Hoe krijg ik multitouch gestures op mijn ipt4g

Hoe krijg ik multitouch gestures op mijn ipt4g discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoe enable ik multitouch gestures op mijn iPod touch 4g met fw 4.3.1 jailbroken met redsnow...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 5 April 2011, 20:07
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 May 2010
Berichten: 94
Standaard Hoe krijg ik multitouch gestures op mijn ipt4g

Hoe enable ik multitouch gestures op mijn iPod touch 4g met fw 4.3.1 jailbroken met redsnow
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 8 April 2011, 21:45
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 July 2010
Berichten: 32
Standaard

Op je iPod touch 4G kan je gemakkelijk 'MT Gestures' downloaden uit cydia, activeren met WinterBoard en klaar is Kees.

Of je kiest voor de moeilijke weg:

Ga via iFile naar /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/N????.plist (ik weet niet precies de naam van het bestand, op mijn iPod touch 3G is het N14AP.plist)

Open het bestand met de property list editor, klik op 'capabilities', daarna het plusje rechtsonderin. Typ bij de naam 'multitasking-gestures' met als type 'Boolean' en zet die aan (schuifje verplaatsen)

Open nu het bestand in /var/mobile/Library/Preferences/com.apple.springboard.plist (wederom met de property list viewer) en voeg 'SBUseSystemGestures' toe als 'Boolean' en zet ook deze aan.

voer nu een respring uit en je bent klaar!

(let goed op met de hoofdletters!)
  #3  
Oud 8 April 2011, 23:05
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 May 2010
Berichten: 94
Standaard

Het lukt allebei niet
  #4  
Oud 9 April 2011, 00:22
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 July 2010
Berichten: 32
Standaard

Je hebt 4.3.1 untethered gejailbreakt met redsn0w, toch? Dan zouden beide methodes moeten werken.

Trouwens, misschien werken de methodes wel, maar heb je hetzelfde probleem als ik eerst had. Ik zocht naar een mogelijkheid om in de instellingen de gestures aan of uit te zetten, maar via deze methode staan ze ALTIJD AAN. Probeer dus eens met 5 vingers 'uit te zoomen', dan zal je naar je homescreen gaan. Of met 4 of 5 vingers naar links/rechts bewegen, dan zal je naar een volgende/vorige app gaan. Of met 4/5 vingers omhoog bewegen, dan zal je bij de multitasking-bar komen

Als het allemaal niet lukt, zou je ook nog via sn0wbreeze een custom IPSW aan kunnen maken, en dan is er ergens tijdens het maken van de custom firmware een mogelijkheid om multitasking gestures te activeren (of het wordt automatisch gedaan)
  #5  
Oud 9 April 2011, 00:37
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Afstkla Bekijk bericht
Probeer dus eens met 5 vingers 'uit te zoomen', dan zal je naar je homescreen gaan. Of met 4 of 5 vingers naar links/rechts bewegen, dan zal je naar een volgende/vorige app gaan. Of met 4/5 vingers omhoog bewegen, dan zal je bij de multitasking-bar komen
Hoeft maar met 4 vingers.
  #6  
Oud 9 April 2011, 10:11
DJxReventon's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 March 2011
Locatie: Deventer
Berichten: 143
Stuur een bericht via Skype™ naar DJxReventon
Standaard

Z toggle al geprobeerd wekt bij mij super
  #7  
Oud 9 April 2011, 10:56
020's schermafbeelding
020 020 is offline
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 5 September 2009
Locatie: Almere
Berichten: 264
Standaard

Gewoon een custom firmware maken met sn0wbreeze! Werkt super! Hier een afbeelding van m'n iPod Touch


Laatst gewijzigd door 020; 9 April 2011 om 11:05.
  #8  
Oud 9 April 2011, 12:35
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 May 2010
Berichten: 94
Standaard

Met snowbreeze gaat je IPod helemaal leeg toch
  #9  
Oud 9 April 2011, 12:49
020's schermafbeelding
020 020 is offline
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 5 September 2009
Locatie: Almere
Berichten: 264
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door brva07 Bekijk bericht
Met snowbreeze gaat je IPod helemaal leeg toch
Nee
  #10  
Oud 9 April 2011, 12:55
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 May 2010
Berichten: 94
Standaard

Weet je dat heel zeker en kan ik hem over redsnow zetten
  #11  
Oud 9 April 2011, 13:45
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.948
Standaard

sn0wbreeze installeert een nieuwe firmware en maakt je iPod dus wel leeg; het is geen in-place update a la redsn0w.

Maar je kunt daarna toch de backup terugzetten?
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #12  
Oud 9 April 2011, 14:12
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 May 2010
Berichten: 94
Standaard

als je een reserve maakt synct hy dan ook alle spellen enz...
ik had itunes opnieuw genstalleerd en nu is alles in mijn itunes bib leeg en als ik muziek enz wil synchroniseren zegt hij dat alles word gewist en dat de itunes bib er op word gezet .
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
hoe krijg ik mijn filmpjes en foto's over op mijn computer? patriciavandun Muziek, foto & video 1 12 February 2011 19:18
hoe krijg ik wallpaper op mijn iphone jokerdoc Archief 1 2 January 2009 21:18
Hoe krijg ik bestandjes op mijn Iphone ropri Archief 14 31 May 2008 12:04
Hoe krijg ik de installer op mijn iPhone? joostvaneijsden Unlock [archief] 3 18 May 2008 14:35
Help. Hoe krijg ik internet op mijn iphone Frank Nusteen Overige providers Nederland 1 15 April 2008 22:24

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:35.