NES spellen! Hoe?

NES spellen! Hoe? discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, hier op het forum staan enkele dingen over NES en ROMs..!! maar ik kom er helemaal niet uit. ik heb Firmware 1.1.2 Ik installeer ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 5 January 2008, 01:44
DertKesh's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 588
Exclamation NES spellen! Hoe?

Hallo,

hier op het forum staan enkele dingen over NES en ROMs..!!
maar ik kom er helemaal niet uit.

ik heb Firmware 1.1.2

Ik installeer NES via de installer.. als ik op NES klik dan vraagt die om ROMs..

Maar ik snap niet hoe ik aan ROMs moet komen en hoe ik die moet plaatsen op de iPhone.

Ik sluit mijn iPhone via de USB-kabel aan op mijn computer (Vista), vervolgens ga ik naar Computer maar dan zie ik alleen de C, D -en E-schijf staan en geen iPhone zodat ik (als het moet) een map moet aanmaken in de map van iPhone..!!

Wie kan mij hierbij helpen? met behulp van een stappenplan of een video waarin het 1 voor 1 wordt voor gedaan..


Alvast Bedankt,

Dertkesh
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 5 January 2008, 01:55
Sick Mic's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 December 2007
Locatie: BelgiŰ
Berichten: 185
Standaard

Er vast wel een wiki over, maar goed..

Als je googled naar NES Roms, vind je er duizenden.
Als je de NES app opstart, komt er waarschijnlijk iets op in de aard van 'place roms in NES/ROMs' ofzo.
Met behulp van de installer haal je een terminal binnen, of je gebruikt iets anders zoals Putty of MNPlight om die folders aan te maken, en met diezelfde tools (Putty, MNPlight, SftpDrive, ....) gooi je de ROMs in die map, et voila.

Als je nieuw bent in dit wereldje zal bovenstaande uitleg vrij verwarrend zijn, daarom raad ik je aan de Wiki te checken of eens te googlen, en op die manier wat voorkennis te vergaren voor je ergens aan begint
__________________
Stats: 3x iPhone US 8GB 1.1.2 OTB upgraded to 3.0
1x iPhone 3G US 16GB 2.0 > 2.2 > 3.0- ultrasn0w
  #3  
Oud 5 January 2008, 01:58
DertKesh's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 588
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sick Mic Bekijk bericht
Er vast wel een wiki over, maar goed..

Als je googled naar NES Roms, vind je er duizenden.
Als je de NES app opstart, komt er waarschijnlijk iets op in de aard van 'place roms in NES/ROMs' ofzo.
Met behulp van de installer haal je een terminal binnen, of je gebruikt iets anders zoals Putty of MNPlight om die folders aan te maken, en met diezelfde tools (Putty, MNPlight, SftpDrive, ....) gooi je de ROMs in die map, et voila.

Als je nieuw bent in dit wereldje zal bovenstaande uitleg vrij verwarrend zijn, daarom raad ik je aan de Wiki te checken of eens te googlen, en op die manier wat voorkennis te vergaren voor je ergens aan begint
Dat wordt wiki en google checken
want ik heb er niet echt veel verstand van.

maar moet ik met Term-vt100 een map aanmaken? zoja hoe en hoe zorg ik ervoor dat de map van mijn computer (Vista) naar de iPhone verplaatst wordt?

Laatst gewijzigd door DertKesh; 5 January 2008 om 02:26.
  #4  
Oud 5 January 2008, 09:56
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

wiki wiki wiki!

Gebruik winSCP lekker browsen
  #5  
Oud 5 January 2008, 12:04
DertKesh's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 588
Standaard

Als ik winSCP gebruik krijg ik het volgende te zien:

1.


2.
  #6  
Oud 5 January 2008, 16:30
DertKesh's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 588
Standaard

Het is mij uitendelijk gelukt om in te loggen via WinSCP en om op de juiste plaats(en) de mappen (NES & ROMs) aan te maken en de NES spellen erin te kopiŰren.

- Dit topic kan gesloten worden -
  #7  
Oud 9 January 2008, 10:47
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2007
Berichten: 6
Standaard

is een IP-adres noodzakelijk voor winSCP? Ik wil namelijk ook graag die NES-games overzenden, maar heb geen Wi-Fi op mn kamer dus ook geen IP-adres wat ik kan vinden.
Ik zou denken dat dat ook gewoon over dat kabeltje moet kunnen... Iemand een idee?
Bedankt!
  #8  
Oud 9 January 2008, 10:50
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

zonder ipadres gaat dat niet lukken..
  #9  
Oud 9 January 2008, 17:41
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 December 2007
Locatie: Sint-Niklaas
Berichten: 56
Standaard

Weet er iemand waar je juist u ip adres van de iphone kunt checken? THX
  #10  
Oud 9 January 2008, 17:47
Paz Paz is offline
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 November 2007
Locatie: Utrecht
Berichten: 249
Standaard

@Mathphone
Je Ip is 192.168.x.y
x=1,2,3 of 4
y= 2 t/m 254
https://forum.iculture.nl/f1/ip...-ip-adres.html

Je MOET Wi-Fi aansluiting hebben!!!

