probleem met verversen Cydia

probleem met verversen Cydia discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Zoals op de afbeelding te zien is, Cydia kan niet laden of verversen, terwijl ik gewoon een goede internetverbinding heb. Iemand die weet hoe ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 5 July 2011, 00:37
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 May 2011
Berichten: 25
Standaard probleem met verversen Cydia

Zoals op de afbeelding te zien is, Cydia kan niet laden of verversen, terwijl ik gewoon een goede internetverbinding heb. Iemand die weet hoe ik dit kan verhelpen? Is er een mogelijkheid om Cydia opnieuw te installeren, en zo ja, hoe kan ik dit het beste doen.

Photo 04-07-11 23 24 17.png
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 6 July 2011, 23:07
brummy's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 June 2009
Locatie: zoetermeer
Berichten: 90
Standaard

hoi
had je Wi-Fi aan staan?
had nl zelfde probleem (nog steeds af en toe ) ,goede Wi-Fi verbinding
maar moet dan Wi-Fi uitzetten en het via 3g doen en dan is alles goed !
en de andere keer gaat het wel via Wi-Fi, geen idee waarom maar zo redt ik me eigen!)
rob
  #3  
Oud 8 July 2011, 09:11
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Ik heb dat ook wel eens, als ik dan in mobile terminal apt-get update (na inloggen met "login root, alpine") doe is het weer goed.
__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.
  #4  
Oud 8 July 2011, 09:26
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Meestal heeft dit gewoon te maken met overbelasting van de servers. De afgelopen 2 dagen had ik dezelfde problemen. Maar kon zojuist eindelijk updaten. Ik denk dat het heeft te maken met de drukte zo vlak na een nieuwe jailbreak.
__________________
Geen hulpvragen via PM. Stel je vraag op het forum, hebben anderen er ook iets aan.
  #5  
Oud 8 July 2011, 19:45
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 May 2011
Berichten: 25
Standaard

Dank voor de reacties maar ik was ongeduldig... Heb alle inhoud en instellingen gewist, en alles er weer op gezet. Probleem is nu opgelost.

@wouter1981, het probleem was er al voor de nieuwe jailbreak ongeveer een week geleden.

@Brummy, ik had er last van met Wi-Fi n 3G verbinding.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Probleem met cydia? LilPod Jailbreak apps en thema's 2 14 April 2011 17:10
Probleem met Cydia (??) SirG Jailbreak apps en thema's 1 25 November 2009 16:13
Probleem met Cydia Galvator Jailbreak apps en thema's 2 21 February 2009 12:40

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:28.