Bootlogo

Bootlogo discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo, aangezien Logome (nog) niet werkt onder 3.0 vraag ik me af of het mogelijk is om je bootlogo op een andere manier te vervangen? ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21 June 2009, 17:10
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Linux
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Locatie: Limburg
Berichten: 87
Standaard Bootlogo

hallo,

aangezien Logome (nog) niet werkt onder 3.0 vraag ik me af of het mogelijk is om je bootlogo op een andere manier te vervangen? zonder de hele pwn procedures.

zou graag deze bootscreen hebben.

kan iemand helpen of enig idee?
thanks
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png boot_oldapple3.png‎ (90,9 KB, 46x gelezen)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 June 2009, 18:30
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Ik weet niet zeker of het werkt, maar je zou deze kunnen proberen aan te passen:

/System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/applelogo.png

Nogmaals: Ik heb hier geen ervaring mee.. Don't blame me
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen priv-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
  #3  
Oud 21 June 2009, 18:46
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Linux
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Locatie: Limburg
Berichten: 87
Standaard

thx maar dan wacht ik liever even als je er ook geen ervaring mee hebt.

misschien is er iemand die dit zou willen testen, iemand die geen schrik heeft om opnieuw te moeten restoren.

ik zou het persoonlijk raar vinden dat het veranderen van de png genoeg gaat zijn,
omdat er bij logome namelijk geflashed werd.

alvast bedankt.
  #4  
Oud 18 July 2009, 19:17
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 June 2009
Berichten: 139
Standaard

Dat logo veranderen helpt niet... Hoop op een andere oplossing
  #5  
Oud 18 July 2009, 20:30
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Je moet gewoon wachten op een update van LogoMe, of een van de jailbreak tools aanpassen met jouw logo's er in.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #6  
Oud 18 July 2009, 20:32
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 June 2009
Berichten: 139
Standaard

En hoe kan ik dat laatste doen?
  #7  
Oud 10 October 2010, 12:09
ericosman's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 July 2010
Berichten: 30
Standaard Boot logo veranderen?

Hallo,

Ik heb vanmorgen mijn ipod touch [IOS 4.1] gejailbreakt met limera1n maar nu wil ik mijn bootlogo veranderen hoe kan ik dit doen want met logome lukt het niet ( niet geschikt voor ios 4 )

mvg,eric osman
  #8  
Oud 10 October 2010, 12:12
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

\\Topics samengevoegd.

Hou er rekening meer dat niet alle cydia producten al op 4.1 werken....
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #9  
Oud 10 October 2010, 14:50
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 October 2009
Berichten: 191
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ericosman Bekijk bericht
Hallo,

Ik heb vanmorgen mijn ipod touch [IOS 4.1] gejailbreakt met limera1n maar nu wil ik mijn bootlogo veranderen hoe kan ik dit doen want met logome lukt het niet ( niet geschikt voor ios 4 )

mvg,eric osman
Ik heb het laatst geprobeerd met de nieuwste versie van snowbreeze 2.0.2.
Daarmee lukte het mij ook niet.

Ik heb ergens gelezen dat de onwikkelaar van deze tool het hele probleem heeft uitgelegd waarom het nog niet mogelijk was op ios 4.1.

Volgens mij had het te maken met de nieuwe bootrom ofziets.

Ik heb het voor je gevonden http://ih8sn0wforums.com/viewtopic.p...0d15d924eaf027

Succes!

Laatst gewijzigd door Pienoet; 10 October 2010 om 15:02.
  #10  
Oud 12 October 2010, 19:48
ericosman's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 July 2010
Berichten: 30
Standaard

Dus als ik het goed begrijp lukt t nog niet?

mvg,eric
  #11  
Oud 12 October 2010, 20:34
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 October 2009
Berichten: 191
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ericosman Bekijk bericht
Dus als ik het goed begrijp lukt t nog niet?

mvg,eric
Nee en ik las net op zijn twitter dat het nu nog niet lukt.

To those wondering gp/limera1n doesn't support custom boot logos/verbose is because they are using a userland exploit to make it untethered.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
4.3 bootlogo startel Jailbreak apps en thema's 8 11 April 2011 02:42
Bootlogo veranderen milcoi Jailbreak apps en thema's 78 15 February 2011 14:46
iPhone: Redsnow Custom Bootlogo Pienoet Jailbreak 0 13 March 2010 16:30
Bootlogo in winpwn nighttrain Jailbreak apps en thema's 7 21 June 2008 02:25

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:34.