwijt. Maar als je een herstel doet via itunes dan is die jailbreak weg en kan je terug gebruik maken van je garantie

Snelheid? Je merkt er niets van.

...
  #13  
Oud 7 May 2009, 17:29
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 April 2008
Berichten: 41
Standaard

hoe ga je weer terug als je internet wel weer wil gebruiken?

ik heb onzin info ingevoerd, maar als ik de velden nu leeg maak kan ik alsnog niet internetten...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
bossprefs 24uur Jailbreak apps en thema's 1 2 December 2010 18:11
Bossprefs trimix Archief 3 10 January 2010 21:11
Bossprefs pieterwillems Archief 1 28 April 2009 19:12
bossprefs Eindbaas Jailbreak apps en thema's 13 4 September 2008 17:24
Bossprefs d_v Archief 0 9 February 2008 14:10

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:11.