iSwitcher op 1.1.4

iSwitcher op 1.1.4 discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een beetje gezocht op het forum, maar kan er niks over vinden. Ik heb iSwitcherAE zonder problemen geinstallerd op 1.1.4. maar nu loop ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13-03-08, 20:22
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Onder Rotterdam
Berichten: 152
Standaard iSwitcher op 1.1.4

Ik heb een beetje gezocht op het forum, maar kan er niks over vinden.

Ik heb iSwitcherAE zonder problemen geinstallerd op 1.1.4. maar nu loop ik tegen het volgende aan.

Ik kan in SMBprefs niet iSwitcher als theme aanklikken, waardoor ik nog steeds geen iSwitcher achtergrond e.d. heb.

Iemand die mij kan helpen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13-03-08, 20:51
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.362
Standaard

heb je iswitcher AE 113 geinstalleerd ? Die werkt prima ?
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #3  
Oud 13-03-08, 20:53
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Onder Rotterdam
Berichten: 152
Standaard

Nee, heb express AE gedaan omdat ik op 1.1.4 zit en niet op 1.1.3..
Bij iSwitcher 1.1.3 staat namelijk dat ie ONLY voor 1.1.3 is.
  #4  
Oud 13-03-08, 21:08
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Onder Rotterdam
Berichten: 152
Standaard

Ah, thanks man! Heb 'm gewoon geinstalleerd en doet 't, zag idd bij ''More'' dat ie ook op 1.1.4 draait,
  #5  
Oud 13-03-08, 21:09
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.362
Standaard

Dan zou ik even de oude iswitcher eraf halen en toch die voor 1.1.3 installeren, want de oude is voor 1.1.1 of 1.1.2 en zeker niet voor 1.1.3

Ik heb hem ook draaien onder 1.1.4 en het werkt prima
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iswitcher teunis Jailbreak apps en thema's 2 26-02-08 20:11
Iswitcher! NickNL Jailbreak apps en thema's 7 20-02-08 20:14
Eigen Springboard in iswitcher! laika666 Jailbreak apps en thema's 0 25-01-08 20:56

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:10.