Cydia, het nieuwe alternatief voor Installer.app

Cydia, het nieuwe alternatief voor Installer.app discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Loopt alles nog steeds perfect bij jullie, of zijn jullie al wat dingetjes tegengekomen waar jullie niet blij mee zijn? En de 600Mhz opvoering is ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #61  
Oud 29 March 2008, 18:20
ANGER&'s schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Berichten: 76
Standaard

Loopt alles nog steeds perfect bij jullie, of zijn jullie al wat dingetjes tegengekomen waar jullie niet blij mee zijn?

En de 600Mhz opvoering is dat nog gelukt Croiman, en hoe werkt dat? En hoe bevalt de nieuwe batt.

Nou veel vragen, maar komt van en goed hart
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #62  
Oud 29 March 2008, 18:30
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ANGER& Bekijk bericht
Loopt alles nog steeds perfect bij jullie, of zijn jullie al wat dingetjes tegengekomen waar jullie niet blij mee zijn?

En de 600Mhz opvoering is dat nog gelukt Croiman, en hoe werkt dat? En hoe bevalt de nieuwe batt.

Nou veel vragen, maar komt van en goed hart
Met Cydia heb k ook al updates gedaan, ik gebruik allebei de installers zonder enig probleem.


offtopic: De iphone ingesteld op 125Mhz bus (cpu 500Mhz) iphone is opmerkelijk sneller geworden, batterij ga iets minder lang mee, maar ik zie NERGENS hoe snel hij nu is, als t al daaraan ligt, de snelheid in SYSINFO staat nog altijd op 103bus en 412cpu dus.... Denk nie echt da t gelukt is, maar k ben er nog wa mee aant prullen.
De nieuwe batterij heb ik nog nie gestoken, ben deze aant gebruiken voor de smd-leds te testen. Zal volgende week fotos ervan bij de case-modding zetten. Nu zit er al een hypercard in, da werkt goed met 2nummers.
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
  #63  
Oud 29 March 2008, 19:59
» iPhone UK 16GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 March 2008
Locatie: Tilburg
Berichten: 44
Stuur een bericht via MSN naar meidan
Standaard

ik ben benieuwd
  #64  
Oud 29 March 2008, 20:01
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Maar dat is een andere topic he
  #65  
Oud 7 April 2008, 19:07
» iPhone US 16GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 April 2008
Berichten: 1
Standaard

net mn iphone 16 GB met Liberty+ geunlocked & stuff. Die cydia zat daar standaard bij en die gewone installer niet. Ik zit nu wel vast met waar ik die sources kan invoegen...?

grzz
  #66  
Oud 7 April 2008, 21:19
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

je had installer moeten aanklikken bij liberty, da zul je vergeten zijn. Zet je iphone in restoremode, en selecteer alleen installer installeren. Dan heb je die erbij staan. Cydia gebruik ik ook, maar daar worden maar 3 of 4 source gebruikt.
  #67  
Oud 12 April 2008, 01:53
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 April 2008
Berichten: 4
Standaard

ik heb hetzelfde probleem. maar als ik liberty open dan zie ik helemaal geen installer staan. alleen cydia moet ik mischien een oudere versie downloaden?
  #68  
Oud 12 April 2008, 09:03
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.065
Standaard

Naah alsof het uitmaakt gewoon instaleren en installer.app er via ssh op zetten!

Greetz, Stiruam
  #69  
Oud 12 April 2008, 10:51
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door toantoan Bekijk bericht
ik heb hetzelfde probleem. maar als ik liberty open dan zie ik helemaal geen installer staan. alleen cydia moet ik mischien een oudere versie downloaden?
installer staat er ook bij, bij advanced van liberty
  #70  
Oud 12 April 2008, 12:35
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 April 2008
Berichten: 4
Standaard

heb het al gevonden. thnx!
  #71  
Oud 12 April 2008, 14:05
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

daar staat nog veel meer tussen, kunt die manueel downloaden, en automatisch.
graag gedaan
  #72  
Oud 14 April 2008, 18:23
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 January 2008
Berichten: 36
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door croiman Bekijk bericht
installer staat er ook bij, bij advanced van liberty
Bij mij is hij daar dus niet te vinden
  #73  
Oud 14 April 2008, 18:26
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 April 2008
Berichten: 4
Standaard

je moet advance dan availbe on repo en dan refresh drukken dna staat het als het goed is erbij
  #74  
Oud 14 April 2008, 18:30
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

inderdaad.
  #75  
Oud 14 April 2008, 19:02
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 April 2008
Berichten: 5
Standaard

Ik was bezig met Cydia, was niks aant installeren of veranderingen aant doen, plots hangt ie vast, niks meer te doen. Dan maar aan/af knop 10sec ingedrukt houden, hij starte opnieuw op, apple logo kwam er voor een tijdje op, nu wil ik terug naar cydia gaan maar hij opent dit wel, maar keert na 3 sec terug naar het start scherm, waar de logo's van de applicaties op staan. Heb nog niets ge´nstalleerd van programma of wat dan ook. Iemand enig idee om Cydia terug aan de praat te krijgen?? Thx
  #76  
Oud 14 April 2008, 19:05
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

re-install doen vanuit de installer
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #77  
Oud 14 April 2008, 19:05
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

verwijderen en opnieuw installeren??????

of de reinstall inderdaad.
  #78  
Oud 15 April 2008, 08:16
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 January 2008
Berichten: 36
Smile

Heel erg bedankt.

Terug de installer kunnen installeren (zeer gemakkelijk)
  #79  
Oud 30 April 2008, 12:11
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 April 2008
Locatie: Antwerpen (BelgiŰ)
Berichten: 35
Standaard

na veel proberen, ga ik het toch hier eens vragen..

Ik heb cydia geinstalleerd via Iliberty+, daarna ook nog installer ge´nstalleerd

met als gevolg, hij ziet cydia niet bij installer..

Hoe krijg ik cydia er nu af? Heb al via iphonebrowser de cydia.app map verwijderd..
Hoe krijg ik die andere mappen er af? (heb ook al geprobeerd om via iliberty+ zelf de payload te verwijderen, maar had geen effect)

ps zit met 1.1.4 mocht dat iets uitmaken..
pps (of is het nuttiger om cydia bij te houden?
  #80  
Oud 30 April 2008, 17:10
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

maakt niet uit als je ze allebij erop hebt staan. ik gebruik ze ook allebei
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Alternatief voor BossPrefs: SBSettings [Cydia] Bomans Jailbreak apps en thema's 113 6 March 2009 18:14

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:06.