Toetsenbord veranderen

Toetsenbord veranderen discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een "Keyboard-StandardQWERTY.artwork" gedownload In de read-me staat dat het bestand in /System/Library/Frameworks/UIKit.framework moet zetten. Ik dat heel gehoorzaam gedaan, maar er veranderd niets.. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 04-05-09, 18:57
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard Toetsenbord veranderen

Ik heb een "Keyboard-StandardQWERTY.artwork" gedownload
In de read-me staat dat het bestand in /System/Library/Frameworks/UIKit.framework moet zetten.
Ik dat heel gehoorzaam gedaan, maar er veranderd niets..

Het is me wel gelukt om het .artwork bestand uit te pakken, maar de png-tjes die daarin zitten hebben niet de juiste namen, en om nou van 154 plaatjes te gaan opzoeken hoe ze zouden moeten heten..

Wie heeft er een idee?
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen priv-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 04-05-09, 19:29
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Kijk eens of er een Info.plist in dat mapje staat waar hij origineel moet. Dan pak je de BundleIdenifier (meestal com.bedrijfsnaam.appnaam). Zo noem je je folder in Bundles en voila.

Zou moeten werken...
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #3  
Oud 04-05-09, 20:20
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Heb t nog niet werkend gekregen, maar die methode ken ik nog niet dus weet nu of ik t nou goed heb gedaan

Ik heb nu in Themes.xxxxxx een nieuw thema aangemaakt met daarin
Bundles / com.apple.UIKit (die stond bij Bundle Identifier) / Keyboard-StandardQWERTY.artwork
  #4  
Oud 04-05-09, 20:21
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Weet niet zeker of het werkt hoor, is een gokje... Misschien moet je pers het .artwork bestand uitgepakt hebben, zodat je alle PNGs in de UIImages map kan zetten.
  #5  
Oud 04-05-09, 20:29
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iMario Bekijk bericht
Weet niet zeker of het werkt hoor, is een gokje... Misschien moet je pers het .artwork bestand uitgepakt hebben, zodat je alle PNGs in de UIImages map kan zetten.
Helaas..
Mocht je het ook willen proberen, hier kan je m downloaden
  #6  
Oud 17-04-11, 23:20
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2011
Berichten: 108
Standaard

is er al een fix voor keyboards voor iOS 3x?
Ik wil namelijk de Macbook Air Keyboard installeren. Maar hij werkt simpelweg niet.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Toetsenbord pjpaul iPhone algemeen 6 12-05-11 14:44
toetsenbord hjstam iPhone accessoires en onderdelen 1 14-08-10 12:30
Toetsenbord iCulture Wiki - Begrippen 3 03-11-08 21:01
toetsenbord piet piraat iPhone algemeen 5 22-07-08 21:45
Toetsenbord gise Archief 2 03-11-07 17:43

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:09.