Simlock vodafone?

Simlock vodafone? discussie in Vodafone forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb een 2e iPhone 4 gekocht voor het werk (2ehands). De telefoon zou een netlock/simlock hebben van vodafone, leek mij geen probleem aangezien ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Vodafone
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 26-10-11, 14:58
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2011
Berichten: 3
Standaard Simlock vodafone?

Hallo,

Ik heb een 2e iPhone 4 gekocht voor het werk (2ehands). De telefoon zou een netlock/simlock hebben van vodafone, leek mij geen probleem aangezien ik er toch een vodafone kaartje in zou doen.

Nu heb ik even een prepaid simkaart gehaald om hem te activeren maar het lukt mij niet!

Ik doe de simkaart er in, krijg gewoon te zien dat ik bereik heb etc. maar de bekende itunes activeringsmelding.

Nadat ik hem aan itunes heb gelegd krijg ik de melding dat de simkaart niet wordt ondersteund?!

Hoe kan dit? Vodafone simlock met een vodafone simkaart??
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 26-10-11, 16:32
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2010
Locatie: 050
Berichten: 193
Standaard

soms, komt het idd voor dat prepaid niet werkt en postpaid wel. Kan je niet ff kaartje van iemand met abbo lenen? En is het simlock niet gratis te verwijderen? sim-lock is zo 2010
  #3  
Oud 26-10-11, 18:40
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.714
Standaard

Volgens mij moet je ook een simkaart van het land hebben, waarop de providerlock is ingesteld. M.a.w. je hebt bij een Duits t-mobile simlock ook een Duitse t-mobile simkaart nodig. Weet iemand dat, of dat zo is? Ik weet het niet 100% zeker.

Verder is er in NL nooit een andere provider lock geweest dan t-mobile. Er kan dus, voorzover ik weet, geen NL'se vodafone simlock zitten op een iPhone. Wel een uit de UK of ander land, dus.

Edit: lijkt te kloppen wat ik hier schrijf:http://forum.iculture.nl/f28/iphone/...tml#post699105
en deze post uit dit draadje:
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Datamonster Bekijk bericht
Ik denk van niet, de T-Mobile Duitsland werkt ook niet op T-Mobile NL
Zijn meestal per land gelocked
bron:http://forum.iculture.nl/f14/jailbre...tml#post634260
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
vodafone simlock claxion Vodafone 2 13-08-11 20:37
Iphone 4 vodafone simlock? tommynr7 Vodafone 2 29-06-11 13:07
iPhone 4: simlock vodafone spanje bendejong Unlock 3 26-02-11 19:25
iPhone 4: vodafone simlock UK mcbbvb Unlock 6 02-08-10 18:06
Vodafone simlock UK mcbbvb Koopinformatie Rest Europa 4 20-07-10 19:55

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:27.