apps hernoemen

apps hernoemen discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoe moet ik apps van cydia of de app store hernoemen??? Heb ik daar programma's voor nodig?? de MobileFinder mschn ????...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 25-06-09, 11:27
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2009
Berichten: 14
Question apps hernoemen

Hoe moet ik apps van cydia of de app store hernoemen???
Heb ik daar programma's voor nodig?? de MobileFinder mschn ????
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25-06-09, 11:29
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 8 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2018) Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Op de vorige Firmware had je Rename. Weet alleen niet of het al op 3.0 werkt....
__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.
  #3  
Oud 25-06-09, 11:31
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2009
Berichten: 14
Standaard

waar staat die kan ik niet vinden
  #4  
Oud 25-06-09, 11:36
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Repo van sossienl toevoegen.

Werkt perfect op 3.0
  #5  
Oud 25-06-09, 11:36
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2009
Berichten: 14
Standaard

wat is die repo dan...
  #6  
Oud 25-06-09, 11:37
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

http://cy.sosiphone.com/

Sorry, is niet van sossienl, heb me gemist

Laatst gewijzigd door Bomans; 25-06-09 om 11:40.
  #7  
Oud 25-06-09, 11:46
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2009
Berichten: 14
Standaard

ok thanks voor de snelle reacties!
  #8  
Oud 29-06-09, 18:01
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2009
Berichten: 55
Stuur een bericht via MSN naar chollie
Standaard

Bedankt, ik zocht er ook al naar.
  #9  
Oud 29-06-09, 21:32
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 28
Standaard

Ik heb Rename uit de repo van iFoneguide.
Die kun je toevoegen via de "Homepage" van Cydia.
  #10  
Oud 29-06-09, 22:00
» iPod touch 32GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2009
Locatie: Thuis
Berichten: 93
Standaard

Hmmm, kan dat alleen met een jailbroken Ipod dan ?
  #11  
Oud 29-06-09, 22:14
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2008
Locatie: Delft
Berichten: 186
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Timelord Bekijk bericht
Hmmm, kan dat alleen met een jailbroken Ipod dan ?
Ja inderdaad!
Kan alleen als ie jailbroken is, omdat je het programma Rename moet installeren via Cydia.
__________________
Verwar de mening van de meerderheid niet met die van de waarheid.
  #12  
Oud 30-06-09, 08:48
» iPod touch 32GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2009
Locatie: Thuis
Berichten: 93
Standaard

Dus als Brein aan m'n deur staat en vraagt waarom m'n Itouch jailbroken is, kan ik dus zeggen dat dat is omdat Apple z'n zaken niet goed op orde heeft.

Nou ja, voorlopig zijn we nog blij met de Itouch in originele staat, dus ik wacht nog even.

(maar het ziet er wl heeel erg aantrekkelijk uit !!! )
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Hernoemen video's op ipad haroldv iPad algemeen 0 28-09-10 06:55
Wat zijn de Apps Dat je echt moet hebben/Onmisbaar/Super handig apps ? Antonio6 Archief 2 03-08-09 20:31
Zin en Onzin Apps, Bevuiling van de Apps Store imagine iPhone Apps 2 09-03-09 14:57
App uit App store Hernoemen mustang iPhone Apps 3 16-07-08 10:30

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:26.