Laatst gewijzigd door Paz; 9 January 2008 om 17:54.
  #11  
Oud 13 January 2008, 12:59
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 December 2007
Berichten: 25
Standaard

ik heb nes niet via de installer gepakt maar van de site van de maker dit bestandje gehaald: NESapp-2.0.2.tar.gz
Dit omdat hij aangeeft de sources niet zelf te updaten o.i.d.
maar ik ben nog niet bekend met hoe ik de emulator nou op mijn iphone krijg.

ik heb connectie met cyberduck, weet ook hoe ik een mapje moet aanmaken waar ik mijn roms inplaats. Maar hoe krijg ik het programma er zelf (werkend) op?
  #12  
Oud 13 January 2008, 19:28
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 December 2007
Berichten: 25
Standaard

niemand op de zondag die mij even een handje kan helpen ???
  #13  
Oud 13 January 2008, 20:44
Aapvader's schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Etten-Leur
Berichten: 250
Stuur een bericht via MSN naar Aapvader
Standaard

Waarom doe je het niet gewoon via installer?
__________________
"We keep the Yellow flag flying high, from Beatrix to everywhere"
  #14  
Oud 13 January 2008, 22:36
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 December 2007
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BorNL Bekijk bericht
Dit omdat hij aangeeft de sources niet zelf te updaten o.i.d.
dat en omdat ik het interessant vind om te kijken hoe ik zelf d.m.v. cyberduck programma's moet installeren. Zal vast niet de enige zijn.
  #15  
Oud 14 January 2008, 10:03
DertKesh's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 588
Standaard

Ga naar Settings - Wi-Fi

Als je verbonden bent met draadloos zul je de naam van je verbinding zien daar achter heb je een > staan klik daarop dan zie je wat je ipadres is.

@ BorNL
hoe cyberduck werkt weet ik niet maar met WinSCP weet ik wel hoe je het op je iPhone krijgt, maar als het hetzelde is als WinSCP moet je naar de juiste locatie gaan (/../../Media/ daarin maak je je nieuwe map aan door rechtermius te klikken en dan op de map te klikken om er 1 aan te maken. en in die map maak je nog een map aan. Je moet een map ROMs en NES aanmaken..
  #16  
Oud 14 January 2008, 10:47
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 December 2007
Berichten: 25
Standaard

@ DertKesh

ik snap hoe je die games erop krijgt. Ik heb dus niet via installer de emulator ge´nstalleerd omdat ik de nieuwste versie wil hebben, dus heb ik het van zijn eigen site gehaald.
dus ik wil graag weten hoe ik d.m.v. cyberduck of WinSCP een programma installeer op mijn iphone
  #17  
Oud 14 January 2008, 10:47
Sharky232's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 December 2007
Berichten: 177
Standaard

Ik heb via installer meerdere sources geprobeerd maar die schijnen niet meer te werken. Ik heb gewacht tot die installer update maar dan nog staan ze niet in de lijsten. De NES pack sources die ik al geprobeerd heb:

markmon.mine.nu:90/iphone/repo/repo.plist
ride4.org/shai.xlm

Ik heb goed gekeken naar wat ik intyp, geen autocorrecties toegestaan.
Werken die sources bij jullie ook niet meer of ligt het aan mij
Andere sources voor NES packs, anyone?
  #18  
Oud 6 April 2008, 18:07
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 March 2008
Berichten: 11
Standaard

Ik kan net zoals DertKesh de eerste keer al zei niet verbinden via winSCP.
Waar moet ik mn ip adras invoegen? toch bij Host name?
Overigens heb ik als username ook root en wachtwoord alpine gebruikt. of is dit van netwerk tot netwerk verschillend?
Hij meldt telken "netwerk error: connection refused".
Wat kan ik nog doen om in mn mappen van mn iPhone te geraken? Heb wel degelijk draadloos
  #19  
Oud 6 April 2008, 18:07
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 March 2008
Berichten: 11
Standaard

*netwerk.

grtz
  #20  
Oud 6 April 2008, 18:14
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 March 2008
Berichten: 230
Standaard

De wachtwoorden kloppen en je ip adres moet idd bij hostname
druk gewoon een paar keer op login (bij mij dee die het bij de 3e keer)
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
NES Roms voor NES emulator? Chrisjuh Archief 2 22 July 2008 02:32
Nes spellen help!! chanty1969 Archief 8 13 July 2008 11:41
hoe moet je gpsphone spellen opslaan? teun martens Archief 1 9 April 2008 22:55
[NES] ROMs (*.nes bestanden) worden niet herkend (1.1.4) Rogerrr Jailbreak apps en thema's 3 13 March 2008 21:52
Nes Rom;s Spellen jorishetbengeltje Archief 2 14 February 2008 09:23

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:21.